Kevin Feige a Pókember-filmről beszélt

Azt már tudjuk, hogy ki rendezi és végül kit is castingoltak a főszerepre. Viszont most előkerültek további információk is:

It’s the soap opera in high school, and those supporting characters, that are interesting. Just as we hadn’t seen a heist movie in a long time, or a shrinking movie in a long time, we haven’t seen a John Hughes movie in a long time. Not that we can make a John Hughes movie – only John Hughes could – but we’re inspired by him, and merging that with the superhero genre in a way we haven’t done before excites us.

Összefoglalva olyasmi középiskolás tinidráma hangulatot akarnak, mint amilyen a The Breakfast Club és a Ferris Bueller. Persze keverve a szuperhős témával. Mindemellett olyan érdekes gonoszokat hoznak majd be, akiket esetleg még nem ismer annyira a moziba járó közönségük.

17 hozzászólás a “Kevin Feige a Pókember-filmről beszélt” bejegyzéshez

 1. De tudtam, hogy tinidrámát akarnak. Úgy tűnik, egy darabig még várhatunk a Vezér-féle maffia-összecsapásokra Megtorlóval meg a Fenegyerekkel… Bár naiv gondolat ilyet egyáltalán várni a Marveltől.

 2. Most ezzel sikerült levinniük nullára az elvárásaimat. Innentől már csak pozitiv csalódás lehet majd a film. Tinidráma….na fasza.

 3. Csak tudnám,hogy minek erőltetik állandóan ezt a tini vonalat???!
  (persze tudom…a bevételek) De akkor is! Ehhhhhh……

 4. Ez reboot #3 szagú történet. Nem baj, a Sony 5 évente újra kezdi. Ki lesz a következő Pókember? Én Jaden Smith-re szavazok, aki filozófiai kérdésekkel fogja halálra untatni az ellenfeleit!

 5. hát ez szépen hangzik, a breakfast club jó kis film, bár én nem tinikoromban láttam, és szeretem a zenéjét is a simple mindstól….

  bár kétlem, hogy a mai tinik erre érzelmileg nyitottak lennének..

  nehezen tudom elképzelni, hogy csinálnak egy John Hughes szintű Pókembert, mert a mai filmek nagyja kb nulla életörömöt sugároz, az ő filmjei még tanítottak , mint mondjuk az Éretlenek meg hasonlók

 6. A bdskrvstenit neki már b+, ezt nem hiszem el komolyan. Látszik a disney pénzéhes mocskos mancsa, hogy……..

 7. Ha megnézitek, az összes Marvel-cím (Vasember, Thor, Marika kapitány, Avengers, Daredevil stb.) totál más jellegű darabokat szállít, persze hasonlítanak is egymásra többé-kevésbé.

  Egy tinidráma akcióval keverve egész jól is elsülhet. Nem tudom, hogy mit vártok, a Pókemberben a szappanoperás jelleg bizonyos érákban nagyon kidomborodott és nekem tetszett.

  Például az Ultimate Spidermant is bírtam nagyon sokáig gyerekfejjel, együtt nőttem fel vele, szerettem MJ-t, Kittyt, Gwent, az esetlen Petert, meg azt, ahogy Kingpin manipulált hátulról.

 8. Én pont az Ultimate vonalat tartom a leggyengébbnek. A felnőtt Peter Parker történetei sokkal komolyabbak voltak. Nem iskolában botladozott, hanem dolgozott, tanult, házasodott stb. Most már kétszer eljátszották a középsulis vonalat. Semmi szükség nem volt egy harmadikra. Simán lehetett volna most egy 30-35 éves Pókember. Főleg úgy, hogy a többi Avengers is bőven elmúlt már 30.

 9. Szerintem ez úgy tarolná le igazán a pénztárakat, ha még kevernének hozzá egy kis High School Musical-fílinget is, így a soundrack eladások is odab@sznának :)

  Bocs a szarkazmust, de ahogy így elnézem, a fősodorban AmKap már rég az intergalaktikus öregek otthonában tologatja a rottyon lévő IronMant, míg a 22. Szpájdi-rebootban Peter Parker még mindig nem érettségizett le :)

 10. A gimis vonalat számoljuk csak össze az elmúlt 5 filmben összesen. Hmmm max 8 perc = végre kapunk egy igazi Peter Parkert, akinek végigkísérhetjük az életét, szóval lesz felnőtt nyugi, örülök, hogy rendesen bevezetik a karaktert az ultimate vonalon.

 11. gabu: Az a baj, hogy ezt a karaktert már kétszer bevezették. Nyugodtan folytathatták volna egy felnőtt és profi Pókemberrel. És persze komolyabb történettel nem pedig tinidrámával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.