12 hozzászólás a “Terminator Genisys még mindig a tévében” bejegyzéshez

 1. Akárki akármit mond ez tutti lesz am James Cameron nem adná a nevét egy szarhoz!

 2. Ne spoilerezzél már Humán! :)
  Eddig sikerült minden ilyen hírt elkerüli, csak egy régi trailer volt moziban, itt meg megtudom, hogy lesz Arnold vs Arnold!

 3. Hihetetlen, mennyire nyomják neki a marketinget. Talán ez a leginkább torkon lenyomott film a filmtörténelemben. De nálam hatástalan, mert én tuti nem adok pénzt érte.

 4. Nekem a trailerek meg a TV spotok nagyon meggyőzőnek tűnnek, és remélem komolyan vették ezt a filmet. A kép anyagok, viszont minősíthetetlenek lettek, nem is értem hogy lehet ez. Ennyire fos promo anyagokat nem láttam még ilyen nagy nevű filmhez. A marveles tucatfilmek poszterei is ezerszer jobbak lettek. De mindegy, én ott leszek premieren.

 5. Akos-Ha jobban belegondolsz, a 3. rész óta mindegyik minősíthetetlen. A 3. résznek az alján a sok gép között kapásból elspoilerezték a T-X kinézetét, a 4. résznek meg az a 3 szereplős mindenki bámul jobbra-balra. Nem mondom, igazad van, ettől még rosszak a promo anyagok, de hát pár hete még a nagy cápaevő szörny miatt gondolta mindenki, hogy Asylum produkció lesz a Jurassic World és bukni fog erre tessék.

 6. ki gondolta h bukni fog a JW? mert az elég buta. A minőségét tippelték sokan rosszra, és sajnos igazuk lett.

 7. Már kijöttek az első kritikák, megbízható forrásokból (pl. Variety, HR), és horribilisek… Igazából a legnagyobb problémájuk az a filmmel, hogy kb. már “önmaga paródiájává válik”, és “rég lejárt a brand szavatossági ideje…”. Utóbbival a film megtekintése nélkül is egyetértek, s már egyetértettem a Salvation premierjekor is.

 8. anthony711- Akkor irány a bíróság, mert James Cameron hazudott. Este találkozunk a reptéren :P

 9. Leszarom hogy más mit mond egy filmről! Nekem tetszett az előzetes mind egy szállig és a filmet is moziban nézem nem úgy mint a sok kis köcsög aki fikázza azt rohan haza majd tölti le ezerrel.
  Am meg Human már neharagudj de a JW ahogy te írod szerintem a minősége igen csak ott volt a toppon!

 10. Buckoff: a film tetszhet, az a Te szubjektív véleményed… Attól még pocsék marad. Lehet valakinek a kedvenc filmje a Batman és Robin, az még nem fogja jóvá tenni… Egyébként a sok kis köcsög, aki a kritikákat írja, szerintem moziban nézi. De ez csak egy vélemény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.