Creed-előzetes: ilyen lesz a Rock spinoff

Apollo Creed fiát a jó öreg Rocky készíti fel a ringre. A rendezői székben Ryan Coogler (Fruitvale Station) ül, a főszereplő is onnan ismerős: Michael B. Jordan. Na meg Stallone is feltűnik nyilván.

Legalább folytatás, és nem remake, de kicsit más a fiatal csávótól hallani a hard you can hit szöveget, miközben szól a rap. De nem tűnik rossznak. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 07. 01. 04:03
megjelenés
48
hozzászolás


48 hozzászólás a “Creed-előzetes: ilyen lesz a Rock spinoff” bejegyzéshez

 1. Nekem bejött a trailer de amúgy is nézném.
  Szokásos Rocky feeling megvan csak most rap-el. :D

 2. bírom ezt a színészt a Chronicle óta, Stallone meg talán egy edzőt még ki tud préselni úgy, hogy ne legyen röhejes, biztos megnézem.

 3. Jónak tünik. De a változatosság kedvéért nem lehetett volna Creed fia fehér? Az poén lett volna, mint az F4-nél. Vagy ez visszafelé nem müködik?

 4. zsozso
  Amúgysem fog működni az a film csak rossz lehet annak aki ismeri az F4-et (Fekete Fáklya a legkisebb probléma). F4 lesz a címe, holott köze nem lesz hozzá sajnos csak a jogok visszaadása miatt gyorsba kellett valami sz..t csinálni, amivel ki lehet hozni még több pénzt. Ó csak bukna meg, annyira örülnék neki. :D

 5. Rocky-Rambo-Rocky-Rambo…van ember aki kíváncsi még ezekre az ostoba filmekre? Stallone igazán megnyugodhatna már végre. Ja, és a boxjelenetek, mintha egy paródiát nézne az ember. A főszereplőt ütik 10-20 percig. Azután magázba néz mélyen, feláll és nyer. Látott már ez az ember box meccset?

 6. Fructie: Ezt azért rendesen leegyszerüsitetted. A Rocky Balboa egy nagyon jó kis sport/dráma lett. A John Rambo pedig egy ütős akciófilm. Amig ilyeneket csinál Stallone, addig jöhet. Én örülök neki, hogy még aktiv. Egyik legnagyobb még elő filmes legenda. De azt azért nevárd el egy filmtől, hogy egy valódi unalmas box meccset mutasson be. Kell azért bele fordulat. Szórakoztatnia kell nem pedig untatni.

 7. Remélem a végén meghal a gyerek és a kövi részben Rocky visszatér megbosszulni:DD Egyébként meg tetszett az előzetes bár a Rocky 6 szépen lezárta a sztorit, nem kéne bolygatni már az öreget.

 8. Az azért a srác mellett szól, hogy nem kis munkája lehetett azzal hogy így kidolgozza testét.

 9. zsocso: én egyszerűsítettem le? :) A világ két legegyszerűbb filmjéről beszélünk. Max a filmek száma miatt legenda. Én is szeretem egy-két filmjét. De ismerjük el, minden szempontból nevetséges a figura, ahogy dörmögi ugyanazokat a közhelyeket, 6-7 filmen keresztül. A rambo mitől ütős akciófilm? Az első az egyetlen nézhető rész. Telljesen fel vagyok háborodva, hogy ezt mondtad:)))). Láttad a terminatort? Az ütős!

 10. Fructie,ha nem tetszik ne nézd!Nem drámát kell keresni egy akció filmbem,arra ott vannak az oscar díjas filmek.Stallone pedig legenda,ha tetszik ha nem:)Ezek a filmek egy kimondott rétegnek készülnek.

 11. Ki beszélt itt drámáról? Ezért hoztam fel példának a terminatort. Az minőség, es Arnold legenda. Ha valaki ért a filmekhez, akkor minden műfajban megismeri és elismeri a minőséget. Ez nem az. Ha tetszik, ha nem:D

 12. Ja mert Arnold nem ugyanazt a 4-5 mondatot dörmögi minden filmben. Hagyjad már.

 13. Fructie

  Tök mindegy, egyedül vagy a véleményeddel. És nem azért, mert meg nem értett zseni vagy, és csak te látod az igazat! :)

 14. Az mekkora már, hogy ez a Fructie csávó panaszkodik itt a közhelyek dörmögéséről, miközben Arnolddal jön? Mintha szánt szándékkal valaki ráugrana a gereblye végére, hogy jól orrba vágja. :D

 15. Where’s Wallace? Where the fuck is Wallace? Huh? Huh? String? String? Look at me! Where the fuck is Wallace? HUH!?

 16. Dr.UnGrammar: De amikor ráugrok a gereblyére veszed észre, hogy az a te lábad között van…Azért jöttem Arnold-dal, és nem egy de niro-val hogy még véletlenül se kössenek belém az ilyen okos tojások mint te.
  Arnold nem egy nagy színész, de még mindig klaszisokkal jobb mint stallone. Elhiszem, hogy szeretitek meg minden, de azért ne legyen már helyénvaló, hogy valaki 6-7-8 részt csinál egy filmből…Ébresztő, hol legenda az ilyen? Hidd el, nagyon nem vagyok egyedül a véleményemmel.:)

 17. D’Angelo Barksdale: reméljük itt nem lesz rossz ómen Avon jelenléte szegény Wallace-nak :)
  A trailer nem rossz, remélem Rocky tényleg csak mellékszereplő lesz, mert az ő története már kapott egy szép lezárást.

