A Fantastic Four végső trailere

A Comic Conon ezt is vetítették, de a hype vonatról lemaradt, mivel ki is várja? A trailerben továbbra is úgy tűnik, hogy a fő csata egy kősivatagban lesz, ami nagyon kopárnak néz ki. Plusz eléggé “nézzünk filmet” ez az előzetes, hiszen időrendben végigveszik mi lesz.

A fentiek ellenére egész korrekten néz ki, csak Deadpool kivételével az eredettörténetekkel már tele a padlás, főleg, hogy ez reboot… videó a tovább mögött.

16 hozzászólás a “A Fantastic Four végső trailere” bejegyzéshez

 1. Én eddig szurkoltam ennek a filmnek, de tény és való, hogy a szövegkönyv – szigorúan csak a trailer alapján – nem lesz erőssége. Gondolom kiválogatták a legbadassebbnek szánt dumákat.

  Próbálom röhögés nélül idézni:

  “- What if we say no?
  – Say Yes!”

  :D

  De itt egy jobb:

  “- He is stronger than any of us!
  – He is not stronger than all of us.”

  Szívmelengető, az nem kérdés, de… áhh mindegy. Nem akarom bántani, alapvetően nem is szokásom fikázni semmit sem, csak most egy picit csalódtam. :( Azt hittem ez a film egy titkos befutó lesz, amit mindenki fikáz a bemutatóig, utána meg kiderül, hogy ejha, nem is volt ez rossz. Ezek alapján nem tudom mit gondoljak… a látvány szerintem rendbem van.

 2. ezt az eddigi marketinggel csodálatosan a húgymeleg langyos állóvízbe sikerült lőni…majd az első kritikák eldöntik a sorsát, erős reklámhajrá szerintem már nem segít rajta.

 3. bëiz: A buta párbeszédek nekem is bántották a fülem. Pedig elvileg egy trailerbe a legjobbakat kellene beletenniük.

 4. Ez a film kapcsolódik bármelyik képrekényes/filmes univerzumhoz, vagy teljesen különálló? (Bosszúállók vagy X-men)
  Ha különálló, akkor mehet is a kukába kb, mert szerintem annyira telített lett a piac, hogy csak jó csillagállással érhet el szolid sikert szerintem.

 5. alacsonyan tartották a költségvetését, FF4-nek azért van odaát kultusza, képregényfilm, és közvetlen konkurenciája sem lesz a következő hetekben nagyon, szóval nagyon rossz fogadtatás kéne ahhoz, hogy ez nagyot bukjon.

 6. Human:

  áhh, AntMan most a kb. hétpertízes kritikákkal és erős marketinggel számíthat kb 60-70 millióra első hétvégén (amit én még mindig soknak érzek), azt meg jó wom-mal is max felezgetheti, tehát FF4 hétvégéjére is legjobb esetben már csak 15 millió körül lesz, sok nézőt nem fog elvonni tőlük – akkor inkább már MI4 előtte hétről, az tényleg minden korosztályra nyit, és ha besül az FF4 tuti szívesebben mennek még majd arra.

 7. Jó ég…MINEK CSINÁLTÁK MEG EZT most komolyan :S :S :S
  Inkább folytatták volna az előzőeket.
  Hogy lehet a Fáklya fekete ezt továbbra sem tudom elfogadni…

 8. bëiz: én is ezekre a mondatokra kaptam fel a fejem, elég gagyi és elcsépelt. Ilyen szövegekkel egyszerűen nem lehet komolyan venni a filmet.

 9. human
  Fáj ahogy az Antmant bántod :D Komolyan szeretném, hogy Paul Rudd hozzon egy igazán sikeres filmet végre. Na meg gyerekkoromban a Drágám a kölykök összementek témát pont úgy néztem volna újra. Sorry, ez off volt.

 10. human
  Ja, akkor félreértettem amit írtál :) Mindenesetre a nagyszerű Chronicle ide vagy oda, de remélem ez bukik, mintsem az Ant-Man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.