Fiatal Han Solos-film jön 2018 májusában

Ennyiben foglalnám össze a Disney friss bejelentését. Tehát nem Harrison Forddal gondolkoznak, hanem egy fiatalabb színésszel, akit tudnak használni a spinoff filmekben később is.

Ja igen, a spinoffokról van szó, tudjátok kétévente jön egy EP VII-VIII-IX és a többi, de közöttük kisebb történetek lesznek. Elsőnek a Rouge One 2016-ban, és akkor fiatal Han Solo 2018-ban. Megtudjuk hogy lett ő az a csempész akit Luke-ék megismertek. (Kessel Run? ez csak tipp a tények mellé tőlem) Úgy tűnik ezek a filmek egyben flashbackek is lesznek a birodalom és a köztársaság koraibb éveire.

A rendezői székbe Phil Lord és Chris Miller került, akik a LEGO filmet rendezték. Ők áradoztak is az örömükről a munka kapcsán:

This is the first film we’ve worked on that seems like a good idea to begin with. We promise to take risks, to give the audience a fresh experience, and we pledge ourselves to be faithful stewards of these characters who mean so much to us. This is a dream come true for us. And not the kind of dream where you’re late for work and all your clothes are made of pudding, but the kind of dream where you get to make a film with some of the greatest characters ever, in a film franchise you’ve loved since before you can remember having dreams at all.

42 hozzászólás a “Fiatal Han Solos-film jön 2018 májusában” bejegyzéshez

  1. hát, ez gondolom elkerülhetetlen volt, hm? mert olyan kicsi a SW univerzum, és igazából nincs is olyan karakter aki érdekes lehetne, de nem ismerjük a hátterét. vagy, hát öhm…

    szóval menjenek a pcsba. oda. TERMÉSZETES, hogy azzal kell kezdeni, hogy szétbsszák az élményt, a legjobb fő karaktert egy idegen arccal. nagyon dühös vagyok.

  2. igazából, Shia mostanában egész férfi lett. kivéve a haját, az nevetséges.

  3. a durva fanoktól kérdezve: ki az jelenleg, akit el lehetne fogadni fiatal Han Solóként? (azt hagyjuk, hogy senkit, szar ötlet, mert egy Ford van és bedől a világ stb., mert ez meg fog történni így, vagy úgy akkor is)

    Szerintem Prattnek borítékolható Indy a JW sikere után (Spielberg producerkedése mellett pláne), és ő szerintem is jó lenne, de mégis furcsán venné ki magát, ha Pratt rebootolná Fordot a másik ikonikus szerepben is (meg van már egy Starlordja is űrkalandornak).

  4. Szerintem Pratt simán tudna Han Soloként funkcionálni. Starlordként is jól szerepelt. Ott erősen volt egy kis Han Solo feeling.

  5. Valami fiatal 20-25 év körülit fognak szerintem választani annak látom csak értelmét.

  6. Én még mindig csk azt tom mondani h akinek nem tetszik, az NE NÉZZZEE!!
    Egy igazi SW fan örül hogy ennyi új film lesz… stb

  7. peersze, Prattet ebbe is, meg mindenbe, legyen õ a kövi John Mcclane is. nem unjátok még? van azért még más színész is Hollywoodban. szerencsére.

  8. Szerintem Anthony Ingruber… :) Az Age of Adalineben is ő játszotta a fiatal Harrison Fordot és állat volt :)

  9. +1 a Chris Pratt-ezőkhöz, de kétlen hogy egy 30+-os színészt kerítenek, akkor az már remake lenne. Mindenesetre kíváncsi vagyok kit találnak, aki ha nem is annyira karizmatikus, de elbírja a nevet.
    Szerintem az esetek nagy részében jól castingol a Disney (SW7, Marvel)

    De ha lesz új Indy akkor csak Pratt!

  10. A forgatókönyvet Lawrence Kasdan (A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér,Az ébredő Erő) és fia, Jon Kasdan írja. – idéztem

    Jó lesz ez. Örülök, hogy a két másik film nem az új trilógiához fog kapcsolódni, hanem a régiekhez mint kiegészítés. Én legalábbis így tekintek rá. Gyanítom a harmadik is akkor valami hasonló lesz.

  11. Chris Pratt ha már muszáj, de én sem értem, hogy mi értelme Hannak spinoffot csinálni. Oké biztos van sok jó sztorija, de ennyire szűk az univerzum, hogy nincsenek új arcok akik ugyanilyen érdekesek lehetnek?

  12. Van egy rossz hírem a rajongóknak, amit eddig ez a két fickó rendezett vagy rendezni fog (23 Jumps Street) abban mindig szerepelt egy Channing Tatum! XD Jó (tragi)komédiának ígérkezik ez a spinoff!

  13. Channing Tatum sajnos nem egy Solo alkat, pedig inkább megnézném őt, mint Prattet. Nincs semmi baj a sráccal, csak kezd kicsit unalmas lenni, hogy minden kalandfilm főszereplőnél felmerül a neve.

  14. Pont jó korban van a srác egy spin-off-hoz, és még a hangja is olyan, nem csak a kinézete, magassága stb.

  15. Play, igen, de “akkoriban” nincsenek? Nem értem minek kell egy ennyire karakteres szereplőt spinoffolni. Harrison Ford nélkül bárki játszhatja az nem Han Solo lesz. Mellesleg nem nagyon ismerem az ő előéletét, de a Kenobiékkal való találkozás előtt gondolom csak seftelgetett a Jabbáékkal aztán ennyi. Ha erre fog épülni az egész , akkor bukó lesz, ha viszont nem akkor nem értem miért nem lehet egy új karakter köré felépíteni azt amikor el akarnak mesélni.

  16. Harrison Ford 35 éves volt a Star Wars idején, Chris Pratt pedig most 36. Ennek alapján én kizárnám, mint potenciális jelöltet egy előzményfilmre. (Ami kicsit kár, mert én is nagyon bírom a búráját.)

    Tippelni nem merek a kasztingra, ötletem nincs, sőt egyelőre a filmmel kapcsolatban is elég ambivalensek az érzéseim. Részint ugye, minden jöhet, ami SW (rosszabb csak nem lesz mint az Ep. I-III., fingers crossed), másrészt viszont ugye Han Solo az Harrison Ford, szóval… Várakozó álláspont, én arra helyezkedek most.

    (Jó ez az Age of Adaline? Még nem láttam, érdemes próbát tenni vele?)

  17. Vanda: Kösz, akkor asszem hanyagolom :)

    Ui.: Bocs az OFF-ért mindenkitől :)

  18. Aaron Paul fogja játszani elvileg. Legalábbis instagramon megosztott egy star wars képet és hogy az álma valóra fog válni.

  19. Bocsánat, de engem sikerült jól összezavarni. Májusban még arról szólt a hír, hogy a 2. különálló SW film Boba Fett történetét fogja elmesélni.
    Valamit én néztem be? Vagy ez nem zárja ki annak a lehetőséget, hogy a két karakternek egy filmben lesz meg az eredettörténete, mint egymás nemezisei?

  20. “Májusban még arról szólt a hír, hogy a 2. különálló SW film Boba Fett történetét fogja elmesélni.”

    az nem csak pletyka volt?

  21. Anak: jogos, hát akkor a Disney meggondolta magát, mert a pletykát mindig úgy hozom le, hm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.