19 hozzászólás a “Ezeket viselik a Szellemirtó csajok” bejegyzéshez

 1. amúgy a nőket ez érdekli? szóval ők ezt kifejezetten várják? hmmm bár lehet hogy 4 nő eredményesebben szívja ki a trutyit a szellemekből

 2. zsoltiabéka: Nem hiszem, hogy várják, hiszen a nőket csak a romantikus filmek és a főzőműsorok érdeklik. Persze azok is csak azután, ha végeztek a házimunkával. Nők… :D

 3. dharman : egyáltalán nem a közhelyekről van szó, csak nem gondolnám, hogy a ghostbusters téma kimondottan nőies, ezért is furcsa ez a szereplőválasztás

 4. Gondolom arra alapoznak hogy McCarthy ótvar suttyó beszólásai majd eladják a filmet. Lehet egy fiatal rétegnek ülni is fog a dolog, de aki egy picit is idősebb és ismeri az eredeti filmeket, csak a fejét fogja majd.

 5. Nem csodálkoznék, ha olyan szinten telibe köpnék rebootokkal embereket, hogy egyszer valami alcím annyi lesz : Fuck You That’s Why

 6. Ezt is megértük, hogy Bill Murray után Melissa McCarthy lesz a szellemirtó. Ez a rebootok legallja már.

 7. Engem most már érdekel, és odáig jutottam, hogy szurkolok neki, de még ha esetleg egy jó kis filmecske lenne belőle, így is úgy is lefogják húzni sokan. De akkor is hajrá!

 8. Most amugy mi a konkret gond? Miert baj hogy csajok a foszereplok? Vagy meg mindig az a primitiv gondolat van mindenki fejeben, hogy csajok a konyhaba valoak?

 9. Alien

  Ellen Ripley nélkül elsem tudnám képzeli,egy dögös vagány csaj ok volt,de basszus ez a mindent megváltoztatunk ami anno volt ez mire jó,mért kell eszt csinálni,szal nekem ha van egy jol megirt és cool szövegeket nyomo die hardos csak jöhet,de ne változtassunk már azon ami volt.

 10. Flanigen: nekem pl nem a csajokkal van bajom, hanem Hollywood szégyenével, Mekkártnival…

 11. szerintem ha a Nagyfiúk szereplőgárdájával csinálják meg még az is job lenne.
  és ott úgyis van 1 fekete :)

 12. Flanigen: nem, az a gondolat van, hogy Feig igazán jó vígjátékot még nem rendezett, és a Bridesmaids – Heat közepességét átviszi egy legendás film remakjére. Nem tudom miért gondoltál rögtön arra, hogy valaki hímsovinizmus miatt nem várja, hiszen épp a gagyi rendező a legfőbb baj.

 13. Egy biztos: ebből sikerfilm nem lesz. Mivel ez a lehetőség kilőve, így mi lehet egy ilyen film célja? Mccarthy jó színésznő(St. Vincent), csak az ótvarszerepeket erőltetik rá, szerintem ez Amcsi igény. Engem Will Ferrell sokkal jobban idegesít, igazi példája az ízléstelen bunkó humornak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.