Tom Holland lett az új Spider-Man

Megvan Pókember. Ugye tudjuk, hogy a Marvel és a Sony megegyezett a jogokról, így a Marvel Univerzum része lesz végre pókember is. Feltűnik majd az Avengers: Infinity Warban (a Civil Warban is lesz már közepes szerepben), de lesz egy külön filmje is.

Szóval ez a fiatal srác az új Peter Parker.

A különálló filmjéről még az is kiderült, hogy Jon Watts (Cop Car) rendezi azt. 2017 júliusában nézhetjük majd.

37 hozzászólás a “Tom Holland lett az új Spider-Man” bejegyzéshez

  1. Számomra annyira semmitmondó, hogy akár még jó is lehet. :) valaki látta már valahol ezt a srácot? Milyen?

  2. bëiz: Elvileg volt az Impossible-ben, de nem nagyon emlékszem rá, szóval annyira szar nem lehetett :D

  3. Ez tényleg érdekel még tömegeket? inkább úgy kellett volna megoldani, mint Hulk-nál, új színészt keresni, ha Garfield nem jött be a Marvelnek, és betenni az Avengers3-ba, mint Bannert az elsőbe.
    Meg gyanítom, hogy ez a gimis tematika nem az én korosztályomnak szól majd. :D

  4. Jaja, hát cselesek voltak, előbb bedobták annak a patkányarcúnak a nevét, most meg mindenki úgy lesz vele, hogy annál csak jobb lehet akárki.

  5. Remélem tartja magát ahhoz a marvel, h nem eredet történetet adnak ki megint, hanem kiragadnak egy jó kis sztorit és azt filmesítik meg…

  6. én már csak röhögök ezeken a hülyeségeken…ezé a Pókember jog, azé a Hulk, ez játssza Batmant, az játssza Pókembert, ebben a filmben szerepel kicsit, abban vezetik fel…ennyire görcsösen próbálkozni a pénzcsinálással…annyira szánalmas kezd lenni hollywood, amilyen irányba tart egy ideje.

  7. A színészt nem ismerem de bízom benne, nem sok rossz casting volt az MCU-ban. Na de a rendező.. Sok múlik ezen a Spiderman rebooton és olyanra bízzák aki alig ismert még bármiről is? :S

  8. DM: Ez igen. Ez oszt igen.

    Számomra is teljesen ismeretlen a srác. Ugrálni azt már tud. A rendező meg főleg. Majd a Copcar után világosabb lesz a dolog.

  9. és ez még egy jó kép róla, amúgy még fiatalosabb. mindenesetre ha már ilyen nyikhajt akartak nem rossz. de hát Garfield papa kellett volna.

  10. Komolyan kezdtem félni Asa butterfieldtol! Am a kövi önálló filmje rajzfilm lesz akkor ugye

  11. Annyira jó lenne harmadszor is megnézni ahogy a lúzer Pet-ert megcsípi begy pók és ráébred az erejére..néhány éven belül..harmadszor…ja nem. Hiába szeretem a képergény filmeket, ettől sugárban hánynék.

  12. Dantes: Lenyűgöző, hogy még mindig képesek néhányan az eredetsztorin pörögni. Szinte minden létező hírben fel van tüntetve, hogy PETER NEM KEZDŐ LESZ A FILMBEN.

  13. Igazából én nem értem ezt az egészet. Minek kellett új színész?
    A mostani Pók filmek sem Garfield miatt buktak meg.

  14. és akkor most a legutolsó pókember se eleje se vége átvezetés vagyok két részközött pókember teljesen értelmét veszti? :(

  15. Nagyon zavar az előző két film lényegtelensége. Csak úgy lebegnek a semmiben! Olyan, mintha csak poénból bebsztak volna két epizódot, oszt jónapot. Komolyan mondom, imádom pókember univerzumát, de már nem tudnak olyat mutatni a vásznon, ami felcsigázna vele kapcsolatban. Jó napot

  16. zsoltiabéka – abban van a pénz! a tinikről lehet a legtöbbet szakítani. aztán ki tudja, talán nem is lesz nyálas. nem mintha valaha is eszembe jutna moziban nézni.

  17. Egy fenti frissebb post-ban vannak a srácról videók. Szerintem most nem egy az utcáról berángatott hülyegyereket szedtek össze.
    Igen komoly akrobatikus jelenetek fognak kaszkadőr nélkül megcsinálni vele. Sőt a CGI-t is csökkenthetik egy ilyen képességű fiatal sráccal.
    A haja meg biztos nem ilyen lesz a filmben.
    Sajnálom garfieldot, de nem érzem hogy ezzel a szinész gyerekkel roszabb produkciót kapnánk.

  18. Nem értem miért vannak annyira kiakadva az eredetaztorin. Batmannek a vásznon eddig vagy 5x nutatták be másképp a gyerekkorát. Kötelező volt az új Pókember, aki része lesz a Marvel Filmes Univerzumnak, így semmi köze nem lesz tartalmilag az előzőkhöz. A Marvel azért nem akarta az Andrew félét, mert semmi utalás nem volt az univerzumra és nem hozhatták be most Stark toronnyal stb.. Sokáig fogja játszani Pókembert a Marvelnál a minimum szerződés 6-9 filmre szól. Tom az életét tette rá a szerepre.

  19. Egy fokkal jobb, mint Asa Butterfield. Már az is haladás, hogy nem a Miles Morales vonalat viszik tovább.

  20. Én azért nem írom le így elsőre, úgyhogy semmit sem láttunk még belőle. Az első önálló filmjének a történetéről meg még annyit sem.
    Garfiled-ot én is sajnálom, nekem tetszett az a két film. Meg is van az összes BD-n, a régi trilógia is, meg az újból is az első, már csak a második kell. Valóban jó lett volna ha azt letudják zárni és mondjuk utána veszi át a Marvel. De ugye akkor meg kb 1 év lehet volna csak a két különféle Pókember között, ami azért elég fura lett volna.
    Én azért titkon bízom benne, hogy jó lesz ez az újrakezdés, és remélem ez már az utolsó lesz, főleg ha tényleg 6 filmes szerződése lett/lesz most Tom-nak.
    Azért ha okosan csinálja a Marvel, amit miért ne csinálna okosan, akkor elég jól fel lehet építeni az új Pókit. ;)

    Én biztos moziban nézem a AK3-et is amiben ugye először látjuk majd, igaz azt még nem tudni, hogy Peter-ként vagy már Pókemberként is, meg a saját filmjét is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.