Strange nő, Donnie Yen és a Star Wars, Supreman és még egy Super Team is

Rachel McAdamsnek felajánlották a női főszerepet a Doctor Strangeben. Ugye Sorcerer Supreme az Benedict Cumberbatch lesz, és Scott Derrickson rendezi a filmet a Marvelnak. Elvileg nagyon elszállt képi világú valamit terveznek.

A Star Wars EP VIII forgatása augusztusban kezdődik majd Londonban, és elvileg Donnie Yen szerepet kap benne. Bár még az is lehet, hogy az előtte levő, már készülő Rogue One-ban tűnik majd fel, nem elég pontos a csiripelő haraszt.

Michael K. Williams (The Wire) csatlakozik az Assassin’s Creed gárdájához.

Sőt, Michael K. Williams a Ghostbustersben is fel fog tűnni. És ha már szellemek, Andy Garcia is kapott a filmben egy szerepet.

Ant-Man részlet, ha még nem lőttél le mindent magadnak előre. Scott betör valahova, és ellop valamit.

Henry Cavill reménykedik benne, hogy még jó pár Superman-film lesz. A probléma: az emberek a kicsit sötétebb jófiút szeretik a filmekben, nem ezt az isten-szerű lényt, így nehezebb eladni. Viszont ha felépítik az Univerzumukat, gondolom itt a Justice Leage és hasonlókra célzott, akkor bőven van történet amit tudnak majd mesélni Supremannel.

A posztban a képek a Good Dinosaur előtt bemutatásra kerülő Pixar kisfilmből, a Sanjay’s Super Teamből vannak.

13 hozzászólás a “Strange nő, Donnie Yen és a Star Wars, Supreman és még egy Super Team is” bejegyzéshez

 1. Ez az utolsó kép nagyon creepy… O.o De az első alapján akár még jó is lehet :)

 2. Nekem meg pont az a bajom vele, hogy szerencsétlen Superman, aki számomra a legjobb filmet kapta eddig a szuperhősök közül, csak egyetlen önálló filmet érdemelt és a következő máris egy tákolmány lesz, pedig bőven lett volna benne elég nafta.

 3. Gabe: Egyáltalán nem biztos, hogy az tákolmány lesz. Honnan tudod? Ha tetszett a Man of Steel is, akkor egyenlőre nincs okod kételkedni Snyder-ben. A trailer és a hivatalos fotók biztatóak.

 4. sepörd: mármint az sietség, hogy a 2017 májusban moziba kerülő filmet még idén elkezdik forgatni?

 5. @human: én lemaradtam az update-ről, nem karácsony környékén lesz az összes SW film (EP VII-IX. és a 3 külön story) bemutatva? Jelen esetben ’16 decembere?

 6. Lord Lisander: 2016 decemberében a Rouge One érkezik, tehát a tervezett spin-off filmek első állomása. A számozott folytatás, tehát az EP VIII pedig fél évre rá, 2017 májusában érkezik.

 7. @Play: hopp egy typo, ’17 decembere akart lenni az EP VIII. Ez a májusra (május 4.? :D ) előrehozás viszont nekem akkor is új.

 8. Lord Lisander: Ha jól sikerül az EP VII, akkor nem kell annyit szenvednünk az folytatás eljöveteléig :D

 9. Zsedan:

  a JW, meg Furious után tippelni…:) év elején azt mondtam volna, hogy 600 + 1000M, ha jól sikerül, akkor viszont tényleg beveheti a 2 milliárdot is (700 + 1300 leosztással)

 10. Szerintem nem lesz 2 milliárd.Azt majd a kövi számozott rész.:) A titanicot viszont leveri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.