Indy 5, Kojak, Bourne és Viggo, Öreg Wolverine, mi kell még?

Wolverine fel fog tűnni az X-men Apocalypse-ben. Hogy ezt honnan tudjuk? A neki hátizsákot gyártók fecsegték ki.

Emellé viszont jött az a hír is, hogy elvileg az Old Man Logan történetet dolgozzák majd fel a Wolverine 3. részéhez. Ez egy olyan jövőben játszódó sztori, amiben a szuperbűnözők uralják a földet, a szuperhősök szinte mind eltűntek. Itt szállít egy csomagot az öreg Logan az országon át. Elég sok olyan karakter van elvileg ebben a képregényben, akiknek a jogai nincsenek a Foxnál, szóval tutira át lesz azért írva a dolog.

Bár még dolgoznak a Bourne 5 (a Matt Damonos) történetén, de az már biztos, hogy Julia Stiles visszatér. Mindeközben Viggo Mortensent szeretnék megszerezni a film gonoszának.

Az Universal új írót szerzett a Kojak filmhez Philip Gawthorne személyében. A főszereplő ugye Vin Diesel lesz.

A producer szerint a nemrég internetre szivárgott Indy 5 dátum egy kamu. Amit mindenki pletykált az 2018 volt, de az állítása szerint egy komolyabb meeting nem volt még a filmről.

Clint Eastwood a Hudson folyóra pár éve leszálló repülőgép pilótájáról akar filmet forgatni. Főszerepben Tom Hanks. Tudjátok, a férfia kényszerleszállással több mint 150 ember életét mentette meg.

A Sony és a Paramount sem megy a legnagyobb Comic Conra (július 9-12), arra amit a Marvel is kihagy. A Warner/DC durván átveszi a terepet.

16 hozzászólás a “Indy 5, Kojak, Bourne és Viggo, Öreg Wolverine, mi kell még?” bejegyzéshez

  1. Az Old man Logan szép búcsú lenne a karaktertől… már ha jól meg csinálnák.

  2. Miért gondolkodnak “nagyáltalánban” trilógiában? Vagy ha nem is úgy kezdenek neki valaminek de akkor is három résznél szeretnek véget vetni. Mással is lehetne Wolverine filmeket csinálni…olyan bűvös szám ez a három. :)

  3. Old Man Logan? kb a sztori 10%-át tudnák megcsinálni az általuk birtokolt karakterekkel, rengeteg kulcsembert nem tudnának belerakni. baromi jó lenne élőben nézni, de így inkább hagyni kéne

  4. Annyira nem értek hozzá, de wolwerine nem öregszik nem? Most tuti jó nagy faszságot kérdeztem

  5. Nem fog menni ez az Old Man Logan, tuti kamu a hír. Én legszívesebben az Agent of Shield minisorozatot látnám a vásznon, melyben a Hydra átmossa Logan agyát és mindenki ellen fordítja. A gond az, hogy a sztori főbb szereplői a Marvelnél vannak, míg az xek a foxnál, szóval ez is egy halva született ötlet, akárcsak az Old Man. Az Agent os Shield minisorozat egyébként magyarul is megjelent, Az x-men tagja, Rozsomák címen. Szuper sztori, szuper főgonosszal(Gorgó). Csak ajánlani tudom

  6. Old Man Logan? Ne röhögtessenek! A jelenlegi Sony-s “karakterkészlettel” max. annyi lenne a film, hogy Logan két órán át sétál a sivatagban. :D (jó, néha autózik)

  7. Sólyomszem helyett X-professzor, Hulk helyett Kolosszus vagy Bulldózer…ha azt akarják megcsinálni, megcsinálják. Egyik comic film sem volt 100 %-ban comic hű

  8. miért nem megy a Marvel comic conra ? ők felette állnak a szabályoknak vagy mi van?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.