Daddy’s Home-előzetes: Mark Wahlberg és Will Ferrell újra közösen

Ezúttal egymás ellenségei lesznek igazából. Will Ferrell próbál a legjobb mostoha apja lenni a felesége előző házasságából származó gyerekeinek, de ebben a törekvésbe belefarol azok züllött faterja. Ez utóbbi alakítja Wahlberg, aki megpróbálja visszaszerezni a gyerekek szeretetét, és hát elkezd a két fater egymással versengeni.

A két színész miatt simán nézősnek tűnik, de azért nem borultam a poénoktól. Mondjuk legalább nem szennyvízben fürdenek. Videó a tovább mögött.

Ugyanez yahoosan, tuti megy ha a youtubeost törölnék:

human
írta
2015. 06. 21. 04:53
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Daddy’s Home-előzetes: Mark Wahlberg és Will Ferrell újra közösen” bejegyzéshez

 1. Bocsi human, de pont, hogy Ferrell miatt nem nézős. Wahlberg sokat fejlődött Marky Mark óta, és egész jó színész lett, de Ferrell maradt volna meg az SNL-nél, hogy soha ne kelljen a hülye pofáját látni.

  Minden egyes poénnál megáll a képe egy vigyorral és várja az aláröhögést. Ferrell-nek jó filmje még nem volt.

 2. “Minden egyes poénnál megáll a képe egy vigyorral és várja az aláröhögést. Ferrell-nek jó filmje még nem volt.”

  Én ezt így nem mondanám, tény hogy tenyérbemászó és sokszor túltolja, de azért vannak jobb darabok a repertoárjában (Anchorman 1-2, Taplógáz, the other guys) ebben sem vállalhatatlan. 1 délutánra jó lesz otthon nézősben.

 3. Jay és Néma Bob visszavágban nekem tetszett, Other guysban is szerintem jó volt. De Anchormantól annyira nem ájultam el úgy, mint a világ többsége.

 4. Anchorman? Komolyan? SNL nagyban. Ferrell soha nem lépett túl a fingós-baszós-böfögős poénokon. Mit lehet azon szeretni, ha valaki folyton bunkó taplót játszik? 5 perc egy filmben, mint mellékszereplő OK, de mint főszereplő?

 5. Ezt a két színésznek csúfolt alakot külön-külön sem bírom elviselni… Ezt biztos kihagyom. :D

 6. “A két színész miatt simán nézősnek tűnik”
  Pont, hogy nem. Ferrel úgy szar, ahogy van.

 7. Sztem meg a Stranger Than Fiction a legjobb filmje. Kar, hogy nem nagyon erolteti azt a vonalat. De a legutobbi kozos filmjuk az Other Guys mondjuk jo volt.

 8. Will Ferrel a legnagyobb király arc ! lehet, hogy a mostani filmjei gyengébbek, de attól még istencsászár humor terén, már a bamba arckifejezésein is hatalmasakat lehet röhögni, az összes régi filmje klasszis !

  aki nem szereti, az valószínűleg súlyosan depressziós vagy egyéb gondjai lehetnek

 9. Ferrelnek volt egy jo dramaja is amikor homeless-t alakitott mert elarvereztek a lakasat vagy valami ilyesmi :) az is jo film tole.

 10. nézd meg a Félprofiban. jó, persze, abban is van egy-két csöcsös poén, de a többi része az marha jó

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.