30 hozzászólás a “Guardians of the Galaxy Vol. 2. lett a folytatás címe” bejegyzéshez

 1. WOO WOO WOOOOOOOOOOOOOO!!!!! ÁLLJUNK CSAK EGY PERCRE!!!
  2015-ben valaki gyakorlatilag úgy adja meg a film folytatásának a címét, hogy végére írja, hogy 2? ATYAÉG, el sem hiszem.

 2. Életem első komolyan vehetetlen, de mégis imádni való filmélménye volt az első rész. Hú, de bírnám, ha összekötnék a többi Marvel-filmmel majd őket is.

 3. Mit imadtal benne? Az old scool zenet? Mert az baromira idetlen volt, a barlangban tancolos jelenetnél meg a fejem fogtam. Nem volt semmi “filing” benne, csak erőlködés. Bőven tulertekelt 1x nézős film.) Latvanyban sem volt semmi uj, csak a megszokott fokozas.

 4. Tipikusan az a film volt, aminél a megnézés után félórával csak arra emlékeztem, hogy a cuki kis faember táncolt a cserépben. Persze, arra a 2 órára jó volt.

 5. bigidzsöpen: *szerinted
  Ne tekints a személyes véleményed általános igazságnak.

 6. Az indexes kritika nagyon jo volt ezzel az 1x nezheto filmel kapcsolatban. A szepsegversenyeken is azt mondjak h
  , h a belső kisugárzás a lenyeg. Pedig nem. A szimetria. Kit dugnal neg? Egy banatos 26eves pamelA Anderson t, vagy egy vidam 120 kgos dagi not? Szal a szubjektív itas mellett van egy olyan is, h jo izles vagy rossz. Aki erre a filmre azt mondja, hogy nagyon jo annak rossz az izlese.

 7. Debate won by “bigidzsöpen”! Someone tell Marvel to call this 2nd part off, NOW!

 8. Ez még mindig csak a te személyes véleményed a filmről, nem szeretted, értjük, nem kell tovább ragozni azt, hogy ízlésficamos valaki mert szeret egy filmet.(legyen az akármilyen film) Én sem szeretem az Adam Sandler filmeket, mégsem írok minden ilyen poszt alá, hogy ez a film szar, vagy szar lesz és még inkább nem szólom le a rajongóit.

 9. Nem irtam olyat, h szar. Pláne nem minden post alá. Azt irtam 1x nezős. Dam sandler nem jo példa, mert arra tenyleg senki nem gondol ugy, h az jo lenne. De errol meg olyat olvasni nehany jo ízlésűtől, h az egyik legjobb marvel film. Ami azert barokkos túlzás.

 10. Ne etessétek a trollt, könyörgöm…! :)

  Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle, hátha sikerül megint meglepni mindenkit :)

 11. bigidzsöpen

  “Az indexes kritika nagyon jo volt” most már mindent értek :)

 12. bigindzsöpen: ha mar olyan okos vagy: rossz ízlés nincs, csak ízlés, vagy annak hiánya…. Mellesleg abban igazad van, h egy film minősége soha nem szubjektív… Ezért nem számít, h szerinted rossz volt a film, mert a nagy-nagy többség kritikus szerint igen…

 13. Nem mondtam, h rossz. Atlagos amit 1x meg lehet nezni. Ja es Van rossz izlés es van jo izles okoska. Szoktak is mondani, h ” neked milyen jo izlesed van.” De nem is ez a lenyeg. Egy középszerű alkotás, sem latvanyban sem sztoriban, sem humorban nem kiemelkedő.

 14. Ha a nagy arc és határtalan ostobaság találkozik, az sok helyen sikerre vezet (pl. politika) de egy ilyen fórumon csak kiröhögteted magad.

 15. Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy a középső üresjárat ellenére én imádom ezt a filmet, mert végre készült egy izgalmas, fordulatos, látványos, hihető élettel teli nem Földön játszódó scifi. Remélem az SW 7 és az ST 3 ezt is felül fogja tudni múlni, de a Marvel elég magasra tette a lécet a Thor 2 után. Már legalább 15x láttam a filmet és egyre több apró részletet tudtam megfigyelni, hogy mennyire aprólékosan kidolgozott egy csomó részlet (jelmezek, smink, hajók, látványeffektek, hangeffektek). Szóval nem értem a fanyalgókat, de nem vagyunk egyformák. ;)

 16. Totoro jol mondod, elvakultaknak nem lehet megmagyarazni semmit mert a csordaszellem hajtja őket. Szemet hunynak minden felettcsak mert a kedvencuket lathatjak. Pontosan mint a politikában, a sok agyhalott.

 17. Platschu a thor 2 is gyenge lett, bar ezt mas is latja. Súlytalan xedik fogonosszal, akárcsak a Gognál. (vegso jelenet meg poennak is rossz) Egy district 9 mennyivel izgalmasabb volt ezeknel pl..

 18. Tènyleg ne adjàtok màr a lovat alà…Nem vettètek èszre,hogy mindenkinèl okosabb,ès jobban èrt a filmekhez is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.