Hivatalosan is Ben Affleck rendezi a különálló Batman filmet

Igaznak bizonyult a pletyka, miszerint a 2018-ban érkező Batman-filmet Ben Affleck rendezi, sőt, Geoff Johns mellett ő is írja. Nyár végére lesz meg a forgatókönyv első vázlata, még a Live By Night forgatásának megkezdése előtt. A szombati Warner/DC panel után talán többet tudunk majd, például az elképzelt történet alapjait. Vagy nem.

human
írta
2015. 07. 10. 03:46
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Hivatalosan is Ben Affleck rendezi a különálló Batman filmet” bejegyzéshez

  1. Affleck rendezése általában jó. Viszont kétséges, hogy a Batman kosztüm, hogy mutat rajta, és ha önmagát rendezi, mi sül ki belőle. Miután a Batman karakter képregényen jól néz ki, de filmre rakva röhejes, nem könnyű jól játszani.

    Azért valljuk be, hogy a Bale általi Batman karakter se volt egy észlény, a hörgésen és ordítozáson kívül, nem sok mindent tett a filmhez. Mind a három filmet a jó ellenség adta el, egy jelenetet nem tudok mondani az új trilógiából, ami a főhős miatt lenne emlékezetes és nem a többi karakter miatt.

    A Batman karakter annyira valótlan egy szuperhős világban, hogy nem lehet komolyan venni. Egy világban, ahol a hősök repülnek, villám gyorsak, szuper erejük van, telepaták, stb…egy kosztümös kung-fu-zó “hős” kb. annyira életszerű mint a való életben egy kosztümös kung-fu-zó “hős”.

    Komolyan, mikor ránéztek a ruhára, a mozgásra, ti nem röhögtök, hogy vajon a kosztümben levő színész mennyire érzi égőnek az egészet? -Elvégre eddig egyetlen Batman szereplő se tudott minőségi színészi munkát letenni az asztalra.

  2. Én tudok olyan jelenetet az új trilógiából, ami a főhős miatt emlékezetes: pl. amikor a második részben elmegy a kínai fickóért, ott az a felhőkarcolós jelenet. Vagy amikor tropára megy a batmobil és előugrik a motorral. Vagy a harmadik részben mikor először megjelenik a motoros üldözésnél. Vagy amikor bemenekül a sikátorba és felbukkan a repcsi. Vagy szintén a harmadikban a Bane bunyó előtt, amikor a fegyverropogás tüze világítja meg az ugrálva közeledő Batmant. Éééés még csak meg sem erőltettem magam. :)

    Bale elég jó Batman volt, szerintem sokat tett a karkaterhez.

    Batmant pont annyira lehet komolyan menni, mint bármelyik repkedő szuperhőst. Intelligens és tele van kütyüvel. Mikor ránézek a ruhára nem röhögök.

    Tulajdonképpen Batman a legkeményebb és legkirályabb állarcos hős (direkt nem írtam, hogy szuperhős). Arkham játékokkal játszottál?

  3. Szerintem is Bale jó batman volt: A teljes első resz batmanrol szolt és nem volt rohelyes. És mi az, h kétséges ha Affleck magát rendezi?Az argoban és a townban mit csinált?Nekem az a fura h a Warner nem tapsikolt örömében,amikor Ben jelentkezett náluk rendezésre.

  4. Nekem a regi Batman filmek tunnek rohejesnek azzal a gumijelmezzel az uj trilogia utan. Pedig regen szerettem a filmeket (elso kettot persze), de par eve ujraneztem, es nem kellett volna. Persze Jach Nicholson meg mindig kiraly Joker, de a Batman tiszta rohej a maiakhoz kepest.

  5. Így, hogy B.A. és G.J. közösen írják a forgatókönyvet, meg B.A. rendezi, szerintem jó darab lesz majd!

    S pont az, hogy ebben a nem valós világban pont Batman marad meg még igazán emberinek! Jah, meg talán G.L., neki csak egy gyűrűje van! Mindig is a köpönyegforgató volt az ész a csapatban stb.