 18. Stallone nem egy zseni de amelyik univerzumban Arnold színésznek számít abban ő is.

 19. Alex: legyen így. De arni legalább tudja a határait, és nem próbál meg filmeket írni/rendezni. Mert ebben a műfajban stallone egy olyan univerzumban van amiben nem sok jó dolog íródik:D

 20. A legutolsó számomra nézhető és értékelhető bunyós film a Warrior volt. Ez eddig felejtős, várom tovább a Southpaw-t.

 21. Fructie: Én szeretem Schwarzeneggert is, de azért azt ne felejtsd el, hogy Stallone Oscar, Golden Globe, Bafta jelölt iró és főszereplő volt. Azért ettől Arnold nagyon messze van. Olyan legendás karaktereket alkotott meg és rendezett, mint Rocky és Rambo. Az is az ő filmes nagyságát mutatja, hogy milyen neveket kapott össze az Expendables filmekben. Nálam Stallone és Schwarzenegger egyformán nagy legenda. A mostani szinészeknek még nagyon sokat kell gürizniük azért, hogy annyi szórakoztató filmet tegyenek le az aztalra, mint ez a két ember.

 22. zsocso: igen, ott valamit eltalált az első Rockynál. Van feelingje. Gondolom az össze jelölését azzal szerezte. De kapzsisága nem ismer határokat.
  Azt meg, hogy összeszedte az össze b kategóriás embert, nem csodálom. A fele örült, hogy végre van egy blockbuster amiben szerepelhetnek. Ott is ugyanazt a hibát követi el: folytatja. Minek ennyi pénz? miért nem csinál valami újat, ha olyan rohadt kreatív.
  Befejeztem, ennyit nem ér az egész ember:D

 23. Most először érzem úgy, hogy egy Rocky filmnek nem vagyok benne a célcsoportjában. Olyan messze van tőlem a rasszizmus mint Makó Jeruzsálemtől, de ez a felállás nekem kicsit tömény.

 24. @Sanosuke. Az Eye of the Tiger kezdő dallama.

  Amúgy nem tudom, sosem nem néz ki rosszul, de olyan hű de nagyszerűnek sem…

 25. Fructie: Végülis nem számit, hogy az első filmjéért kapta a jelöléseket. Ez nem von le semmit az érdemeiből. Épp most nyert Redmayne úgy egy Oscart, hogy szinte az első komolyabb szerepe volt. Én nemhiszem, hogy egy szinész/iró kapzsiságból dolgozna. Ez a hivatása, ebben a világban él évtizedek óta. Cameron miért csinálja az Avatar folytatásokat? Arnold miért tért vissza? Kétlem, hogy a pénz hiányozna nekik. Szeretik csinálni és amig az embereket érdekli, addig nem hagyják abba. És jól is teszik.

 26. Fructie: Arnold bacsi nagyon rossz pelda volt ha Sly karrierjet akarod becsmerelni. Mindketten legendak, es majdhogynem ugyanolyan filmes palyafutas all mogottuk. Pont hogy Arnold volt hires az egysorosokrol, ami minden filmjeben benne volt.
  Mindketten nagyon nagy arcok, es valoszinuleg nem megelhetesbol filmeznek meg mindig. Ilyennek kell lennie egy elhivatott szinesznek. Lehet h mar nincsenek a csucson, de akik rajtuk nottek fel, igy is boldogan megfogjak nezni a soronkovetkezo filmjeiket.

  Ebben a filmben meg nem Sly lesz a fohos, es ez alapjan a trailer alapjan tokre nem lehet levonni semmi kovetkeztetest. Kicsit felek, hogy pont azert nem lesz az igazi ez a film, mert nem rocky a kozponti figura. Es persze bill conti zeneje is hianyzik…

 27. Szerintem jó film lesz,sokan leszóljátok,jake gyllenhaal így meg úgy, az egy másik film. ez egy rocky spin-off és úgy is tekinták rá

 28. Isteneeeem amikor megláttam Avon Barksdale-t egyből megállítottam a trailert és belenéztem a kommentekbe, hogy valaki írt-e már Wire-ös idézetet :D:D:D imádom

