Heti remake: La Dolce Vita

Federico Fellini klasszikusa, Az édes élet is megkapja a magáét. Fellini unokája, aki eladta a jogokat ezt nyilatkozta:

“We’ve been approached countless times and asked to consider everything from remakes and re-imaginings to prequels and sequels. We knew it would take very special producers and compelling circumstances to motivate the family to allow rights to be optioned,” she said in a statement. “Daniele, Andrea and Monika have a beautiful vision of a modern film, and considering their Italian heritage and deep appreciation and understanding of my uncle’s works, there couldn’t be a better alignment for this project.”

Olyanokat dobálnak, hogy hommage, meg modern korba helyezik meg áh ki a faszt érdekel, minek egy jó filmhez nyúlni? Most komolyan. Nyilván egy random mai rendező megközelítőleg olyan jót fog csinálni, mint Fellini… haha.

13 hozzászólás a “Heti remake: La Dolce Vita” bejegyzéshez

  1. Perecet! Ki szólt? Az anyukátokkal játszatok, azt hiszitek nem tudom, hogy csak a svéd tejcsárdáért vagytok itt? Perecet gyorsan! :D:D

  2. Randknek mai rendező? Odaathatnák Spielbergnek, vagy Afflecknek (mindkettő tényleg kiváló rendező) Fellini egy másik szint. Személyes véleményem szerint a világ legjobb rendezője, ezért is fölösleges egyáltalán megpróbálni újraalkotni. Úgysem lesz olyan jó.

  3. Biztos nem hoztak a jogok már elég pénzt az unokának így gyorsan el is passzolta amíg tart a remake láz.

  4. Elnézést kívánok előre is a nyelvezetért, de…Mostmár azért tényleg menjenek el a retkesqrvaannyukba.

    Eddig mindig azzal poénkodtam, hogy mi lesz a következő? A Casablanca? A jelek szerint viszont ez már nem poén egyáltalán.

  5. kabuki: a Casablanca folytatást kap. haha, ja ez sem vicc, csak kínomban nevetek.

  6. Én kínomban mindig a Keresztapát dobom be, de előbb-utóbb az is elvérzik.

    De ha már úgyis mindegy játsszunk el a gondolattal: mégis kire osztanátok Anita Ekberg szerepét hmm? Leghalványabb elképzelésem sincsen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.