Ezért nincs különálló Hulk-film

Bár mindenki szeretne egy Planet Hulkot, de egyelőre a Marvel terveiben nem szerepel. Ennek több oka van.

Az egyik, ami ellene szól, hogy a film terjesztésének a joga mégg mindig az Universalnál van. Bár ők nem csinálhatnak filmet, de ha a Marvel nem rest, akkor ők forgalmazhatják (és kereshetnek vele pénzt). Vagy lemondhatnak erről. Bár a Marvel-Sony deal kapcsán látjuk, hogy azért a képregényesek hajlandóak kompromisszumra, szóval nem ez a legnagyobb akadály, de azért közrejátszik.

A legfőbb érv ellene, hogy az eddigi filmek bukásait elnézve nem bíznak egyszerűen a karakterben. Túl sokba kerülne megcsinálni és utána reklámozni, figyelembe véve, hogy magában eddig nem működött Hulk. Ők úgy látják, hogy egyelőre az Avengers tagjaként működik igazán, ha az egész csapat ott van mellette.

Mondjuk utóbbiban nem értem annyira a logikát, mivel az eredettörténetek buktak, az oké, de mostanra az emberek megkedvelték a zöld szörnyet, most egy külön film teljesen más közegbe érkezhetne. De a Marvel biztos jobban látja, és Planet Hulk helyett fontosabb egy Ant-Man például.

human
írta
2015. 06. 23. 03:44
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Ezért nincs különálló Hulk-film” bejegyzéshez

  1. “De a Marvel biztos jobban látja, és Planet Hulk helyett fontosabb egy Ant-Man például.”

    Én meg pont fordítva gondolom. Ant-man annyira nem érdekel, hogy nem fogom megnézni. Hulkra meg már venném is a jegyet ha lenne.

  2. Bandido: szerintem Human szarkasztikus írta :)
    Én bírtam a Hulk filmeket főleg az Ang lee félét!

  3. Az eddigi számok a Marvelt igazolják. Szerintük több fantázia van az Ant-Man-ben. Mondjuk engem jobban érdekel, mint az hogy HULK ötödszörre is csak zúzzon. Irom ezt úgy, hogy nekem tetszettek a különálló filmjei is.

  4. Ang Lee féle nálam kuka volt hiába próbálta meg ezt a művészibb vonalat nem jött át nagyon. A Hihetetlen Hulk viszont tetszett sőt a fight a végén szerintem az eddigi legjobb volt a marvel filmek között. Amióta Ruffalo lett Hulk a karakter szárnyal és ő volt a legnépszerűbb az Avengersben is szóval nyugodtan csinálhatnának filmet neki nem lenne bukta. Ant Manről meg az a véleményem hogy a marvel szerintem nem csinált volna belőle filmet ha nem jön Wright a teszt videóval. Aztán ő dobbantott de már be volt reklámozva a project meg kellett csinálni. Higgyétek el több önálló Ant Man film szerintem nem lesz jó felbukkan majd a többiekkel a filmekben de önálló kalandja nem lesz több úgyse.

  5. Nekem se hiányzik még egy Hulk film, az Ant mant meg bár sokan fikázzák és a trailer se hozott annyira lázba, azért megnézem mert a Guardians of the Galaxyval is így voltam, aztán mégis tetszett.

  6. Ang Lee zseniális hangulatot teremtett az első filmel, a Bill Bixby féle sorozat elevenedett meg. A második Hulk film egy tipikus popcorn mozi a hülyéknek, még több akció még több szörny. Tetszett mindkettő a maga nemében, szivesen néznem a harmadikat is

  7. Én nem ismerem a képregényeket, de szerintem több van ebben a karakterven mint amit eddig kigoztak belőle. Szívesen megnéznék egy különálló filmet Ruffaloval! Az Ant-Man pedig engem is hidegen hagy. Ant-Man egyszerűen egy rossz karakter amiből nem lehet jó filmet kihozni. Esetleg egy teljesen egyedi koncepcióval, de akkor az eddigi Marcel világba nem illene.
    Én inkább néznék Hulkot, mint Hangyaembert, Thor 3-at, vagy Black Panthert!

  8. Lesz idő, amikor a Marvel még Pepper kisasszonyból is filmet csinálna, csak lenyomja a Jurassic World és Mad Max kaliberű filmeket :P

  9. Hát én nem tudom, hogy azért-e mert “gyerek” fejjel néztem, de nekem mindkét hulk film bejött. Nem voltak azok rosszak akkoriban mikor kijöttek, csak annyira jók sem, mint kellett vna.
    Viszont egyet értek azzal hogy ennek a karakternek egy normális filmet megcsinálni, aránytalanul nagy költség lenne (ide sztem minimum 200 milla kellene), a várható bevételhez képest.
    Mert míg egy bosszúállókra minimum 4-5 rajongói tábor elmegy, addig hulkéra csak 1 menne. Szóval az a film egy vagy-vagy film.

    Míg egy antmant (csak tippelek) max 100 millából simán leforgatnak, sőt kevesebből. Ez is vagy-vagy film… ha már annyit letesz az asztalra annyit mint a ben affleces daredevil én már örülni fogok :)

  10. Fekete özvegyből max előzmény sorozatot tudnék elképzelni. Moziba tuti nem mennék el feketeözvegyre :)

  11. Alfie: A Mad Max 347 milliónál jár. Ezt szinte az összes Marvel film lenyomja. A minőség az már más kérdés. A Jurassic World nagyot kaszált,de az első Avengerstől még mindig messze van.

    Kököjszi: Black Widow talán a legunalmasabb karakter az egész filmes Marvel univerzumban. Az Avengersben is úgy tudják érdekessé tenni, hogy lehetetlen kaszkadőr mutatványokat irnak neki.

  12. Kinek mi.
    Engem pl. Hulk hagy hidegen (egyik filmet se néztem meg), de Ant Man se érdekel.
    S. J-t meg bármiben bármeddig elnézem. :)
    Fekete özvegy, Sólyomszem és Nick Fury kapcsolatáról meg szívesen néznék filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.