Csak kérni kell, és Hollywood válaszol

Azt nem gondoltam, hogy pont a filmbuzit olvassák, de valaki közületek felvetette, hogy rendes minőségű képekkel is jöhetne a Fox a képregényfilmjeinek stábjáról, és tessék, jöttek is rögtön másnap. Itt vannak a Fox sztárjai, velük dolgoznak amíg lehet.

Természetesen a Warner/DC sem maradhat le, hiszen az ő “hajnaluk” is kapott egy szépet.

human
írta
2015. 07. 16. 03:44
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Csak kérni kell, és Hollywood válaszol” bejegyzéshez

  1. Azért ez jópofa csapat (kivéve Captain Potato Head, ha gonosz akarok lenni :P ) Off: Bell és McAvoy már a Mocsokban úgyis összehaverkodtak.Az a film valami rohadt jó. McAvoy hatalmas benne és a skót akcentus csak hab a tortán.

  2. @zaki : leto folyamatosan koncertezik valamerre a vilagban. Gondolom kicsit nehez osszehozni egy csoportkepet mikozben ukrajnaban haknizik valahol.

  3. Szerintem koncertezés miatt nem maradhatna ki ezekből. Azért itt a stúdiónak is érdeke lenne, hogy villogtassák az új üdvöskéjüket a világnak. Ki tudja, lehet ő is beleőrült a szerepébe és valamelyik szanatóriumban pihen. :D

  4. Na örülök, hogy olvassák a filmbuzit. Majd legközelebb is szóvá teszem, ha nemtetszik valami Hollywoodban :).

  5. Engem is kifejezetten zavar Leto hiánya.
    Vele akarják eladni a Squad-ot, de arra nem képesek, hogy a forgatások közben legalább egy csoportképre rányomják.

  6. Ekkor mindig csak arra gondolok mindenféle hátsó szándék vagy rossz indulat nélkül, hogy itt van ez csokorra való remek (egy-két kiemelkedő) színész/színésznő és csinálhatnák a jó drámai alakításokat, thrillereket, akciófilmeket, vígjátékokat, bármit… erre bohóckodnak hülye jelmezekben, értelmetlen vagy gagyi történettel rendelkező CGI mocskokban.

  7. Ok, koncertezik a vilagban, de azert megis o a legnagyobb nev itt, ora kivancsi mindenki, erre sorban hianyzik a kepekrol. Ennyi erovel siman ra fotoboltolhattak volna, hogy legalabb teljes legyen a csapat. Na mindegy, varom a filmet ezerrel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.