35 hozzászólás a “Már vannak is képek a Ghostbusters forgatásáról” bejegyzéshez

 1. olyan nincs, hogy ebből a rettenetes turhás hányásból valaha egyetlen percet is megnézzek. atyaúristen.

 2. Varjuk ki a veget. Persze az eredetinel nem lesz jobb, de szorakoztato film meg lehet belole.

 3. Nem kell kivarni… Inkabb ossze kellene beszelni az osszes rajongonak es tuntetolegesen bojkottalni, hogy tobb ilyen formedveny ne lasson napvilagot…

 4. Még jól is elsülhet :) láttunk már filmet amit hülyére hypoltak, és egy hatalmas nulla lett, és láttunk már olyat is amit teljes érdektelenség fogadott mégis sikeres lett! Kíváncsi vagyok a sztorira, bár sztem ez egy re makenek indul, ami sok filmhez hasonlóan nem fog (sokáig) folytatást termelni…

 5. Na, nem lesz ez annyira rossz. Paul Feig azért már bizonyított íróként és rendezőként is, meg a nosztalgia miatt nehéz elfogadni ezt a női brigádot, de várjuk meg az első előzetest

 6. De idegesítő ez a sok nyávogás fentebb. : 3 Ti ugyanazok vagytok, akik máskor megmondják, hogy ne pár kép alapján ítéljünk? Lehet, hogy szar lesz, de van rá esély, hogy jó lesz, mert a Spy például kifejezetten szórakoztatóra sikerült.

 7. Ha nem lesznek benne hányós, fingós, poénok, és nem lesz benne semmi feminista hülyeség (pl. mondjuk a nemük miatt hátrányba lesznek) akkor talán, talán előfordulhat hogy nézhető lehet. Nem olyan jó mint az régi, csak simán nézhető, már az is egy csoda lenne a mai időkben.

 8. Nem hiszem hogy 3-4 kép alapján kéne megítélni egy filmet. Szerintem legyünk türelemmel.

 9. Mindig igyekszem pozitívan állni a filmekhez, de ránézve a képekre minden porcikám ordítja, hogy: NEEEEEE!…. Pedig még semmit sem tudunk róla és teljesen alaptalan, de akkoris. :)

 10. Nem tetszik, nem nézed, ennyire egyszerű. Én sem teszem. Nem igazán értem ezt a folyamatos rinyálást néhány kép után. Ilyen apróságon felhúzni magatokat.

 11. De ilyen egyszerű. Semmi rossz nem fog történni a régi filmekkel, ha ez egy nagy kaki lesz, se ha jó. Illetve, de talán előveszik újra, akik rég látták, vagy akiknek tetszeni fog ez és még nem látták a régit most megnézik. De semmi negatív. Pár kép, szerintem semmi hányingerkeltő nincs benne, ha ennyire nem tetszenek a színésznők, nyilván tök mindegy milyen lesz, nem elég jó. Nem várom körömlerágva, de semmi rossz érzésem nincs ezzel kapcsolatban. SNLes csajokat pl imádom

 12. Mekare: Nem azzal van gond, hogy folytatják. De miért nem lehet megcsinálni normálisan? Normális castinggal, rendezővel. Kikkel akarnak kasszát robbantani? Paul Feig, Kristen Wiig, Melissa McCarthy nevekkel? Ha csak ennyire futja egy Ghostbusters brand-nek, akkor már régen rossz.

 13. zsocso: Ezt megérteném, ha férfiszereplők lennének, ugyanazok a karakterek stb…de itt szerintem semmi baj nincs vele, hogy teljesen mást akarnak. Ez azoknak szól, akiknek valószínűleg a Kém is szólhat mondjuk pl. Akiknek ez tetszik, ez egy tök normális casting, rendező stb. Ez ha jól tudom nem remake, hanem spin-off, de javítsatok ki kérlek, ha nem így van.

 14. Mekare: Ez reboot. De szerintem a ghostbustersnek se női, se férfi reboot, remakére nincs szüksége, akármit csinálnak a mai filmeket, vígjátékokat (undorító, erőltetett poénok) nézve semmi jó nem fog kisülni, vagy borzalmas vagy csak simán egyszer nézhetős lesz a végeredmény, de az eredeti hangulatát tuti nem fogja viszaadni. Egyedül a videojáték verzió lett jó.

 15. A gond az egésszel, hogy direkt női verziót akarnak csinálni. Az eredeti Szellemírtók nem emlékszem, hogy hímsoviniszta film lett volna, egyáltalán nem az jött le belőle.

  Melissa McCarthy Ez a nő csak egy szerepet tud játszani, ugyanazt mint a sorozatban, vagy az eddigi filmjeiben: Én kövér vagyok és tökéletes, mindenki más rohadjon meg és imádjon. a TAMMY filmben egy undorítóan viselkedő, teljesen unszimpatikus karaktert próbáltak eladni mint szerethető ember. BORZALMAS volt.

  Szóval, lehet majd röhögni rajta: Jennifer Aniston kivételesen az okostojás, TAMMY megint ugyanaz a bunkó paraszt, majd leüt minden pasit és panaszkodik, hogy őt senki se szereti. A két másik szereplő pedig úgyis lényegtelen, ők csak tölteléknek vannak.

 16. Zriff: kösz a javítást. Erre megint csak azt tudom mondani, hogy a régi fénye nem csorbul, akkor meg miért baj, azért ha nem is nagy esélye van, de még lehet jó, ha meg pár új emberkének tetszik, mert azért vkinek tuti tetszenek ezek a mai vígjátékok, akkor lehet, hogy utána néznek a réginek, ha még nem látták. Engem pl pont azért izgat egy kicsit, mert nők a szellemirtók…másnak pont ez a legnagyobb baja vele..azon kívül, hogy megcsinálják. Valakiknek ez is tetszeni fog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.