Legend másodszor: Tom Hardy és Tom Hardy

A hatvanas évek Londonjának legendás gengszter testvérpárjáról szól a film, amiben Tom Hard alakítja mindkét gonosztevőt. Ilyen energetikus trailert rég láthattunk, mint amit a Legendhez másodszorra tekertek.

Brian Helgeland, az L.A. Confidential írója készítette a Legend forgatókönyvét, és a rendezői székbe is bepattant. A főszereplőt pedig tudjátok. A hét legjobb trailere a tovább mögött?

38 hozzászólás a “Legend másodszor: Tom Hardy és Tom Hardy” bejegyzéshez

  1. Most azonnal nézném! Tom Hardyból egy is bőven elég, hogy bármire beüljek amiben játszik..hát még kettő! :)

  2. Állat trailer. Hardy korunk egyik legnagyobb színésze. Már miatta is megnézném.

  3. Én utánaolvastam az első trailer után, és a wiki azt írja, hogy Ronnie biszex volt, viszont egy lányt szeretett, akit feleségül akart venni. :)

  4. Jesszusom Zsoltibéka, csak nem homofób vagy? :)
    Amúgy pl Corleone fia is b*zi volt, aztán milyen kemény csóka volt…

  5. Amikor a nyálát fröcsögtetve ordítja a shout-out-os dumát, tisztára Bane-es a hangja!:)

  6. Már bocs, de Hardy szerintem erősen túltolta a kretént. A film jónak igérkezik, de béna dolog, ha egy negatív szerplőt csak úgy tud megformálni a színész, hogy kurva gonoszan néz. Mondjuk ez a rendező hibája is. Ez nagyjából az, amikor egy béna szerelmesfilmben az elhagyott férfi összeroppanását mindig úgy szemléltetik, hogy hirtelen borostás lesz, kócos a haja, és egy kupac szeméten hentereg a lakás közepén.

  7. Totoro, az király ha te a trailerből ezt így simán leszűrted (Y) Valószinűleg az egész filmben ezt csinálja..

  8. “Hardy korunk egyik legnagyobb színésze” egy kissé nagy szavak ezek :)

  9. Vajon ilyenkor a Tom Hardy csak egy szimpla gázsit kap? 2X annyit kell dolgoznia mint egy átlagos szerepben. Nem mintha aggódnék a megélhetéséért. :)

  10. Chazz Palminteri, ez az isteni olasz….nem hiányozhat egy gengszterfilmből, tökéletes! Stílusa van annak a pasinak, amivel azért nem minden színész rendelkezik.
    A Bronx-i mesékben lenyűgöző, ami talán nem is csoda, hiszen ott született. A fentiekkel azt akartam mondani, hogy miatta legalább annyira várom a filmet, mint Hardy miatt, pedig utóbbit is nagyon szeretem. :)

  11. samuelljaxon
    mert közel sem :)
    Erre észérvet hozni nehéz,de 30 jobb színészt simán fel lehetne sorolni.
    A probléma,hogy Hardynak még nem volt olyan alakítása amire azt lehetett mondani,hogy aztakurvafaszba

  12. “Erre észérvet hozni nehéz,de 30 jobb színészt simán fel lehetne sorolni.”

    Szóval mégiscsak kiderül, hogy szubjektív az egész. Egyébként miben lehet mérni a “jó színészséget”? Elnyert díjak, a film bevétele vagy egyéb?

  13. VanillaSky
    (Ahogy Fábry mondta pár éve,az embernek van minőség érzéke…)
    Azért talán abban egyetértünk,hogy Hardynak köze nincs az al Pacino,De Niro,Ledger,Spacey (stb)vonalhoz

  14. evil9: Pacino egy rossz ripacs. Én személy szerint képtelen vagyok elviselni a képernyőn.

    Hardynak meg volt már asztakurva alakítása. Úgy hívják, hogy Bronson.

  15. Lesz még szobrocskája Hardynak! Tudom, hogy nem attól lesz valaki kurva nagy színész, de még mindig sokat számít! Aki pedig nem ismeri el Hardy tehetségét, az vak! Ahogy @Play mondta, a Bronsonban tényleg kurva nagyot alakított!

