Chris Pine lesz az új Green Lantern?

A Warner durva bejelentésekkel jön majd a Comic Conon. Elvileg most az szivárgott ki, hogy Chris Pine lesz Hal Jordan a Green Lantern rebootban. Sőt, már a Justice Leage filmben is szerepelni fog, hiszen azzal a casttal közösen jelenthetik be.

Emellett Tyrese Gibson lehet John Stewart a filmben.

15 hozzászólás a “Chris Pine lesz az új Green Lantern?” bejegyzéshez

 1. Tyrese Gibson már kb egy éve nyomatja magát a WB-nél, hogy Ő legyen az új GL. Értelemszerűen John S. karakterére pályázik, pályázott! S olvastam azt is, hogy elvileg C. Pine-t Trevor ezredes szerepére castingolták, de az csak egy jó nagy kamu volt, s a háttérben valójában GL, gondolom Hal Jordan szerepére volt a casting!

  Örülnék neki! Szerintem jól meg tudná formálni!

 2. Hát a Ryan Reynoldsos GL-nél bármi jobb lehet. Kíváncsi leszek.

  mic8: Július 9-12. :)

 3. A rajzfilmjeik egész jók voltak (bár a többi DC-shez képest gyengébbek), szóval a karakterrel akkora gond nincs, lehet belőle jó filmet csinálni…

 4. A színészt egyedül a Star Trekben meg a Jack Ryanben láttam. A karaktert pedig csak animációs filmekben. Azok alapján jó is lehet szerintem, de nagy viszonyítási alapom nincsen.

 5. Bizzak Geoff Johnsra a forgatokonyvet es talan meg jo is lehet.Toronymagasan o banik a legjobban a gl karakakterekkel.

 6. Hal Jordan egy nagyon jó karakter. A GL univerzum meg hatalmas és tele van lehetőségekkel. Lehetne ez a DC Guardiansa. Kicsit lazább szállal csatlakozva. Sztem nagyon jó Scifi lehetne belőlle.

 7. Én csípem Chris Pine-t főleg Kirk miatt,de a Förtelmes főnökökben,és Stretch-ben is jó volt.Szerintem nem rossz választás.

 8. DnP

  Azt, hogy a film nagyobbat bukott, mint amilyet egy amputált lábú nyugdíjas tud a görzenálban, az JL-be pedig kell egy Lantern, mert Ő az egyik alap tag.

 9. Ez a kép olyan mintha mindjárt kinyitná a középső úját “kapjátok be mind” felkiáltással :D

 10. Én annak örülnék, ha lenne egy önálló filmje, s addig meg csak utalások lennének vele kapcsolatban! De ha önálló filmet kapna, akkor azt Én mindenképp a földön kívülre helyezném, s max a végén jelenne csak meg ott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.