7 hozzászólás a ““Just wrapped my movie in Morocco” – Michael Bay” bejegyzéshez

  1. Michael Bay :P

    Valami olyasmire számítok, mint Eastwood American Snipe-jének és Berg Lone Survivor-ének (utolsó 20 percéből) keserű fattyúgyermeke születne.

    Egy ilyen “igaz történetet” én inkább Michael Mann-al rakatnék össze végre valahára, neki kiváló visszatérés lehetne az értelmes mozikhoz.

  2. baromi erős casting, kvázi C színészek, de tévében mindegyikük hozott már nagyon jó karaktert, főleg Screibert és Kasinski miatt várós. egy kicsit “ésszerűbb” Bay-jel megfejelve ez király lehet, csak a patrióta mutató ki fog lengeni valószínűleg.

    Mann-t én is megnéztem volna egy hasonló sztoriban, csak mondjuk 10-15 évvel ezelőtt…ő már nem fog pénzt kapni semmire (és a legnagyobb sajnos, hogy nem is sajnos).

  3. Bay-t valaki deportálja már ki hollywoodból légyszi… Vagy csak kössék meg a kezét h csak akcióvígjátékot rendezhet.. Nem megy neki ez a dolog..

  4. @Ventillátor: Bay egy kurva jó rendező, ezt hatalmas marhaság vitatni. Lusta mint a szar, ez is tény. Gyakorlatilag a Bad Boysszal, Sziklával és Armageddonnal olyan filmeket tett le az asztalra, amik azonnal örök klasszikusokká váltak. Közben becsúszott neki egy tisztességesnek mondható Pearl Harbor és egy Sziget, amik szintén olyan filmek, amikért sok nagy költségvetést kapó hollywoodi rendező a fél karját odaadná. Csak sajnos ezek forgatása során rájött, hogy igazából a filmek leforgatják magukat, ha ő csak ül a rendezői székben, és bámul ki a fejéből, és a százmilliók is ugyanúgy befolynak, akkor meg minek túráztassa magát munkával? Ő azon zsenik közé tartozik, akinek kellene a pofáraesés ahhoz, hogy újra odategye magát, de amíg az be nem következik, valószínűleg ilyen Kihalás kora féle szarokat fog ontani magából.

  5. SgtGiggsy:” kellene a pofáraesés ahhoz, hogy újra odategye magát, de amíg az be nem következik, valószínűleg ilyen Kihalás kora féle szarokat fog ontani magából”.-> ventillátor ugyanezt mondta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.