Steve Jobs-előzetes: a jó és a rossz

Danny Boyle rendezte Aaron Sorkin forgatókönyvéből, és láthatóan egy új facebook film a terv, avagy a rossz oldalát is bőven kiemelik Jobsnak. Wozniak meg is kérdezi tőle, hogy miért tartja mindenki zseninek, amikor semmit nem csinált.

Remélem Boyle képes arra, amire Fincher, és tényleg Facebook film magasságot kapunk. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 07. 01. 17:58
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Steve Jobs-előzetes: a jó és a rossz” bejegyzéshez

 1. Boyle képes rá. De ha tévedek, akkor is lesz egy újabb világklasszis Fassbender alakításunk.

 2. Hát ez úgy kell, mint egy falat kenyér. Am nekem vmiért úgy tűnik, mintha több is lenne benne, mint a 3 fontos esemény bemutatása. Jobs kiszavazása a cégből stb. Meglátjuk. Nem hiszem, hogy rossz lesz, csak felesleges.

 3. Vajon benne lesz az is, hogy Jobs Bill Gates segítségét kérte az Apple felélesztéséhez?

 4. remélem, csak az előzetessel csapnak be és nem lesz benne TÚL SOK családi nyafi.

 5. csak azt tudnám, hogy miért kell két filmet csinálni ilyen rövid időn belül egy ennyire jelentégtelen emberről…A rendező és a színész miatt sajnos meg kell nézni:)

 6. Szereplők, a rendező, a forgatókönyvíró… Most azonnal nézni akarom! :)

 7. Fructie: Szóval szerinted inkább meg se próbáljanak kihozni valami értelmeset a témából csak azért, mert 2 éve pár korlátozottabb képességű szakembernek nem jött össze? Ha jó lett volna a Kutcheres, akkor meg tudnám érteni azokat, akik szerint szükségtelen ez a film, de ahogy körbenézek az interneten, nincs sok rajongója annak az alkotásnak.

 8. Fructie: Steve Jobs sokminden volt, de nem jelentéktelen! Akik ezt nem ismerik el azok vagy gyerekek, esetleg korlátolt gondolkodásúak, vagy szimplán tudatlanok. Egy embert nem a végzettsége, tudása, pénze vagy ereje tesz naggyá, hanem az egyénisége!

 9. “A please welcome” után bzzzzz jött és elment a kép. Gondoltam, vicces, egy számítógép lefagyást raktak be a nagy beszéd előtt.
  Kb 10 másodpercig vártam míg rájöttem, hogy az én gépem fagyott le. :)

  De nagyon beletalált.
  Várós

 10. Ugyan mégis milyen egyénisége volt a fickónak? Azért ne hasonlítsuk Gates-et vele. Ha valakinek nem apple fan, semmit nem jelenet számára ez az ember. Nem tudok semmilyen nagy találmányról ami az ő nevéhez fűződik. És itt most olyan dolgokra gondolok amik megváltoztatták az emberiség életet, jövőjét…Az iphone nem tartozik ide

 11. Azért az a “Facebook film magasság” nem verdesi a plafont, ilyen szempontból nem kell izgulni, azt már maga Fassbender biztosítja egyedül.

 12. Boyle és Fassbander bármit elvihet a hátán. Még erről az érdektelen emberről szóló filmet is. Számomra akár a sarki hentesről is szólhatna ez a film, kb. ugyanannyira érdekel.

 13. Fructie, már bocs, de ennyi butaságot egy kommentben már régen olvastam. :)
  A filmre egyre kíváncsibb vagyok, bár a személyisége miatt nem vagyok valami nagy Jobs rajongó, de ideje, hogy egy jó film készüljön róla. Talán most sikerül…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.