  16. Play,Ádám
    VanillaSkynak igaza van,nem lehet mérni a színészséget,tényleg szubjektív,felesleges róla vitázni.Mondjuk al pacino leripacsozása kicsapta a biztosítékot,de nem szeretnék ebbe belemenni :D

  17. Szerintem ez qrvanagy film lesz, így ennyi alapján is. Ha valaki, akkor Tom Hardy az, aki tökéletesen tud hozni két szerepet egy filmen belül is.

    És bár nem szeretnék beszállni a vitába – mert egyetértek azzal, hogy ez szubjektív dolog – de aki jelenleg tud 30 jobb színészt mondani nála, annak javaslom az emlegetett Bronsonon kívül a Stuart: A Life Backwards, a BBC-s Üvöltő szelek és nem utolsó sorban a méltatlanul kevéssé ismert Locke megtekintését. Ez utóbbit különösen azért emelném ki, mert összesen egy autóban játszódik, kb. 2 kamerabeállítással, a játékidő pedig azzal telik, hogy Tom Hardy telefonál. Nem sok olyan színészt tudok nevesíteni, aki azt a szerepet úgy hozta volna, mint ő, aki olyan érzelmi hullámvasútra ültet minden apró rezdüléssel. De persze ez csak az én véleményem :)

  18. Én sem akarom szétoffolni a topikot, de mivel megszólított evil9, ezért válaszolok.

    “Hardynak köze nincs az al Pacino,De Niro,Ledger,Spacey (stb)vonalhoz”

    Részben egyetértek, részben nem. De ismét csak oda lyukadok ki, hogy szubjektív és még saját magammal is képes vagyok ellentmondásba keveredni:)

    Hardy jelenleg 38 éves a fent említett urak mindegyike minimum 15 évvel idősebb nála, így az összehasonlítás a kevesebb film és az életkori különbségek függvénye is lehet.

    Természetesen egy Al Pacino mellett ott a Godfather, Scarface, Egy Asszony Illata vagy a Heat. De Niro mellé is lehet tenni az előbbiekből vagy egy Casinot, Nagymenőket vagy Taxi Sofőrt. Spacey is nyújtott emlékezeteset meg Freeman is.

    De ha megfordítom a dolgot és mondjuk az elmúlt 5 év termését nézem a fent említett urak mit nyújtottak? 1-2 blockbuster beugrója, szánlamas vígjátékok, felejthető drámák míg Hardy egyértelműen feljövőben van. (kivétel Spacey a HoC-ért, de az meg nem mozi)

    Szóval ha a teljes életpályát nézem, akkor majd a 60-70 éves Hardyt kell hasonlítanom 20-30 év múlva, jelenleg nem ugyanazok és azért Holywood is változott valamelyest az igazi gengszterfilmek aranykorához képest. Ettől függetlenül benne van, hogy soha nem éri el őket – bár mondjuk én Freemant nem is tartom akkora tálentumnak – de az esélye megvan, mert az látszik, hogy tehetsége van!

  19. * sry a dupláért, nem értem miért Freemant írtam:O valami krach eshetett a toronyban.:)

    Így még egyértelműbb Ledgernek talán összesen volt 2 jó alakítása, Hardy már most túlszárnyalta őt. (persze a halála is közrejátszik ebben)

  20. “Hardy korunk egyik legnagyobb színésze.” Atya-ég! Már itt tartunk a sok felhigított agytalan,marhaság és csillogó vámpírcsodák után ide jutottunk,hogy sikeres az agymosás és Tom Hardy “korunk egyik legnagyobb színésze.”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Szánalom és zokogás!

  21. Zombee: azért elég jó színész, ha megnézed a viszonylag fiatal férfiakat. Top 10-ben benne van.

  22. Véleményem szerint is rohadt jó színész Hardy, határ a csillagos ég lehet számára. Ebben a megfogalmazásban, hogy generációjának az egyik legjobbja, teljesen helytáll. McCounaghey, DiCaprio, Hardy, Gylenhaal. Ők azok, akiknek a filmjeire mindig beülök/megnézem (és várom már jó előre).

  23. Ja és muszáj megemlítenem Tom Hardy-nak a Warrior c. filmben nyújtott alakítását is. Máig a kedvenc sportdrámát. Abból a karakterből meg amit lehetett, ő bizony kihozta. Odab*szta rendesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.