Erős pletyka: Affleck rendezi a 2018-ban érkező Batman filmet

A Latino Review azt hallotta, hogy 2018 novemberében lesz egy különálló Batman film. A forgatókönyvet a Dawn of Justice írója szállítaná, és Ben Affleck nem csak a főszereplő lenne, hanem a kamera mögé is beállna.

Ez jól sülhet el, hiszen Ben jól szokta magát rendezni, elég csak megnézni az Argo-t vagy akár a The Townt. A jövő hónapban zajló Comic Con után többet tudhatunk, egyelőre csak pletyka az egész.

human
írta
2015. 06. 24. 17:58
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Erős pletyka: Affleck rendezi a 2018-ban érkező Batman filmet” bejegyzéshez

  1. Rendezőként jobban bízom benne mint színészként de Batman szerepe az eddigiek alapján jól áll neki. Érdekes lenne na

  2. Megnyugtató lenne ha ő rendezné. Nem láttam még erős alakítást nyújtani semmiben, de rendezni azt tud.

  3. Tud ő, ha nagyon akar. Szerintem nagyon odatette magát a Gone Girlben. Rendezőnek meg kifejezetten Afflecktív (bocsi :D), szóval hajrá!

  4. Én sose értettem az őt ért sok negatív kritikát, nekem szinte kivétel nélkül tetszett minden filmje amiben szerepelt és amiben rendezett is (szinte) :)

    Sajnos az avengers 2-nél minden videót hírt képet infót megnéztem, így a filmre alig maradt vmi meglepi. A DC filmekre kb. vakon fogok menni, és remélem hogy annál nagyobb meglepetést okoznak.

    Én bizakodó vagyok ha tényleg afflec rendezi majd az új bat-et :)

    Egyedül az nem tetszik h az utóbbi batman filmekben képregényhűtlenek a batman cuccok. Főleg a batmobil és a batrepcsire gondolok.

  5. Úgy legyen. Az elejetol gondoltam, hogy valaminek a kesobbi rendezesevel csabitottak be vegleg a szerepre is, de azt csak remelni tudtam, hogy az is egy Batman lesz. Nagyon kíváncsi lennek egy, az Ő stilusaban keszult Batmanre.

  6. Ez nem lenne rossz szerintem, színésznek tűrhetőnél jobb, rendezőnek viszont kifejezetten kiváló, ezt már többször bizonyította.

  7. 7.6, 7.7, 7.8-as filmjei vannak az imdb-n nem keves szavazattal rendezokent, hmmm… Az biztos hogy most nem fog unatkozni a kovetkezo par evben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.