26 hozzászólás a “Mit keres Batman a sivatagban?” bejegyzéshez

  1. Noir Batman és a múltban, egy másik univerzumban játszódik elvégre Superman katonák ellen tolja. ^^ Legalábbis nagyon tudnék örülni ha Noir Batman lenne mert az az egyik legjobb képregény verzió. :D

  2. Valaki mondja már meg nekem, hogy azon kívül, hogy baromira Zack Snyder-es volt a trailer (lassítáááások, rombolás, még több lassítááááááás és az egészen egy sötét szűrő), azon kívül mitől várós ez a film? Mert én egyelőre még nem látom benne a potenciált.

  3. aciddur: Attól várós, hogy Batman Superman ellen fogja nyomni.Ennyi nekem elég is. Egyenlőre a Star Wars-ról sem tudunk sokat mégis várós az is. Annyit tudunk róla, hogy kik szerepelnek benne. Lesz Millenium Falcon meg három ágú fénykard. Mégis több millióan várják a bemutatót. A filmipar már csak ilyen.

  4. “Mindig légy önmagad. Kivéve, ha lehetsz Batman, akkor mindig légy inkább Batman!”

  5. Ahogy előttem is írták, azért várós, mert Batman-ről van szó.
    Számomra az összes hős közül, beleértve a Marvelt is, Batman a legnagyobb király, úgyhgoy ennyi nekem elég is, és tuti imádni fogom. :D

  6. Fanyalgók ugye nem gondoltátok hogy szinte a vetítés előtt egy évvel, majd vmi hű de űberfaszántos történet mesélős trailert lőnek el?

    Am ha szar ha nem szar egy batman vagy egy superman rajongó akkor is várja a filmet, előző filmektől függetlenül :) szal kár megkérdezni egy rajongót h mi a jó ebben :D jó és kész :) (neki jó)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.