40 hozzászólás a “Kevesebb, mint 1 hét” bejegyzéshez

 1. A desert eagles jelentet nem bírom kiverni a fejemből. Annyira szánalmas lesz, hogy sírok.

 2. ok értem én,de majd azért megnezem moziba,lehet örülni,valszeg bukás lesz.Hálivudban kipusztultak a kreatív emberek ,de ha salvation kibirtam ez is menni fog,be kell lássam ehez kár volt hozzányulni.

 3. Egy dolog miatt vártam a filmet: kiávncsi voltam, milyen hülye dologra fordítják le a magyarok a címet. Még ők sem bírtak ezzel :D

 4. Ne húzzátok le előre a filmet!
  Szerintem jó lesz, a kezdeti előzeteshez képest már jó dolgok vannak a trailerben (kár hogy a “meglepetés terminatort” elsutottek. Engem már megnyertek és remélem hogy rendben lesz!

 5. bizni biztam én is de imdb nagyon elbizonytalanitott ennek minimum a 8 átlag nállam imádkozom hogy pozitivan csalodjak.

 6. Igyekszem a filmeknek csak az első trailerét megnézni. Kerülni a spoilereket ilyesmi. Az egyik podcastban említettétek, hogy milyen spoileres ennek a plakátja. Múlt héten sajnos megtudtam, hogy miért… Nyitott szemmel lehetetlenség elkerülni egy ilyet a moziba. :( Pedig sokkal jobb lett volna rácsodálkozni a moziba, hogy “wtf még ő is?!”.

  A filmet ennek ellenére várom, talán még jó is lehet.

 7. direkt nem néztem meg eddig újabb előzeteseket, gondolva hátha így nem lövök le semmit a filmből. Erre a dinók előtt mit adnak le? Hát persze, hogy egy olyat ami felfedi a lényeget :D Fyu :D

  Egyébként miért haltak volna ki a kreatív emberek? Pusztán nem ők ülnek a döntéshozói székben ami igen lényeges.

 8. Lehetetlen lenne elkerülni spoilert, legutóbb, amikor Pesten jártam, konkrétan gigászi plakáton volt rajta

 9. Én az eddigi trailerekben nem láttam semmi olyat, ami miatt biztosan állithatnám, hogy rossz lesz a film. Legfeljebb nem lesz olyan jó, mint a második rész. Na és akkor mi van? Ha egy látványos és szorakoztató blockbuster lesz nekem már az is elég.

 10. Én biztos nem nevetni megyek a moziba, itéletet csak a film megnézése után szoktam hozni. Tudom ez manapság nem menő.

 11. igen lehet egyébként hogy ez már az annyira szar hogy jó kategória lesz, ebben bízom. hogy jó lesz arra nem látok esélyt.

 12. komolyan nem értem, hogy tényleg vannak olyan emberek akik várják ezt a filmet… hihetetlen, mennyire könnyen termelnek pénzt a hülyeségből

 13. Most már megy felfelé az érték, de még alig volt kritika talán 8-10. A nézőknek viszont nagyrészt bejött a kritikusokkal ellentétben. Meglátjuk.

 14. Bizakodva várom, beülök rá…fogyik a popcorn a kóla…és vele a türelmem is, érzem a film felénél hogy nincs rendbe valami. Az utolsó tíz perc maga a MEGVÁLTÁS…és rosz szájízzel sétálok ki a teremből.
  Inkább sírni megyünk…vagyis mentek, én kihagyom ezt már. Az ajánló és a marketing is meggyőzött arról, hogy csak a címében terminator terminatort jó messzire kerüljem el…adtam én esélyt. A harmadik majd a negyedik felvonásnak is…csak ők nem adtak nekem…bárcsak ne lenne igazam, de ez egy hányadék film lesz. Majd dvdn egy sör mellet ősszel. Sajnos többet nem érdemel. A terminator a második felvonással véget ért.

 15. Belenéztem a már elérhető változatba , kiváncsi vagyok a további 2 folytatásra hogy mi lesz benne

 16. A film trailere közben az jutott eszembe, h ez is, mint a Jurassic World azzal akar nálam bevágódni, hogy a sikeres(ebb) elődjeit másolja és tolja ismét az arcomba…Konkrétan olyan akció/cgi jelenetek vannak a trailerében, ami az első és második részét tette naggyá…Nem tudom, hogy akarok-e ismét nosztalgiázni….

