Képregényfilm apróságok: Batman v Superman, Justice League, Black Panther, Fantastic Four

A jövő heti Comic Con miatt kicsit jobban előbújtak ezek a témák, nyugi, már csak 9 nap és vége, utána a többi blockbuster is feltámad hirtelen. Vagy nem.

tavalyi Comic Con kép

Zack Snyder azt mondta, hogy még a Batman v Supermant tervek előtt, amikor a Man of Steel 2-n gondolkoztak, akkor felmerült, hogy Metallo legyen az ottani ellenség. Persze azóta változtak a terveik.

Henry Cavill közben tisztázta természetesen, hogy a Batman v Superman egyáltalán nem csak Superman film, sokkal inkább a Justice League felvezetése, és az új Batman bemutatása.

Közben Wonder Womanról is beszéltek: “She plays a super-important part, In a lot of ways, she’s the gateway drug to 
the rest of the 
Justice League.” Ő az igazi teasere a Justice League-nek. A képeken ugye láttuk, hogy Wayne-nel kavar.

Chris Terrio befejezte a Justice League forgatókönyvét.

Josh Trank a Fantastic Fourról beszélt az EW magazinban: “The audience should expect an epic, massive, huge, multipower slugfest. This movie is big. A lot of stakes.” Lefordítva: nem marad el a Marvel filmektől szerinte. Nem ezt mondta, de ezt gondolta.

Most már hivatalos, hogy nem Ava DuVernay (Selma) rendezi a Black Panther filmet. “We just didn’t see eye to eye. Better for me to realize that now than cite creative differences later.” Ez nem értem miért volt nagy hír több helyen is.

12 hozzászólás a “Képregényfilm apróságok: Batman v Superman, Justice League, Black Panther, Fantastic Four” bejegyzéshez

  1. Komolyan, hogy nem tudod mi azon nagy szám h majdnem Ava DuVernay lett az első nő, ráadásul fekete kepregenyfilm rendező a marvel-istállóban? Aki emellett am jó rendező is? Ez olyan helyzet,mint amikor a meleg Bryan Singer a melegekrol csinalhatott filmet az xmenek képében!

  2. Most lehet én emlékszem rosszul, de régebben nem azt hajtogatták, hogy ez a csetepaté film igazából a Man of Steel 2 lesz egy kis Batman-fűszerrel? Meggondolták közben magukat? :D

  3. @qpak

    Honnan tudjuk, hogy jó rendező?
    Csak mert jól sikerült a Selma?

  4. Ez nyilvan politika. De attol meg korrekt rendező a nő simán(nézd meg a metascorejat is,human) és ez befogna az olyanok száját, mint Spike Lee aki attol is kiborult hogy Tarantino mert foglalkozni a rabszolgasággal. Biztos emlékeztek rá. A képregényről nem sokat tudok, de mivel afrikai országban játszódik, így kicsit hasonló a helyzet.szvsz. És Singerre visszatérve, neki is vannak közepes filmjei de tud ő ha akar.

  5. human: Ez komoly, hogy 600-700 szavazatra hivatkozol az IMDB-n!? Ott van mellette a 70% feletti Metacritic és ha felnézel Rottenre ott meg a 80-87%…

  6. jax: Ti tényleg adtok az IMDB, Metacritic, Rotten és a hasonló oldalak véleményére? Ha ezek elapján válogatnám meg, hogy mit nézek, akkor már rengetek jó filmet kikellett volna hangynom. Megnézem aztán majd én eldöntöm, hogy tetszik-e.

  7. zsocso: azért mikor százezrek szavaznak egy filmről, az eredménynek csak van valamiféle információ-értéke.

  8. Scorpion82: Igazad van, de számomra minimum információ értéke van. Aktuális példa a Terminator Genisys. Mindenhol lehúzzák, de én idén még blockbusteren nem szórakoztam olyan jól, mint azon a filmen.

  9. zsocso: és akkor mi alapján szűrsz, mivel végtelen ideje senkinek nincs, hogy minden szart megnézzen, és inkább jó filmeket akarnak nézni az emberek. Bár ha a Genisys volt idén a legjobb film, akkor mindegy, csak menj minden héten 1 blockbusterre és kész, nem kell szűrni.

  10. Zsocso: Bocs, de ha az indexnek valami tetszik,az csak szar lehet. Ők majdhogynem éltették:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.