Forog a Star Trek 3

Annyira várja mindenki, nem? Pedig a rendező Justin Lin (Halálos Iramban 6) most, nem Abrams. Itt van “Spock” szeme a helyszínről.

human
írta
2015. 06. 25. 21:41
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Forog a Star Trek 3” bejegyzéshez

 1. Szinte már el is felejtettem. Valahogy most nem lelkesedem. Sőt. Egynek mondjuk jó lesz az igaz. Határozott véleményem van róla az a lényeg :D

 2. Én nagyon várom. Szerettem az első kettőt is, mondom ezt úgy, hogy láttam az összes sorozatot és kb 6 éves korom óta fan vagyok. :)Bár lehet, h J.J. nélkül nem lesz az igaz, sütött a filmekről, hogy szeretettel és rajongással készültek. Többek között ezért nem aggódom a Star Wars-ért sem.

 3. Vitto, vicces, mert JJ pont hogy nem volt nagy Star Trek rajongó, oszt’ mégis micsoda filmeket letett az asztalra :D Én bízom Linben, szerintem jó lesz a film, én várom nagyon (jobban mint a Star Warst az biztos).

 4. Nekem is tetszett az előző két rész, de talán most végre kevesebb lense flare-t kapunk az arcunkba… :D

 5. Jók voltak az elozo filmek, de nem értem miért kell mindenbol
  akciófilmet csinálni ahol a film 50%-ban lovoldoznek meg bunyóznak.
  A Star Trek másról szól, az akció mindig másodlagos volt a sorozatokban.

 6. Én sosem voltam egy S.T. fan, de a reboot óta várós kategória lett nálam. Hála JJ-nek, csak a SW-t el ne rontsa. Ha abból indulok ki, hogy még a S.T.-et is megszerettette velem, akkor a tippem, hogy nem fogja elrontani amazt sem.

 7. Nekem a JJ féle felfogás nem jött be, pedig gyerekkoromban mekkora fán voltam. :P Nem tudom, vegyes érzések, de lehet, hogy most a lens flare hiányában még látni is fogunk valamit a filmből?! :D

 8. Jól megalapozta a folytatásokat JJ, úgyhogy nehéz lesz melléfogni. Star Trek fanoknak meg el kell fogadniuk, hogy sajnos itt nem ők a célközönség csak felhasználják a nevet, mert mégis jobb a hangzása, mint az Űrbuták-nak.

 9. Venom: Én úgy emlékszem szereti a Treket is, csak nagyobb Star Wars fan. :) de igazából mindegy, látszik az emberen, hogy egy kocka, idén duplán várós a karácsony. Jobb kezekben nem is lehetne Az Ébredő Erő.

 10. Várom, kevés filmet nézek meg mostanság, de ez tuti köztük lesz, az első kettő is tetszett. Nem a régi ST, de ettől még a hangulat megvan ezerrel.

 11. Imádom az egész franchise-t! Minden sorozatot betoltam vacsorára, szóval ez is jöhet!

 12. Ha nem lesz lens flare meg se nezem. :D amigy kicsit aggodom, bar a fast 6 jo volt dehat ez egesz mas..meglassuk

 13. hogy tehettek ki ilyen tróger képet a szinészről :D (mármint nem ide a filmbuzira, hanem úgy a netre).
  a szemöldök mint egy rossz b*zinak, arca borostás, bőre hipós …

  Én nem vagyok star trek fan, de ez a két utolsó mozi nagyon bejött :)
  kb. ezekkel kedveltem meg chris pine-t is.

 14. Abu:

  A szemöldök miatt tették ki a képet, mert Star Trek-ben mindig is ilyen szemöldöke volt a Spock-nak, mert Vulcáni.

 15. Én mint fan tuti nézem majd. Már most nagyon várom. A színészekkel nincs gond a technikai rész is okés remélem a forgatókönyv is a helyén lesz mostmár mert az elözőnél kicsit döcögött. Én drukkolok neki.

 16. Mikor meghallottam, hogy Abrams fogja rendezni a 2009-es filmet, nagyon nem vártam… de amint megnéztem, megváltozott a véleményem, jó lett, sőt! na most megint egy kicsit rizikós a helyzet, másik rendező, de igazából könyebb dolga van már, mint Abramsnak volt, mert most már a Stra Trek név hallatán az átlag nem kap hányingert (pedig a sorozatok és az előző filmek is jók voltak) mostmár ki van kövezve Lin előtt az út…. ha ezt elbassza…!!

 17. Először azt hittem, hogy a monitoromon van egy szőrszál, de rájöttem h spock a szeme alatt is szőrös…ki PS-elhették volna :D

 18. Inkább most vágták neki le a szemöldökét a szerep miatt és ott maradt az arcán a szőrszál, mert ez egy kulisszák mögötti kép a rajongóknak.

 19. elég hülyén néz ki ez a kép, miért nézett bele ilyen közelről?
  a címe Spock szemöldöke vagy mi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.