A Terminator Genisys jövőjéről

Egy olyan könyvből kaptunk most képeket, ami a film készítéséről szól. Ilyen kis illusztrált, érkekességekkel teli tipikus filmes könyv, semmi extra (itt rendelhető), viszont a Genisys jövőképe bevizsgálható. A tovább mögött főleg.






19 hozzászólás a “A Terminator Genisys jövőjéről” bejegyzéshez

  1. Annyian szidták a 4. Terminator filmet, én kb. azt szerettem a legjobban, mert a jövőben játszódott… Az eredeti filmeknél ugye a Skynet végül elbukott, most a Genisys filmel ezt is eltörlik, szóval jöhetne megint egy rész ami a jövőben játszódik.

  2. “Annyian szidták a 4. Terminator filmet, én kb. azt szerettem a legjobban, mert a jövőben játszódott… ”

    Én is ezért vártam de a végeredményből pont a háború maradt ki.

  3. human – Tudsz adni valami linket hogy ezt hol találtad? Néztem az Amazon-on, E-Bay-en de semmit sem találtam róla. Ha ez olyasmi mint a Collector’s Edition játékokhoz adott Artbook-ok akkor már rendelem is. Köszi!

  4. Meg tudja valaki mondani, hogy végül melyik filmeket veszi alapul az új rész? Az 1-2 tuti, de a 3-4-et is, vagy csak 3-ig, vagy kizárólag az 1-2-t?

  5. Voltak Graham Nortonnál (Swarzi és Clarke) ott azt mondták, hogy főleg az elsőt, majd kicsit hezitálva 1-2. de elég valószínű, hogy az első részre alapoznak.

  6. kill3r21

    Jogos, bár bele lehetne kötni, mert attól még visszaküldhették a második rész beli Schwarzit a jövőből, mert mint látható, a Kyle-t visszaküldő bagázs sem volt tisztában azzal, hogy van már egy védelmező Terminátora Sarahnak (akiről ugye még nem tudni, hogy került oda). Kivéve persze, ha tudták, és csak azért küldték vissza Kyle-t, hogy apai teendőit elvégezze :P De már most durran szét a fejem.

  7. Skorpio90-És a T-1000-esről is megfeledkeztél, hogy még azt is visszaküldték valahogy :D

  8. Na de az egyértelműen másik gép, ha a vágott szeműre gondolsz. Szóval nem azok/akkor küldték vissza azt, mint akik/amikor a Robert Patrick-féle T-1000-est.

  9. orichalcos:
    “Annyian szidták a 4. Terminator filmet, én kb. azt szerettem a legjobban, mert a jövőben játszódott….”

    Nem is az volt a baj vele. Maga a világ szerintem nagyon jól volt megcsinálva a Salvation-ben, iszonyat jó posztapok hangulattal.
    Ami nagy baj volt, hogy történetet vittek bele, ráadásul egy logikátlan, erőltett fost, holott nem kellett volna. Ez a film akkor működött volna, ha tele van romok közt bújkáló túlélőkkel, katonákkal, akik rozsdásodó, meg egyre modernebb gépek ellen harcolnak, és legfeljebb el akarnak jutni A-ból B-be, mint a MAd MAx: Fury road-ban….kár volt itt Marcus Wright-ozni, meg terminátorbénító szignálozni. Annyi blődsággel pakolták tele ezt a filmet teljesen feleslegesen, hogy a mai napi vétzik a szívem miatta. Pl. Marcus Wright egy karcolás nélkül mászik elő a föld alatti laborból, miután -nyilvánvalóan pár méterre tőle- felrobban egy kisebb atom(?)bomba, ami még Connor helikopterét is leteszi a földre…és persze Wright-nak nem tűnik fel, hogy nem ember, akkor sem, mikor a Harvester többször belepasszírozza a rabszállító gép oldalába, aztán lezuhanván kb 100 métert pattog a folyón, mint a laposkavics…és persze connor simán besétál a Skynet központba…és persze a T-800-as hajigálja faltól falig, mint egy kocsmai bunyóban, ahelyett, hogy egy mozdulattal eltörné a nyakát, vagy átnyúlna rajta…már csak a billiárddákó, és a törött sörösüveg hiányzott…meg persze simán fel is robbantják a skynet központot pár hidrogéncellával…
    Szóval a Terminator: Salvation a filmtörténelem egyik legnagyobb elkúrása. Sok volt még hozzá hasonló, de ez biztos előkelő helyet foglal el.
    Egy egyszerű posztapok zúzós akció-scifiként viszont nem túlzás, hogy a második részhez hasonló klasszikussá is válhatott volna.

  10. Az a baj Hoolywood-al és úgy általában amerikával, hogy a több jobb.
    Pedig sokszor a kevesebb több.

    Terminátor = megsemmisítő
    Pszihésen is!
    1-ben Swarci azért kökemény
    2-ben T1000 szintén egy kis enyhe pszihozissal fűszerezve
    3-ban nem volt ilyen gonosz
    4-ben nem volt ilyen gonosz

    Ahogy a Trailerben látom itt sem lesz ilyen.

    Én nem tudom miért kell cifrázni.
    T800 például a TSCC-ben mikor ledobja a bőrét és újat csináltat magának elég fosatos.

    Szval a történet mellett kell egy olyan karakter, akit nem lehet egy egyszerű szívlapáttal leütni. És akin látszik nem áll le egy GÉP.
    Egy Terminátor!

  11. Egyetértek milli82! Sajnos a mostani filmekkel az a baj, hogy nincs olyan főgonosz, vagy indíték, amiért igazán tudnánk kívánni a gonosz pusztulását, a PG13 meg garancia rá, hogy nem is lesz. A 80-as években még vágták, hogyan lehet kihozni ezt. Ahogy a Terminator 1-ben pusztán a T800-as brutalitását láttuk, már felcsigázott, de még a Rambo 4 elején lévő kivégzési jelenet is azt szolgálta, hogy a néző fel legyen tüzelve a film gonoszai ellen. Manapság már egyre kevesebb ilyen filmet gyártanak. A bosszúállókban is Ultron egy vicc volt, nem gonosz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.