Transporter Refueled-előzetes: másodszorra is közepesnek tűnik

Az új trailerben kicsit jobban kibontják a sztorit, miközben az agyonhasznált how do you like me now szól, mert az 1030130. alkalommal is laza a marketingesek szerint. A lényeg, hogy a jó öreg fiatal szállító apját elraboják, és valmai emberkereskedelmi ügybe keveredik, és már most láthatunk egy képtelen baromságot a vízcsapokkal.

Tutira kihagyós darab, hiszen Stathamhez képest még a főszereplő sem tűnik szimpatikusnak. Na meg a Taken 2-3 producerei. De döntsetek magatok a tovább mögött trailer alapján.

8 hozzászólás a “Transporter Refueled-előzetes: másodszorra is közepesnek tűnik” bejegyzéshez

  1. Jól indul a trailer, ezzel a zenével egy laza kikapcsolódásnak tűnik.
    Aztán fél perc után leveszik a zenét, jön a story és halál unalmasnak tűnik. Plusz, nekem úgy jön le, hogy komolyan akarja venni magát a film, ezekkel a túlzó akciókkal azért ez érdekes lesz.

    Egyébként Statham ide, vagy oda, az előző részek is halál gyengék voltak. Igen, az első is, azzal a teljesen a filmtől elűtő filmzenével.

  2. Ha ebben is sérthetetlen szuperhős lesz aki fizikát meghazutoló dolgokat csinál a végén mindig tisztán is polirozottan maradó autójával akkor köszi, felejtsük el.

  3. Nem értem mi a gond népek. Jó kocsi, jó sunák :D teljesen rendben van :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.