Blockbuster watch: Jurassic World vs. Pixar

A Jurassic World maradt a hétvégi toplista élén, 51%-os esés, de az még mindig 102 milliót jelentett Amerikában. Világszinten már 981,3 milliónál jár a film. Pik Pakk átugorja a milliárdot basszus, 2 hét alatt. (update: meg is van)

Közben a Pixar filmje a stúdió második legnagyobb nyitányát produkálta odakinn 91 millióval. Csak a Toy Story 3 hozott egy hétvége alatt többet nekik eddig (110,3 milla). Ezzel az Inside Out a legjobban nyitó eredeti (nem folytatás, remake stb) lett a mozikban! Verte az Avatar első hétvégéjét, bár a végeredmény alatta lesz Cameron filmjének azért. Világszinten 132 milliónál jár az Inside Out, de a magyar piacon még csak most fog nyitni.

12 hozzászólás a “Blockbuster watch: Jurassic World vs. Pixar” bejegyzéshez

  1. zsedan: Senki sem :)
    Én örülök az Inside Outnak. Hátha meglátja a Pixar, hogy a folytatásaiknál sokkal kelendőbbek a valóban kreatív és újító szándékú filmjeik.

  2. Hat igen a mgyar piac akkora, hogy dollartizmilliokkal fogja megdobni a nemzetkozi beveteleket :D

  3. de ez az Inside siker is meglep. mi olyan nagy szám ebben hogy ráadásul mese létére rekordot dönt? eszembe nem jutott volna rá beülni. most már azt mondom lehet a Genisys is robbantani fog, ki tudja.

  4. sepörd: Egy ideje ez az első új ötlet a Pixartól, plusz szinte minden kritikus nagyon jókat mond róla. Aki szereti a Pixar filmeket, az ennél többet kívánni se tudna :) Egy jobb Pixar filmek egyébként se egyszerű “mesék”, a felnőtteknek legalább annyit nyújtanak, mint egy gyereknek.

  5. Na, azóta meg kiderült, hogy 106,5 millát szedett össze a JW, ez új második hétvégés rekord. Nem rossz, nem rossz, de ettől függetlenül se nézem meg moziban :D

  6. Szerintetek mennyi lesz a vége a JW-nek? 600? Előzetesen max 350net néztem volna ki belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.