A Fox ezzel főz

Anno az alábbi Marvel jogokat szerezték meg anno, és talán ha a Deadpool sikeres lesz, akkor végre a felnőttesebb szuperhős filmekre koncentrálnak majd. Azzal kitűnnének a Warner/DC vs Disney/Marvel harc mellett. De jó is lenne, ha a végső Wolverine film… áh, a bilibe lóg a kezem, Jackmannel tuti maradnak a bevált receptnél.

Comic Conos selfiek.
human
írta
2015. 07. 15. 03:55
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Fox ezzel főz” bejegyzéshez

 1. Tök érdekes látni Peter Beale-t az EastEndersből itt, még fél éve szappansztár volt csak.

 2. Kíváncsi vagyok hogyan akarják összefűzni ezeket a címeket, mert koncepciót nem sokat látok a dolgok mögött.

  A Marvel/disney vonalnál sem volt sok kapocs a kezdeti filmek között, de apró morzsák azért ügyesen vezettek a Bosszúállókig. Azóta szerintem ez a letisztult honnan-hova akarok eljutni irány igencsak megtört, de legalábbis dadog. Nagyobb fokú kapcsolódást várnék a mostani filmek között, de még mindig annyi a kapocs, mint volt az első pár film között…

  A DC-nél tetszik, hogy a soronkövetkező film nagyon is reflektál az előzőre, legalábbis eddig úgy tűnik, remélem ezt meg is tartják.

  De a fox.. eddig mutattak 2 “bosszúállók” filmet közben csináltak wolverine filmet ami hát.. nem tom minek kellett, vagy mi volt a cél vele.. jön a deadpool, ami remélem jó lesz de nem hinném, hogy bármit is felvezetne, az F4 megint tök külön lesz, meg Gambit..

 3. Hm….”szar képek”???Komám,sokan sokat adnának egy selfieért…A STAN LEE-vel!!!!!!#!!!!!!!!!!! :-)

 4. Hát én pont külön örülnék neki ha nem menne itt is folyton az univerzumépítés. Jó filmeket akarok látni normális történettel, nem sorozatot nézni járok a moziba…

 5. De örülök hogy Oscar Isaac-nek beindul a blockbuster karrierje is, tudom hogy kicsit túlzás de nálam ő Fassbender szinten jó színész

 6. New Zoli: Persze, hogy szar. Elmosódott, ócska, facebook kompatibilis képek. Elég csak megnézni az elsőt. Szinte csak ilyet láttam a Comin Con-ról. Sehol egy profi fotó. Nem arról van szó, hogy kik szerepelnek rajta. Nem gondolod, hogy ha egy rendezvényen ott van Stan Lee-től Hugh Jackmaning egy csomó sztár, akkor megérdemelnének egy jó fotóst?

 7. hova fűznék ezeket egyelőre? az X-men most elvileg kifut az Apocalypse-szel, mert ez a 80-as években fog játszódni…hogy emeljenek abba egy FF4-et, vagy Deadpoolt? előbb szépen lezárják, gondolom ezután kap az egész széria egy full rebootot, Wolverine cseréje is erre utal, akkor majd lehet egy teljesen új világot építeni, persze ha akarnak egyáltalán.

  sőt, ha az FF4 elbukik, akkor univerzumépítésbe még abból is kell egy reboot…ami kabaré, de manapság így megy ez.

 8. stan lee paraszt módjára beállt a fele cast elé akik hátrébb térdeltek. úgy viselkedett mintha nem lenne százas…
  Deadpool meg a legvárósabb Marvel film lett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.