A szellemirtó jelmez

Kedvenc komikánk végre full jelmezben fotózkodott. Mondjuk a film nem miatta nem annyira várós.

42 hozzászólás a “A szellemirtó jelmez” bejegyzéshez

  1. Pont hogy McCarthy az egyik, aki miatt nem várós a film. De ez igaz az egész stábra.

  2. Hát ez egyre rosszabb. Szerintem a poénok olcsósága és erőltettsége rekordokat fog dönteni. És most minden pozitívumot elmondtam.

  3. Baszdki mit remélnek???? Terminátor is egy hulladék lett. Komolyan a faszomat ebbe a tetves filmiparba

  4. De mégis ki itt a célközönség?? Miatta sem város, meg egyébként sem, meg sehogyan sem..

  5. Komolyan mondom, nem értem a gyűlölködést. Oké, Ghostbusters remake nőkkel, na és? A Női szervek és A kém rendezője, ez két zseniálisan szórakoztató film. Melissa McCarthy, Chris Hemsworth, Kristen Wiig – mind remek színészek, főleg McCarthy, aki persze egyféle karaktert hoz általában, de azt fantasztikusan. Dagadt? És ez baj? Nem lehet mindenki nádszálvékony. Majd fikázzátok a filmet kérlek, ha kijött és tényleg rossz. :)

  6. BUKJON. BUKJON. SOHA SEMMIT NEM KÍVÁNTAM ENNYIRE, MINT ENNEK A SZÖRNYEDVÉNY FILMNEK A BUKÁSÁT.

  7. MasterTom: Amiket felsoroltál az mind baj. A női Ghostbusters, Paul Feig, Melissa McCarthy, Kristen Wiig. Ez mind negativum a filmmel kapcsolatban.
    Elég csak megnézni, hogy eddig mikben szerepeltek. És az az egy karakter, amit McCarthy tud nagyon gáz. Mára McCarthy lett a bunkó, paraszt, dagadt nők jelképe. És ezt köszönheti az eddigi filmejeinek és Paul Feignek is.

  8. De. Pont miatta nem várom elsősorban. Primitiv szar filmek állnak nagyrészt mögötte.

  9. zero_4_hero
    Én azért az egyik exem visszatérést jobban kívántam, de ez majdnem holtversenyben van vele. :D

    “Kedvenc komika” cinizmus kurva jó! :D

  10. zsocso:
    +1
    Ez a nő egy ripacs bunkó sz@r. Nem érdekel, hogy valójában nem ilyen, az összes szerepében ezt csinálja. Meg azok a grimaszok… Tenyérbemászó a lénye és kész.

  11. Egyetértek Zsocsoval. A női szervek 1/10-ből. És ott is sokszor idegesítő volt. McCarthy-t továbbra sem tartom rossz színésznőnek, de amíg az agyonerőltetett bunkót játsza megy le a lejtőn. Ha tévedek és nem lesz bukta, akkor kapunk egy jó filmet. (Én pedig megnyerem a lottó 5-öst ;))

  12. Nyilván azok a célközönség, akik pl élvezték a Koszorúslányokat, a Heat-et (ami tényleg nem egy jó film, de az 1/10 az azért nem ilyenekre jár, ha egy kicsit józanul nézzük és láttunk már igazán rossz filmet) a Kémet, amit még nem láttam..és amit még összedobtak együtt. Most miért ne lehetne ezeket az embereket behúzni a Ghostbusters univerzumba? Ha hozzák azt a szintet, ami ennek a célközönségnek tetszett, akkor még olyan is lesz, aki megnézni a régit. Ez a célközönség biztosan nem írt olyat a főszereplőről, hogy dagadt tehén stb stb, hanem valószínűleg kedveli. Mondjuk, ha én nem kedvelek valakit se írok ilyet róla, hiába kap annyi pénzt, hogy ne érdekelje, azért van egy szint szerintem, amit jó lenne megütni, ha nem vagy 12 éves troll (nem mindegyik olyan). Vagy kedveli az SNL-es lányokat pl, mert Kristen Wiig miatt jobban várom, mint MM miatt. Igen, odáig jutottam, hogy várom, és nagyon szurkolok neki. Ha nem lesz jó, ez van…ha igen csak még jobb. Nem tehettek semmit ez a film készül, azért mert minden egyes képnél letehénezitek a színésznőt, még Ő lesz az egyik főszereplő. Elég unalmas már ez minden ezzel a filmmel kapcsolatos hír alatt. Nem tudom megérteni miért fecsérlitek az időtöket olyasvalamire, ami biztos, hogy nem nektek készül. Persze, mindenki véleménye iszonyatosan fontos, ha eleget írjátok, hogy mennyire kövér MM majd lecserélik valami szupermodellre. Hajrá pff! :)

