London Has Fallen-előzetes: Angliában lesz a dizsi

Minden táncos visszatér a folytatásra, ez már az alábbi teaserben is jól látszik. Az amerikai elnök a szigetországba látogat, és terrortámadásokba keveredik, amikből Butler húzza majd ki.

Egész korrekt teaser, de az első rész olcsósága (láttátok azóta? az a CGI…) nem ígér sok jót. Ehhez vegyünk hozzá, hogy januári premier, ahova temetni szokták a stúdiók a szar filmjeiket. Videó a tovább mögött.

9 hozzászólás a “London Has Fallen-előzetes: Angliában lesz a dizsi” bejegyzéshez

  1. Hát ja, az első rész legnagyobb hibája a szar CGI. Viszont a szereplő gárda egész jó volt és ők visszatérnek. Nézős lesz azért.

  2. Az első részben a CGI abszolút nem zavart. Jó kis akciófilm volt profin megkoreografált bunyókkal.

  3. Maig nem ertem, hogy nyomhatta le anno a White House Downt, annak sokkal szívesebben néztem volna a folytatasait. Ez is egesz jo volt, de azon sokkal jobban szorakoztam, es ott olcsosagot sem ereztem, itt valoban szemet szurt a CGI, pedig nem nagyon szoktam ezt figyelni.

  4. Az első résznél engem egyedül az AC-130as logikátlansága idegesített kicsit. Már az országhatárnál megszórták volna demokráciával nem hogy a Fehér Ház közelébe engedjék repülni. De egyébként egész jó volt.

  5. Semmi gond nem volt a CGI-vel. A repcsi is szép volt. A hang meg orbitálisan jó. A white house down a nyomába sem ért.

  6. +1 Gambit-nek, jó a hasonlat :D
    Részemről várom, sokkal jobban bejött, mint a másik fehérházas, igazi Die Hard copy-paste volt, de lesz*rom, mert arra a 1,5 órára szórakoztatott.

  7. Ez is jöhet. Az első szórakoztató volt, olcsó CGI ide vagy oda. White House Down? Pfff, óriási csalódás. Emmerich, szedd össze magad, mert ha elb*szod az ID 2-t… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.