15 hozzászólás a “Csilingel a pénz: Batman és Superman bábuk” bejegyzéshez

 1. “I am Iron Man” :D

  (Igen tudom, hogy a képregényben is ilyen.)

 2. Ez de szar lesz! Bennél meg Henrynél nem nagyon tudok elképzelni kevésbé karizmatikus főszereplőket. Irtó gáz mindkettő. Batman hacukája is borzalmas. Egyedül Gal Gadotnak drukkolok, de egyébként nem tudok elég negatív jelzőt felsorakoztatni…

 3. Szerintem a Batpáncél fasza! Jó lesz ez az stílus, eltér a Nolan-estől (ami eddig a kedvencem). A batmanrészt kíváncsian várom, a Superman-es sajnos Cavill-el tényleg jellegtelen. Mondjuk a mai világban a hibázó, kattant, vagy nem egyértelműen jófiús hősök a sztárok. Egy Superman eléggé elavult, hiszen a tökélyt testesíti meg, ami bizony könnyen unalmassá válik, és nem tud a szereplő azonosulni vele. De én bizakodok, bármennyire is benne van a bukás az egész projektben.

 4. Nem unalmas minden BvS film posztnál ugyan azt a nyervákolást leírni kedves “hozzáértő” kommentelő társaim? :/

  Amúgy a Bat figura befizetnék eléggé fasza.

 5. Úgy konkrétan mindegyik kéne. A Bat jelmez úgy tökéletes, ahogy van és a páncél is király, még a bat-logó sincs rajta, ahogy az kell. Szerintem durván jól néznek ki, főleg WW, Őt hú de el lehetett volna szúrni,de nem tették. Nagy taps Michael Wilkinson bácsinak ezekért a szépségekért, szerintem a többiek is állatul fognak kinézni

 6. Jah es ha batet teljes erőből megcsapja szupi akkor a pancel miatt tuleli a szimpla emberi test? Mert aki olajfuro tornyokat emelget eleg szep sallert adhat.

 7. bigidzsöpen:

  Lesz a filmben kriptonit. Batman pedig egy ilyen harcra elhiheted, hogy felkészül és a körülményeket is úgy válassza ki, hogy számára a legkedvezőbb legyen, valamint nem hiszem, hogy megvárja azt az ütést, főleg, hogy valószínűleg Ő az egész harc kezdeményezője.
  A másik pedig Szupi nem vinne be akkora ütést, pont azért amiért nem égetni szét a szemeivel…mert nem akarja megölni. Zod után meg főleg nem.

 8. Már más Supermanes posztnál is olvastam, hogy így elavult, meg úgy elavult, meg unalmas mert (szinte) elpusztíthatatlan…de kérdem én, ha annyira unalmas, akkor hogy lehet, hogy 77 éve létezik képregény formájában és mai napig a DC egyik zászlóhajója?

 9. Fakocka:

  Az biztos, hogy képregényben nem unalmas, de ott azért több mindent is engedhetnek meg maguknak. A filmnézős az egy szélesebb tömeg…és most jobban divatban vannak azok a hősök, akik hiába van bármilyen erejük emberibbek, esendőbbek…már már néha majdnem rossz fiúk, vagy legalábbis többet hibáznak, na meg könnyebb őket legyőzni. Superman szerintem sokak fejében ez az optimista, mosolygós alien, aki mindig mindenkit megment és mindenre van ideje. Ami így is volt és köszönhetően a Donneres filmeknek, azért sok mindenkinek az az alap. Viszont az valami cseszett unalmas lenne most, lőjetek le nyugodtan, de én utáltam volna az MoS-t, ha mindenki túléli :D teljesen olyan lett volna, mint régen a Sups filmek vagy a Lois és Clark, amikkel nincs baj, de ha ezekre a filmekre ilyen maradt volna Superman, akkor tényleg unalmas lenne. Szerintem a hibái mellett,- mert vannak neki- sokan emiatt a berögződött nosztalgikus dolog miatt utálták a Man of Steelt.

 10. Fakocka:

  Képregény, nem film. A rajzfilmjét pedig kifejezetten szeretem. Keményebb karakter mindkét esetben, pozitív kedves, de kemény. A film többet igényel, és sajnos ehhez egy jó karakter kell. Cavill külsőre megfelelne, de az, hogy nagy örömmel vártam a Man of Steel-t, és a felétől ásítoztam ezen a látványfilmen, mindent elmond. Nem vagyok fikagép, a trailerek alapján vártam, és csalódtam. A Nolan-es is tele van hibával, főleg az 1. és 3. rész, mégis olyan dolgok történtek benne, ami feledteti velem a klisés, vagy nem jól sikerült jeleneteket. És ehhez bizony a színészeknek is durván köze volt. A kifejezőerő egy filmben pontosan olyan fontos, mint egy festményen. Egy Van Gogh-ot sem azért csodálsz meg, mert anatómiailag tökéletes. Jöhetnek a kövek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.