  13. MasterTom:
    Remek színészek ugye most csak viccelsz? Borzalmas, csapnivaló egytől egyig!

  14. Az 1/10-et nem a film értékelésére,hanem hogy 10 ilyen típusú filmből bejön 1.(Ezt én fogalmaztam meg rosszul) Egyetértek veled MasterTom, a film után lehet igazán véleményt alkotni, és Mcarthy-t ismételtem mondom nem tartom rossz színésznőnek. DE, amilyen szerepeket mostanába ráerőltetnek, az egy rakás sz.r. Egy kalap alá veszem a Willferell-es és Adamsandler-es főleg amerikában kedvelt erőltetett semmit mondó filmeknek nevezett agymosással. Az, hogy egy poén csúcspontja a káromkodás, vagy hányásfosás szerintem már nagyon nagyon nagyon lerágott csont. Ha az új szellemirtók nem is ezt a vonalat képviseli, a karakter ugyanaz.

  15. Bocsánat Mekare-t szerettem volna megnevezni. (nincs légkondi, pusztul az agyam)

  16. Az új Szellemirtókban az lesz a poén, hogy az ektoplazma olyan, mint a geci!

    Elnézést a vulgáris beszédért, de a filmben pontosan ugyanígy fogják majd használni.

  17. Vektor:
    “Az, hogy egy poén csúcspontja a káromkodás, vagy hányásfosás szerintem már nagyon nagyon nagyon lerágott csont”
    Ezzel Én is egyetértek, nincs vita. Tényleg rá van erőltetve ez a szar szerep, szerintem ott a Koszorúslány sikere után történt mindez, mert Én úgy emlékszem előtte nem voltak neki ennyire a minél undibb dagira kiélezett harsány szerepei. Mondjuk a korábbi munkáiból csak párra, konkrétan a Gilmore Girls-re és a The Nines-ra emlékszem, amikben szerintem jó volt. De hát azt ugye írtad is, hogy nem tartod rossz színésznőnek, de annak is tarthatnád felőlem, mert az vitathatatlan, hogy hála a Koszorúslányok szerepének elkezdett ömleni rá ez az undi, dagi szerep… és neki se volt vele baja, hiszen hozta az ismertséget, hozta a munkát, hozta a pénzt. Sőt még rá is játszott, annyira azért kényszerítve nem volt :D
    De Én azért reménykedek, mert mintha elindult volna valami fejlődés. Legalábbis, ha megnézzük a legutóbbi filmjeit St. Vincent, A kém (ami ismétlem nem láttam még, ezért nem véleményezem, de a vélemények alapján úgy tűnik nem az undorító karakter). A rendező pedig ugyanaz, elnézve a Kémről alkotott jó véleményeket, lesz olyan hülye, hogy visszatér a hányós, fingós szintre? Vagy ahogy írták fentebb is ráektoplazmáznak vmelyik szellemirtó lány arcára? Jó, minimális szinten biztos lesz ez a poén, erre fogadni mernék én is. Csak az a kérdés mennyire mennek ezekkel messzire.
    Szóval, ahogy írtad “a film után lehet igazán véleményt alkotni”, de ugyanígy a karakterről is, mert szerintem lehet reménykedni. Vagy legalább is várjuk meg az első előzetest, mert hogy erről a képről igazán nem derül ki semmi, csakhogy az uniformis nem bikini lesz :)

  18. Most olvastam az ájemdíbín, hogy megvan a főgonosz is, Neil Casey személyében, akit én egyáltalán nem ismerek, de utánaolvasva többek között a Secret Santa Buttplugs című rövidfilmből (szkeccs?) ismert…

    Érzem én, hogy ez a film remek lesz!