 17. Én is meglestem kíváncsiságból. Nos azt leszögezhetem Cameron nem hazudott, a film minöségben és sztoriban messze felülmúlja a 3. és 4. részt. Nem tökéletes, és bizony itt ott hibádzik, de pozitív csalódás.

 18. Én amire nagyon kíváncsi vagyok az a Schwarci vs Schwarci összecsapás, hogy az öreg hogy csinálja ki a fiatalab T-800-ast. A film többi része érdektelen. Egyenlőre.

 19. Részemről biztos nézős, aztán lehet, hogy a falat fogom fejelni, amiért nem másra költöttem a pénzemet. Maximum akkor kifele lelopok egy plakátot

 20. Én még mindig ott tartok, hogy James Cameron nem adná a nevét egy közepes vagy szar filmhez! Jó lesz ez higgyétek el. Aki meg sportból fikázza közben meg veri rá magát csak hogy mást kiakasszon az mehet a ….. ;)

 21. 7.2 imdb, az nem épp a pocsék kategória, nagyon nem fog lejebb menni szerintem :)

 22. Szerintem nem lesz olyan rémes :) Én mindenképpen moziban nézem. Tegyük hozzá, azon kevesek egyike vagyok aki kedveli Jai ,,baltaarcú” Cortneyt :D

 23. kill3r21- Az nagyon a pocsék kategória, mert átlagban már a film megtekintése előtt 9.8ra pontozza a sok gyökér, és abból csökken lefele. Én tegnap megnéztem a filmet, és Szupercella szintet hozta. Nem rossz, de 10 éve jobb lett volna.

 24. A Szükre 50 is imdb 4 pont körül, pedig szerintem frankó volt :D
  Viszonyítás kérdése :D

 25. kill3r21-A legszebb, hogy annál még a Szerb film is erősebb imdb-n, tehát tényleg ne azt imdb számokkal dobálózzunk, mert a Jurassic World jelenleg épphogy megelőzi a Jackass 3d-t, ahol egy ember izzadtságot iszik :D:D

 26. Én is nagyon tartok tőle, hogy fájni fog a megnézése ennek a “műalkotásnak”!

 27. hát én meg attól tartok, hogy annyira vicces nem lesz, úgyhogy moziban felejtős, nem fogom beledobálni a pénzem a Terminátor sírjába :D

 28. Egyre kevésbé hiszek abban, hogy egyszer végre látni fogunk egy normálisan megcsinált, posztapokaliptikus Terminator AKCIÓfilmet, mindenféle idióta poén, erőltetett sztori, és újfajta, “eddigilyennemvolt” gépek nélkül…csak T-szériák, hunter killer-ek, romok, és harcoló katonák…
  Nagyon, de nagyon ódzkodnak ettől Hollywood-ban, és egyre mélyebbre küldik a franchise-t. Holott az első kettő Terminator se a marha csavaros,mély sztori miatt lett kultfilm.

 29. Scorpion82: Én is valami ilyesmire várok de ahogy látom mindhiába… Pedig még akár full animációsan is örülnék neki.

 30. Nem tudtam, hogy ennyire negatív a légkör a film körül. Én nem tudok róla semmit. Azon kívül, hogy emilia clarke elég gagyi casting a szerepre de ettől még nem temetem el.

 31. Szerintem valamiért abból indulnak ki, hogy a Terminator nem működne időutazásos, jelenkorban is játszódós, embernek álcázott gépes vonal nélkül, ezért nem vállalnak be teljes posztapokaliptikus sztorit..illetve a Salvation-ben bevállalták, de abba is belepréselték a témát, nem merték elengedni. Olyan is lett. Ennyire nem tudják, mit szeretnének látni a rajongók? Persze, általában nem tudják, na de ennyi, tudtommal sikeres könyv, és játékok után ennyire semmibe venni a közönség igényét, akinek állítólag a filmet kéeszítik…

 32. hát ez egy szar volt jelentem :)
  2-3.rész keverékét éreztem egész végig
  semmi ujjat nem lehet ebbe már kitalálni
  az akciók jól meg vannak csinálva de a sztori egy szar,
  2.rész után nem lehet jobbat csinálni.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.