A végső Ant-Man trailer

A hangyás fel is veti: miért nem hívják az Avengerst. Amúgy komolyan, ha ez lett volna az első vagy mondjuk a második trailer (bár akkor a későbbi reklámkampányra nem maradt volna semmi), akkor most többen várnák a filmet. Egyrészt ugye ismét a jól választott zene, egy tv-spotban már használták, plusz sokkal jobban működik az akció így, hogy bemutatják a lyukakon átugrást. Jobb, mint amikor hangyákon lovagol. Meg az egész sokkal ritmusosabban van összevágva.

Aki eddig nem volt meggyőzve, az tegyen egy próbát a tovább mögött.

human
írta
2015. 07. 04. 04:20
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “A végső Ant-Man trailer” bejegyzéshez

  1. még mindig inkább vicces, mint jó és nem nevetően vicces, csak kínosan. mindegy, a rosszabb Marvel filmek között elfér ez is, aztán csapatban majd jobb lesz.

  2. Ezért szeretem a szupererővel nem rendelkező hősökat.
    Ez egy CGI-fest lesz, amit már most utálok.

  3. Mint amikor egy srác addig erőlködik a randin, amíg a csaj szánalomból le nem fekszik vele. Kicsit ez az érzésem a mostani Marvel kampánnyal kapcsolatban. Elmegyek a moziba, csak hagyják abba ennek a reklámozását. :)

  4. Michael Douglas lehet megmentené, ha sokat szerepel..még idős Hank Pym-ként is…de jobb lett volna, ha nem a Scott Lang vonalat játszották volna ki vagy csak simán lecserélték volna Rudd-ot.

  5. Az Ant-Man kapcsán érkezett negatív kommentek nagy része (nem csak itt, hanem úgy nagyjából az összes ezzel kapcsolatos poszt alatt) tökéletesen tükrözik a véleményemet a Guardiansról. Lehet gáz, de látatlanban ezerszer ez, mint még egyszer a ‘Garnier, mert megérdemlem a galaxist.’

  6. hát ez tényleg jobb, megígértem magamnak, hogy leszállok a marvel hype vonatról, de ez jobban tetszett, na majd meglássuk

  7. így már az akciójelenetek is ütnek, hogy látjuk hogyan ugrik át a réseken, stb, és poénokat is raktak bele

  8. A főellenség még mindig jellegtelen.
    Amúgy jól néz ki, persze, egy csomó cgi van benne meg Wright egész forgatókönyvét se dobták ki, csak beleírtak 1-2 szálat. Még az előzetesen is átjön a csávó keze nyoma.

  9. troll alert

    mennyire lehet jó film, amiben a főellenség bukott szenátort, a sidekick szökött rabot, a főhős meg béna szerelmest játszott egy tévés sorozatban? haha!

    de tényleg. ;)

  10. Nem tudom hova rakni ezt az egészet. Nagyon tolja a Marvel, valószínüleg tartanak a bukástól, ígyhát le kell nyomni a közönség torkán, ha látni akarják, ha nem. Azért érzik, hogy rezeg a léc szerintem

  11. Ha elég sok önreflektálós poén lesz benne, (-Ant Man vagyok! -Tudom! -Nem az én ötletem volt!) majd megnézem, ha egy hétvégi estén leadja az Rtl Klub.

  12. viszont furcsa, hogy ugyanazt a 3 akciójelenetet ismétlik, mintha ennyi lenne összesen a filmben

  13. zsocso : hát nem, de ha lenne a filmben több, akkor nyilván bevágnák

    hagyjuk már ezt a mi volna a bajt…. azért van a kritika, meg a vélemény, meg a komment, hogy leírjam.. ez a baj, az a baj….

  14. zsoti: Szerintem meg inkább mutassanak csak 1-2 jelenetet, mint hogy ellőjenek mindent a trailerben.

  15. “Nagyon tolja a Marvel, valószínüleg tartanak a bukástól, ígyhát le kell nyomni a közönség torkán, ha látni akarják, ha nem. ”

    ez két héttel a bemutató előtt tényleg nagyon meglepő. nem tudott magának olyan hype-ot generálni, mint tavaly a Guardians, így természetes, hogy megnyomják a végén.

    “mennyire lehet jó film, amiben a főellenség bukott szenátort, a sidekick szökött rabot, a főhős meg béna szerelmest játszott egy tévés sorozatban?”

    szintén a Guardiansben a főellenség, meg a főszereplő játszott béna szerelmest tv sorozatban, de ez valóban jó érv volt, így esélye sem lehet a filmnek.

    amúgy szerintem jópofa dolog lesz, egyedül a tévés plánozás zavar még mindig, baromi olcsónak tűnik így az egész. nyilván húz egy vonalat a többi Marvel film epikusságával szemben, de attól még erősen átüt a Peyton Reed-féle középszerűség.

  16. ez most okés volt. nem lesz mozis, annyira nem érdekel, de ennek az előzetesnek tényleg jó volt a feelingje

  17. Eddig nem erdekelt mert az alapötletet tartottam gagyinak, de ezzel a trailerrel megvettek. Mar ebben is rengeteg ötletesseg van es a jelenetnel a villanyvasuttal lementem hidba a röhögestöl.

  18. vasember 3 (2 so-so)
    avengers 2
    transformers 2-től franctudja meddig
    man of steel
    jurassic world
    a hetedik fiú
    hobbit
    spiderman kb akármelyik változata, de az uccsó 2 turira

    csak ami így fejből beugrott mint olyan film aminél többet költöttek a cgi-ra mint arra, hogy egy normális forgatókönyvet összehozzanak. Pedig mindegyiknél megvolt a képregényes, filmes alap (JW-nél is volt alap), és mééééégis, ótvar sz.r lett az összes. Oké, gennyesre keresték magukat a gyártók, és biztos lesz aki 1-1 cím miatt a torkomnak tudna ugrani, de annyira rossz látni amikor egy jó koncepcióból ki tudja miért, de egy rossz filmet hoznak össze.
    Na pont ilyen elvárásaim vannak az antmannel szemben is. Megnézem ha kijön neten, de hogy még egyszer nem hagyom átvágni magam és nem költök rá pénzt az fix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.