The dark side

A Star Wars panelen mutatták őket.

Meg villogtak azzal is, hogy miket oldottak meg még CGI nélkül, milyen lényeket. Nagyon arra mennek rá, hogy mennyire realnek érződik a film.


9 hozzászólás a “The dark side” bejegyzéshez

 1. Aang, teljesen ertem az intellektuális es sw rajongos felhaborodasod. De.
  Egyreszt ne feledd el hogy ezeket a neveket okos, JJ keze alá dolgozó marketingesek valasztottak ki sok közül.
  Masreszt a minimum két milliárdot be kell guritani. Ezert aztán minden embernek meg kell néznie a filmet, meg annak is akinek nincs egy mozijegyre való. Be kell rantani a kisgyerekeket, az agyatlan szakmunkasokat, a szilikoncsajokat es a franciakat is.
  Szoval hosszulepes kell ide, nem tokaji aszú.

 2. Hu mamám de kellene most egy új Jedi Knight, vagy Kotor, de még akár egy Force Unleashed is, hátha a filmekkel ráállnak jobban játékokra is

 3. Igazibul nekem az a kerdesem, hogy vajon mikor es miert szoktak le a beszelo nevek romanticizmusarol es tertek at a sziu indian/nemestunde/Kovi-casting random nevgeneratorra? En Edge of the Empire-t jatszom egy eve es ott mar megjelent ez az uj terminologia. Hat oregem, kimondani is nehez a nevek legtobbjet – leirni/megjegyezni pedig szinte lehetetlen.
  Viszont az ot eve indult X-wing Miniatures-nel meg mindig a regi tipusu elnevezeseket hasznaljak es az upgrade-k soran sem valtoztattak semmin. Ki erti ezt?

 4. scholes75 says: Be kell rantani a kisgyerekeket, az agyatlan szakmunkasokat, a szilikoncsajokat es a franciakat is.

  Te mekkora pöcs vagy atya Isten!
  Az agyatlan szakmunkások építményeiben laksz és lettél ilyen észkombájn.
  Hiába diplomához ma már nem adnak agyat! ;)

 5. Szerintem pedig scholes75 rátapintott a lényegre, hisz erről van szó.

 6. Ugye tudod hogy nem a véleményével nem értettem egyet hanem azzal ahogy megfogalmazta? ^^’ “Agyatlan szakmunkások”? Ez eléggé degradáló. Igen én is szakmunkás vagyok és a nagyon okos hozzáértő diplomások engem hívnak ha ki kell festeni vagy fel kell építeni a házukat. Utálom ha lenéznek mert egy átlag munkás vagyok pedig a hiedelemmel ellentétben a szakmunkát sem végzi el minden hülye gyerek. Szóval eléggé sértő hogy agyatlannak vallja őket.

  Írhatta volna azt is hogy új nézőket kell szerezni akik még nem ismerik úgy a Star Wars-ot ahogy a régiek. A lényeg ugyan az lett volna és nem sértett volna meg senkit a diplomás “agyas” kijelentésével. Mint mondtam diplomához nem adnak agyat.

  Egyébként az eddig kijött referenciák alapján jól látszik hogy igen is a régi IGAZI SW fanokat akarják FŐLEG elkápráztatni. Ha csak egy újabb igénytelen popcorn mozit akarnának csinálni akkor nem ilyen őrületesen epic hangulat sugározna még egy BTS videó alatt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.