 29. Fructie: Gratulálok, igazán nagyon értelmes élőlény vagy!! Elismerésem!!!! Az igen, az oszt igen!!! Csak hogy tisztában légy:
  Stallone munkássága íróként: Rocky 1-2-3-4-5-6, Ököl, Édenkert a sikátorban, Rambo 1-2-3-4, Életben maradni, Énekes izompacsirta, Cobra, Túl a csúcson, Cliffhanger – Függő játszma, Felpörgetve, Harcban Élve, Expendables 1-2-3, Ott van a Kiütés című film is hogy van színészi tehetsége, tudtad hogy elismert festő, költő is??? Schwarzenegger pedis szintén rendezett már, a Karácsony Connecticutban című filmet és a Mesék a kriptából egy epizódját!!! Nagyon tudsz tudatlanul a semmiről írkálni, fikázni!!! Pacsi!!! A Creedről pedig: valószínűleg nem lessz az olyan rossz, mindenkéépp megfogom nézni mert Stallone!!! :-) :-)

 30. Fröcsi: Megtaláltad az IMDB-t vagy mi van veled? Nyugodjál le:)). Ezzel a stílussal csak magadat minősíted.
  Festő, költő:))) Amikor az ember eljut egy bizonyos hírnévhez, hirtelen azt hiszi, hogy mindenhez ért(lásd a sok rappert aki színészkedni próbál).
  A rocky egy telibevert dráma. Hogy a jó égbe lehet 6 részt csinálni egy unalmas drámáról??? A folytatásokat akció filmeknek szokták csinálni. És ugyanaz a történet mindig, újra és újra. Lehet, hogy a te elmédnek ez szórakoztató, de attól még ritka fos filmek maradnak.
  Színészek akik akcióhősök voltak és mégis nagy rendezők lettek:
  Clint Eastwood, Mel Gibson vagy George Clooney.
  Na ott van tehetség, Stallone csak vegődik, és úgy látom mindig lesz aki megnézze, mert”ezen nőttem fel, bla-bla”

 31. Fructie: Még meddig szeretnél ezen rugózni? Elmondtad a véleményedet, mindenki köszöni szépen, de ötödször már elég uncsi. 100 év múlva biztos mindenki majd a te bölcsességedre fog emlékezni és nem Stallone filmjeire.

 32. Stallone & Schwarzenegger már életükben legendákká váltak.
  Ennyi.

  Ha valakiből ilyen ellenérzéseket, meg ennyi negatívumot vált ki a két színész, akkor mért kommentel egy róluk szóló hírhez. Ez most olyan, hogy engem rohadtul nem érdekelnek a műkörmökkel kapcsolatos cikkek a Nőklapjában, és nem megyek oda beírni, hogy mennyire leszarom a témát. A véleményszabadság van, mindenki elmondhatja amit gondol, de vannak helyzetek, amikor értelmetlen.

  Más: Mindegyik színészt helyén kell kezelni. Sly meg Arnold nem állná meg a helyét nagy valószínűséggel azokban a filmekben, melyekben Tom Hanks, vagy George Clooney sikert ért el. DE és ez egy fontos de, az utóbbiak is csődöt mondanának, azokban a filmekben, amiben a két legenda játszott.

 33. Serra: Sokáig szeretnék még ezen rúgozni, de csak olyan személyekkel akik érdemben hozzá tudnak szólni a témához. Bitosíthatlak róla, hogy 100 év múlva a kutya sem fogja tudni, hogy ki volt az a stallone.

  Jones: Nincs szó negatívumról, csak szeretném ha nem nyelnének be az emberek mindent amit ez az ember kinyom magából filmkészítés néven.
  Szent harcomnak érzem ez kifejteni és szeretek filmekről vitázni.:)

  Arnit imádom, mert ő tudja hogy hol a helye és amit csinált életében azt úgy csinálta, hogy a legjobb legyen benne: body builder, akcióhős, kormányzó.
  És igenis állítom, hogy rocky szerepét, tom hanks és clooney is sokkal jobban lejátszotta volna!

 34. Fructie: Azta!!! Már 40 éve emlékeznek rájuk, még fognak 60 múlva is, de hála sz égnek te azt már nem éred meg!!! :-) :-) De mindegy mindegy rád hagyom, nincs értelme értelmet keresnem ott, hol nincs!!! :-) :-)

 35. Fröcsi: az ilyen emberek miatt, mint te nem érdemes kommentelni sehova. Mit kell személyeskedni. Akkor azt hiszed okosabbnak tűnsz?
  Én azért megpróbálok normálisan válaszolni: Az utóbbi 40 évben nem kellett rájuk emlékezni, mert éltek és dolgoztak valamilyen formában. 60 év múlva csak az igazán nagyokra fognak emlékezni, ahogy most csak olyanokra emlékszünk mint chaplin, marlond brando vagy orson welles. Most mondanám, hogy te ezeket úgysem ismered, de azért valahol bízom benne, hogy ennyire nem vagy sötét:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.