Blockbuster Watch: Erősek a Minyonok

A Minions minden idők 2. legjobb animációs film nyitányát produkálta az államokban. 115 millió dollár, ennyit hozott odakinn, csak a Shrek 3 maradt előtte, mindenki mást lenyomott. Világszinten pedig 395,7 milliónál jár. Mármint egy hétvége alatt. Itthon is az idei év legjobb nyitánya eddig.

A Terminator Genisys 49,7%-ot esett, csak 13,7 milliót hozott odakinn a második hetében. Világszinten is csak 224,8 milliónál jár.

18 hozzászólás a “Blockbuster Watch: Erősek a Minyonok” bejegyzéshez

  1. A Terminátor bukta lett/lesz így? Vagy jó esetben nullszaldós? Szerintem el lehet felejteni a folytatásokat. Én személy szerint még nem láttam, de a héten pótolom.

  2. Sztem a legjobb esetben is nullszaldos lesz. Ujabb Svarci bukta. Meg a Salvation is jobban nyitott, pedig az sem volt egy sikertortenet. Minions meg durvan kezdett, tuti jonnek a folytatasok. Gru 3 meg elvileg 17-ben lesz.

  3. Rolee:

    hát nem az a tipikus instant hit, hogy a kezdő hétvége után berendeljék a folytatást :) DVD-vel majd hozza magát az eddigi számok alapján, ez valószínűleg kevés ahhoz, hogy a tervezett trilógiából bármi legyen. 150M körül lőtték amcsiban előzetesen, világszinten összesen 500 körül – amivel még mindig nem lett volna nagy siker (de jött volna a másik két rész). Ez meg alaphangon 100 millióval kevesebb lesz, amcsiban meg a 100-at sem hozza, ami rohadtul gáz.

  4. abelh: Terminator SPOILER – Ezért nem szeretem, ha egy film nincs rendesen lezárva. Bemutatják a végén a hangovert és aztán el sem készül a folytatás. Ez volt a Spider-Man 2-nél is legutóbb és lehet, hogy ez lesz a Genisysnél is.

  5. Minions hát nekem nagyon nem adta szerintem inkább a név vitte el a filmet a story hááát….

  6. Szerintem zseniális ferdítés. Aki tudja mit jelent az eredeti szó annak kiejtésileg a magyar is majdnem ugyanaz, aki nem tudja annak meg marad a cuki-vicces sütemény áthallás.

  7. zoom +1

    és még jo hogy nem probaltak szinkronozalni a nyelvuket, maradt a spanyol,, nemet stb. keverek nyelv :D

  8. zoom – Szerintem meg baromi elfuserált ferdítés a “minyonok” Nyugodtan megtarthatták volna az eredeti nevüket. A minion alattvalót, talpnyalót, alantas szolgát jelent, nem tudom mi köze mindehhez a süteménynek, minek kellett cukisítani a nevüket…

  9. Minionokra csak azért voltam (kicsit) kíváncsi, hogy megnézzem, mit tudnak kihozni a kis adagban és adott környezetben vicces figurákból egy egész filmen keresztül. Csak, amit vártam. Jópofa próbál lenni, volt pár jó poén, de ennyi. Abszolút egyszer nézős, otthon, sok fagyival, baráttal/barátnővel…
    A 3D meg aztán teljesen fölösleges volt. Mozit nem éri meg.

  10. @Nyílméregbéka: Vajon miért kellett cukivá tenni egy cukifilm címét? :D Úgy érzem a te készülékedben van a hiba.
    Elképzelem ezekhez a jelenetsorokhoz párosítva az “Alantas szolgák” címet :D good lord.

  11. Én már bánom hogy mozijegyet vettem erre és erősítettem hogy legyen folytatás. Szerintem borzasztó gyenge lett. Az első 30 perc az a trailer kibővítve, a maradékban pedig jó ha volt 2 poén amin tudtam nevetni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.