Apocalypse WOW

Pun WOW. Na mindegy, hiába az újság gagyi vásárlásra buzdító címe, a lényeg, hogy az X-men: Apocalypseből szereztek pár képet, forgatásit is. Ezeket meg is osztották mindenkivel. Látható a főmufti, Fassbender sem pihen sokat, na és Quicksilver épp fűzi Lawrence-t. Ja meg Olivia Munn elég szexi.

update: pár arcközeli képpel frissítve.


29 hozzászólás a “Apocalypse WOW” bejegyzéshez

 1. Cool cool cool (és cool), egyedül azon agyaltam, hogy konkrétan 10 éveket ugrunk, de annnnyira nem látszik karaktereken (cool)

 2. Nekem így képek alapján nagyon csalódás Apocalypse kinézete. Nem tudom igazából mire számítottam, de valahogy nem erre. Mozgásban még lehet jó.

 3. Psziché, Magneto jelmeze még oké,de Apokalipszis jelmeze?Ki tervezi ezeket?Legalább megnéznék a képregény és az alapján csinálnák meg(legalább az arca hasonlitana).

 4. Most nem azért,de Apocalypse nem 3x akkora, mint egy rendes ember ez egyik képen meg még vihar is nagyobb nála :) vicc ez az egész..

 5. Apocalypse olyan, mint a Csillagkapuból lépett volna ki :D Am eddig elég meh a képek, Olivia Munn szexi, a többiek meg, hát, ott vannak. Na majd az első hivatalos előzetes.

  (Comic Conos dugifelvétel nem az igazi.)

 6. Sokan sírtak, h miért lett a Fáklya fekete, kifehérítették nektek helyette Ciklont. :D

 7. Psziché nagyon ott van és tetszik Ororo megjelenése is. Még emlékszem a 90-es években, amikor megjelentek itthon a Semic-es képregények, abban is sokszor volt ilyen a haja. Magneto is cool. Összességében csak Apokalipszis kinézete az, ami nem tetszik. És igen, neki kb. akkorának kellene lennie, mint a Hulk. Ettől függetlenül Vihar még nem nagyobb bála, csak a perspektíva más azon a képen.

 8. Apokalipszisnek egyik képessége a sok közül, hogy képes a méretét változtatni, elképzelhető, hogy egy nagyobb csatában ezt látni is fogjuk.

 9. Mi. az. a. SISAK? :O
  Bazzeg, ez leginkább a Schwarzi-féle dr. Freez-re emlékeztet… :(

 10. nekem egy bajom van ezzel a filmmel. Bryan Singer. A days of hatalmas csalódás volt, a First Class után. Az hozott valami vérfrissítést a sorozatba, erre Singer visszahozta az X Men 2-t kb. Gondolom megint az lesz. Magneto ruhája is minek lett ilyen díszes… sokkal jobbak voltak a régiek. Psylocke mondjuk nagyon jó, meg ciklon is oké.

 11. Szerintem főgonosznak ez a lila ábrázolás nem valami nyerő szín, bár a címlapon meg kék!Remélem az eredetéről azért lesz egy 10 perc a filmben , nem pedig csak úgy van és elmondja, hogy ő volt az első 5000 éve!

 12. Én Apocalypse jelmezével nem vagyok elégedett, nem néz ki sem félelmetesnek, sem tiszteletet parancsolónak. :/

 13. Mehetett volna tovább, ha rajtam múlik a filmben látom először A-t… :/
  egyébként tényleg lehetne animated series-esebb

 14. Psylocke jelmeze teljesen olyan, mint a képregényben! Ez igen! A többi is jó, Apocalypse-t kivéve, de szerintem ő sehol se nézett ki jól… :D Valamiért azt reméltem olyan lesz, mint az architeck-ek a Prometeusban. Sokkal parább lett volna!

 15. Apocalypse kinézete botrány…… Pedig olyan hihetetlenül fantasztikusat ki lehetett volna hozni belőle, ha legalább egy picikét képregényhűbb lenne. A feje is borzalmas, az újságcímlapon olyan, mint egy paródia főgonosz. És hol vannak a kél csíkok a szája körül, amik a fülénél végződnek? Az volt az egyik ismertető jele, itt meg az egész fejét fogták és tempera kékbe mártották azt szevasz. Nagyon sokat vártam ettől a filmtől, de úgy látom csalódni fogok. Singert igazán válthatta volna valaki

 16. igen, a jelmezek az előző filmekben se nagyon stimmeltek (pl. quicksilver, mystique, havok, first class egyenruha), de mégis meggyőztek végül, remélem ennél is ez lesz a helyzet.

 17. Vitto: Ciklont már az előző filmekben is félig fehér színésznő játszotta, szóval ahhoz képest nem lett fehérebb.

 18. Apokalipsz nekem se tetszik, remélem a filmben jobb lesz. Egyenlőre nagyon olyan, mint a Dragonball film főgonosza. Ócska helloween maszk. Nem elég epic méretű, nincs meg a fura tetkó mosoly, szem is lehetne izzó, vagy valami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.