Így forgott a Star Wars: The Force Awakens

Nem új trailerrel jöttek Abramsék a Comic Conon, viszont egy hangulatos forgatási videót azért szállítottak. Szerencsére mi is megkaptuk, a tovább mögött megnézhető.

human
írta
2015. 07. 11. 10:17
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Így forgott a Star Wars: The Force Awakens” bejegyzéshez

  1. Hát ez odabasz, komolyan mondom. Itt tényleg látszik a lelkesedés az embereken . Fantasztikus. Jöjjön már December

  2. gondolom a sok maszk és díszlet miatt,meg az ismerős arcok,de baromira hangulatos
    tényleg csak nézed és belelkesedsz te is h ez most azonnal kell

  3. Simon Pegg is benne lesz(mit űrlény)??????? Nekem ez új!! Megnyugtató Lawrence Kasdan-t is ott látni! Ő segédkezett a birodalom visszavág forgatókönyvében.

  4. Nem vagyok Sw fan,de ennek milyen hangulata van?! És VALÓSÁGOSNAKnak néz ki.
    A trailer nem rántott be,de ez faantasztikus

  5. Ááááááááááááááhhh!! Az ember nem hinné, hogy bárki is tudna még a SW-zal mihez kezdeni, és tessék… Mikor jön már végre!

  6. pegg, te mázlista!
    Howlingsworth: én se tudtam, de mivel jóban van abrams-szel, meg lehet tudni róla h giga-rajongó, így nyilván nem hagyhatta ki a dolgot :)

  7. Számomra kicsit aggasztó,ha egy nagy frencsajzhoz való visszatérésnél ilyen nagyon nosztalgikusra veszik a figurát.Nekem ebből az jön le, hogy nem mernek elszakadni az ismerős dolgoktol amiket a fanok imádnak, hogy ha mégis szar lesz a film akkor ne utalkozzunk annyira,mert hat legalább csuvi is benne volt…
    Csak a legutóbbi st-ból kiindulva mondom. Az elmúlt hetekben is volt hasonló próbálkozás,sajnos.

  8. Arra leszek kíváncsi hogy az EP.VIII és IX mennyire követi majd ezt a tendenciát, remélem nem lesz nagyon érezhető a rendezőcsere. Az biztos hogy ebbe “beletesznek” amit csak tudnak, remélem meg is látszik majd a filmen. A hangulat az tökéletes.

  9. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ b@sszameg nem hiszem el :’D utoljára 7 évesen éreztem ilyet amikor először láttam a Birodalom Visszavágot :DDDDDDDDDDD Bevallom először amikor megláttam, hogy nem egy új trailert kaptunk kicsit lelombozódtam de amint megnéztem a videót elsírtam magam! Ez a forgatási videó volt olyan hatással rám mint az előző két trailer.. sőt! Az a hangulat ááááááá Végre egy film ahol nem azt látom, hogy ‘nullalelkesedés’ színészek rohangálnak a zöld háttér előtt miközben azt sem tudják, hogy mit csinálnak. Itt mindenkin látszik a 110%-os lelkesedés ami szerintem csak jót jelenthet :)) Amit külön kiemelnék az az, hogy az én véleményem szerint a makettezés és valódi helyszínekre való kijárás nagyon nagyot dobhat a filmen! B@asszatok le nyugodtan ha nem így van de szerintem egy igazán jó film se volt még ahol a cgi lenne túlsújban és nem a valódi, szorgos kezek által felépített díszletek. Nagyon meglátszik a színészi játékon ha a szereplők nem látják a környezetüket.
    Én szerintem most megyek és miután letörölgettem a még mindig csorgó könnyeimet, bebújok a fagyasztóba és lehibernálom magam decemberig.

  10. Jól néz ki a film,remélem nem okoz majd csalódást,nekem tiszta csillagok háborujának tünt nagyon sok ujat nem vettem észre,engem csak az zavar hogy olyan idegenek is vannak akik eddig nem láttunk tatuinon,igaz elözményfilmeknél is ez zavart leginkább.

    Mindenesetre nagyon várom a filmet.

  11. büdössajt: Az a bolygó a Jakku, nem a Tatuin ezt már tudni lehet. Az előzetesekben is Jakku szerepelt.

  12. Ventillátorhoz hasonlóan én is elsírtam magam :) Lehet röhögni :)

    Egyébként tényleg az jött le ebből nekem is, hogy aki ott van, aki csak kicsit is részt vesz ennek a filmnek a létrehozásában, az egytől egyig szívvel-lélekkel és lelkesedéssel csinálja. Kevés ilyet láttam mostanában (értsd: a szám a nullához konvergál). Istenem, legyen már december!!!!

  13. mondjuk mindenki pont ilyen lelkes volt az Episode I előtt is, szereplők / nézők egyaránt.

  14. A két főszereplő ritka unszinpatikus… A fekete gyerek meg a csaj…
    Amúgy hangulatos, jó a sok maszk és valós díszlet.

  15. Szerintem a casting-al nincs baj.. én annak örülök, hogy nem bejáratott, már ismert színészeket raktak az új szerepekbe hanem ismeretlen figurákat.. régen is bevált, most is be fog! engem kifejezetten zavart Samuel L. Jackson és Liam Neeson egy Star Wars filmben.. Jó lesz ez meglássátok :D Ha a film valami okból kifolyólag nem is lesz jó (forgatókönyv, szereplők stb..) azért mégsem úgy fogok tekinteni rá mint az Episode I-II-III-ra.. itt nagyon sok minden van amit lehet értékelni! Gondolok itt a díszletekre, a jelmezekre és a ‘Beleadok apait-anyait’ mentalitásra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.