Dragon Blade-előzetes: “good throw”

Bár a film már khm elérhető, de Amerikában még csak most reklámozzák. Kelet és nyugat összecsap, amikor egy római vezért át akarja venni a selyemút fölötti irányítást.

az új Nic Cage?

A kardozós film főszerepében Adrien Brody, John Cusack, Jackie Chan, Sharni Vinson, Alice Aok. Mindezt Daniel Lee rendezésében. Igazi nagy kupac sz*rnak tűnik.

8 hozzászólás a “Dragon Blade-előzetes: “good throw”” bejegyzéshez

  1. Ez a plakát… Mint egy csapat alkoholista. Brody arcán van egy leheletnyi pedofil beütés is.

  2. Jól jellemezted a filmet human. Borzasztó. Brody nem illik ide a szép nagy felvont szemöldökével. JCH hozza a szokásos “akkorsemölökmegsenkitakardommalhiábavanháború” formáját. A CGI nevetséges, de mondjuk ez a film legkisebb baja. A jelenben játszódó jelenetnek semmi értelmét nem láttam az égvilágon. Cusacket meg egyszerűen csak rühellem (egyébként is nehezen tudnám elképzelni rómainak azzal a fejjel). De legalább vannak benne hunok… :D

  3. Volt valami hiányérzetem ezt látva…gondolkodtam, gondolkodtam, mi lehet…aztán rájöttem, hogy Nicholas Cage hiányzik innen…

  4. emberek..kíméljétek meg magatokat ettől a filmtől. nekem Brodyn kívül senkivel se volna bajom az eddigi munkája alapján, főleg nem Jackievel, de ez a film totális káosz!
    Se történelmileg, se látványilag, se színészileg, se jelmezileg, se drámailag se zeneileg nem állja meg a helyét, de még talán egy Kémkölykök 3D is több izgalmat rejt mint ez a film, holott odavagyok a wu xia és egyéb keleti témákért is. Reméltem valami fúzió a kelet és nyugat közt új témákat vet fel, nem hogy nem használnak ki semmit, hirtelen mindenki angolul beszél, bármilyen előzmény nélkül, együtt énekelgetnek és bunyóznak persze kardlappal csapkodva egymást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.