Az X-Men: Days of Future Past Rogue Cut előzetesféléje

Bryan Singer egy rövid bevezetőben ismerteti, hogy a Rogue Cut tényleges rendezői változat, nem csak random beletettek pár kivágott jelenetet. Vajon rá voltunk annyira indulva a DOFP-re, hogy érdekeljen minket a mozi változat és a Rogue közötti különbség? A tovább mögött van a trailer. Júliuzs 17-én jelenik meg.

16 hozzászólás a “Az X-Men: Days of Future Past Rogue Cut előzetesféléje” bejegyzéshez

 1. Én rá voltam pörögve, nagyon várom! :)
  Trailert meg se nézem, majd július végén rögtön az egészet :)

 2. milyen kérdés ez? persze, hogy rá voltunk indúlva. Az x-men filmek nálam még mindig ütik a marvel univerzumot

 3. Szerintem a Daredevil 1. évada üti a 15 éves X-Ment, lehet furán hangzik, de így van, jövőre pedig Megtorlóval ahhh (ez is az MFU része)
  A 3. Fázisban erősen komoly filmek lesznek.

 4. Ez most akkor hogy működik? Kijön a film, egy évre rá meg egy frisebb kiadás? Jó lenne nem rászokni erre. Olyan early access szaga van (hozzuk mi, mielőtt rendesen befejeznénk).

 5. Legalább tényleg lesz benne anyag rendesen, filmipar nem tolja még úgy, mint game ipar, na ott vannak undorító lehúzások (early access, DLC, pre-order, stb stb )

 6. @Pocok: szerintem a stúdió vágatta ki a plusz jeleneteket, mert ugye egy 2 órás film 3x megy le adott idő alatt, míg egy 3 órás csak 2x, avagy “ha túl hosszú, nem fognak beülni rá a népek”. Arról nem is beszélve, hogy ez a pénzszerzés 3. hulláma a film kapcsán (mozi -> DVD -> DVD extra)
  Maga a film szerintem működött így is (nagyon is :) ), viszont érdekel, hogy mit tartott volna még fontosnak a rendező beletenni :)

 7. ÉErezhető ez a vágás mert a végső leszámolás előtt én is éreztem,hogy nem leállt a film, és nem pörögtek az események úgy látszik a vágásnak volt ez köszönhető.

  Amúgy régóta mondják már ezt a változatot, hogy megfog jelenni szóval lehetett róla tudni.

 8. Elnézést, ha buta a kérdésem nem igazán követem az X szériát, viszont a First Class nagyon tetszett és ez is kimagaslott nálam a képregényes halmazból.

  Akkor ez most lényegében egy Director’s Cut csak más a neve?:)

 9. Na még egy kis javítás: Vadóc jelenetetit teljes egészében kivágták a mozis verzióból, ebben viszont mind ott lesznek, miatta az elnevezés, Rogue.

 10. ezt meg fogom nézni, az egész X univerzum nagyot fejlődött, mióta behozták Fassbendert, és McAvoyt.

 11. Úgy is újra akartam nézni, úgyhogy a director’s cut kapóra jön… Egyébként a válasz nem, nem voltunk rápörögve annyira és bevallom, a folytatás sem várós már nekem. Megfáradt az X-Men kicsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.