  19. Csatlakozom a többiekhez, pont, hogy MM miatt visszataszító egyből a film, de persze a többi már ismert tény sem segít ezen a helyzeten.

  20. Mekare:

    Ha jó karaktereket hoznak, akkor van remény. Bár annyi hímsovinizmus van bennem, hogyha már előásták ezt a filmet, akkor ez mégis férfiakból álló banda volt, és a Bill Murrey-s csapat egyedi poénjaival nehéz lesz harcba szállni. Hát igen a bikini az sokkolna ebben az esetben.

  21. Vector:

    Akkor meg már az lenne a probléma, hogy hiába férfiak nyilván nem tudnának megfelelni a régiekhez. Így legalább ez eleve elkerülhető…ezt csak egy valóra vált gender swap AU :) Most mi lányok is megkapjuk a magunk mi lenne, ha szellemirtók lehetnénk változatát…ne irigyeld már el tőlünk, főleg, hogy bármit csinálhatnak a régi úgy is jobb lesz és van belőle 2

  22. Szerintem az a legnagyobb bajotok, hogy be vagytok szarva a nőktől. Melissa nem undorító, hanem egy erős nő, aki a nem bögyös cicababa kinézete ellenére is vitte valamire az életben. Szerintem sem a Koszorúslányokban, sem a Heatben, sem a Kémben nem a fingós-szarós poénokon volt a hangsúly. (Persze a Koszorúslányokban volt egy jelenet, ami fingós-szarós volt…de nem arról szólt a film.) Pont itt az ideje, hogy a nők is kapjanak valamit, akár női szellemirtókat, akár Magic Mikeot :-P Köszi!

  23. Movieblondie:

    Ha tényleg elolvastad a kommentjeinket(nem azokat, ahol a színésznő testsúlyát minősítik), akkor próbáld meg értelmezni, és utána fejtsd ki a véleményed. Ez persze csak egy javaslat, nem akartam a kis lelki világodba gázolni. ;)

  24. Mekare:

    Nem irigylem hidd el, a szar férfi casting úgyanúgy feldühítene, én szurkolok! (mármint nem hivatásszerűen)

  25. Vector:
    Na ezt mondtam, amúgy Én is jobban várnám a filmet, ha Kristen Wiig mellé Tina Fey, Amy Phoeler és Maya Rudolph csatlakozott volna.

    Arra egyébként kíváncsi lennék mennyi lenne a gyűlölködés a film körül, ha a csajok szuperszexik lennének. Itt most konkrétan nem rád célzok. De láttam egy két külföldi fórumon pár listát pár fickótól, hogy kit szeretnének látni egy ilyen Szellemirtó filmben és csupa szexi csaj volt, akiknek viszont a komédiához sok köze nincs (talán Anna Kendrick volt az egyetlen, akire azt mondanám jöhet). Mindegy majd kiderül, ha rossz lesz számomra a film nem fogom azt állítani, hogy jó csak, mert csajok a Szellemirtók, de addig is, míg ki nem derül szurkolni fogok neki.

  26. Mekare:

    Egyetértek. A vasálarcosban is a 3+1 testőr sem a kigyúrt fiatal szépségideálokról szólt. Mégis magasan a leghitelesebbek a 3 testőrös filmpróbálkozásokban.

  27. Fogalmam nincs miért fikázzák Mccartnyt,a Spy elég f*sza volt, és nem csak Statham miatt.
    Rinyagépek :legyint

  28. Melissa McCarthy-val nem a fingós-szarós poénok a probléma. Szimplán annyi, hogy nem vicces :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.