  6. visszagondolva tényleg, egyet kell értsek muhaddibbel. Affleckben pedig nagyon bízom.

  7. http://screencrush.com/batman-affleck-comic-origins/

    Itt egy kis plusz info! Elvileg Batman – Earth One képregényekből készítik, vagyis abból merítik a sztori vonalat! Ha jól olvastam választ fognak kapni az emberek, hogy miként jött létre pár ellensége a bőregérnek, mint Madárijesztő, Rébusz! Viszont érdekes felvetést dobott a szöveg írója, hogy a most jövő filmben a figura öregebb, a solo filmben fiatalabb, ott önmagát keresi stb. Szóval ezt kellene valahogy összegyúrni, hogy jó legyen?! Nem biztos, hogy jól értelmeztem angolul, ha valaki veszi a fáradtságot, elolvashatná!

  8. Noh..kezdek bizakodó lenni. :) Kíváncsi leszek hogy Affleck hogy fog Bruce Wayne ill. Batmanként funkcionálni De ha már ennyire lelkes hogy a köv Batman filmet is szívesen bevállalja akkor szerintem okkal lehet Gézának bizalmat szavazni.

    De messze van még a jövő Március.

  9. Ez egy nagyon jo hir.Foleg Geoff Johns miatt.Remelem a tobbi projektben is reszt fog venni irokent.

  10. Ez nagyon jó hír. Íróként nem ismerem Afflecket, nem is tudom, hogy írt-e egyáltalán valamit. Rendezőként viszont szerintem nagyon jó. Bizakodó lettem ezután a hír után. Kicsi esélyt látok arra, hogy elrontsák ezt a filmet.

  11. Pedig irt par dolgot.A Good Will Hunting pl. Amiert megkaptak az Oscart Mattel a forgatokonyvert.

  12. Nocsak, még a végén valami jó sül ki a dologból…

    @Atla: Tolvajok városa, Hideg nyomon, Good Will Hunting. Szóval ért hozzá.

  13. @medzso: Köszi az infót! Ezek közül csak a Good Willt láttam és tetszett is. Szóval akkor így még jobban fasza ez a hír. :)

  14. Na ezt nevezem. Végre jó kezekben van ismét a Batboy. :D
    Mondjuk engem sosem zavart hogy Ben-bá lesz az új Batman de így hogy ő írja és rendezi az plusz pont.

  15. Ha már a röhejességnél tartunk, Superman sokkal röhejesebb, azonosulni szinte semennyire nem lehet vele. Én sokkal jobban várom Affleck külön Batman filmjét, mint a superman-es gagyikat…

  16. Egyébként igen, ha már a röhejesség, akkor ott van Superman. A Dark Knight Returns-ben Frank Miller ezt a végletekig kiforgatja. Olyan beállásai vannak Kent-nek, hogy nem lehet mosolygás nélkül nézni/olvasni. Karján az Amerikát jelképező réti sas: http://media.dcentertainment.com/sites/default/files/galleries/file/ajax/field_galleryimages/und/form-WpPiVNhgH8A0EEhqjB5l9QXMkdORgZGH6dLgiS_ODJc/Clark_Eagle.jpg

    :)
    Persze éppen erre megy ki a játék, Batman karaktere is el van túlozva a maga sötét őrületével. De Batman még az őrületével együtt is ultramenő bír maradni, míg Superman maga Amerika hőse, egy giccs csupán. Tulajdonképpen ez a két kiforgatott világkép feszül egymásnak.

    Bár a Batman V Superman a hírek alapján máshogy fog építkezni, és nem célja a stúdiónak nevetségessé tenni Kentet sem.

    A Batman filmek vadhajtásait én sem feledtem el (és most csak a kilencvenes évek félresiklásáról beszélek), de Burton és Nolan értelmezésévek semmi baj nem volt.

    Én bízom Gézában. :)
    Rendben lesz ez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.