Heti remake reboot: Aladdin prequel

A Disney olyan Maleficentesen az Aladdin legjobbjáról készít élőszereplős előzményfilmet: a dzsinnről. A címe egyelőre Genie, és a karakter származási helyét is bemutatják majd benne. Hosszú távú terveik között az szerepel, hogy ha ez sikeres, akkor idővel egy élőszereplős Aladdin is jöhet majd…

A Disney a Maleficent pénzeit látva nagyon elszállt, a már bejelentett projektjeik: The Jungle Book, Beauty and the Beast, Dumbo, Winnie the Pooh, Mulan, Pinnochio, Prince Charming. Mind színészekkel, nem új rajzfilmeket csinálnak.

human
írta
2015. 07. 16. 03:49
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Heti remake reboot: Aladdin prequel” bejegyzéshez

 1. Rettegek az élőszereplős Micimackótól. miért kell ez. és Dumbo is, hagyják már békén. Az lesz a csúcs, apám, a nagy dobás, ha végre élőszereplős leszel. :(

 2. A Mulan mág akár jó is lehet. A rajzfilm is tele van akcióval. Érdekes a kinai környezet is. A többi nem érdekel.

 3. Rajzolt meseként tetszene, manapság már elég részlet gazdagok ezek a rajzok is, szóval jó lenne. Viszont Robin Williamst azért hiányolják majd az amerikaiak, nekünk szerencsére még itt van Mikó :)

 4. a micimackó a legroggyantabb ötlet az összes közül. gondolom valami gusztustalan cgi medve lesz valós környezetben..
  barmok…

 5. tomek: A Ted negyed annyi pénzből készült, és teljesen élethű volt a mackó. Sőt, akkor már ott van a Paddington is, ami szintén egy technikai csoda.

 6. ezazz jöjjenek ezek a szutykok! legalább egyre kevesebbet költöm moziban a pénzem. szerintem most már lassan kéne inception reboot is. meg egy smith ügynök eredettörténet.

 7. 9: válaszodból elgondolkodtam, hogy idén rekord keveset voltam moziban, gyakorlatilag csak comic filmeken

 8. Egyik sem érdekel. Dumbo akkor adná ha Elefántember jellegű lenne, Burton meg elmehet a búsba, hogy ennyire benyal a Disneynek.

  Off: A Minions-t ki fordította minyonnak?! Alattvalók címmel nem lehetett volna eladni?

 9. @zsedan:
  én régen kb. kéthetente mentem moziba. mondjuk akkor olcsóbb is volt a jegy. de akkor még voltak filmek, amiket “ki lehetett próbálni”. Most már csak a bőrlehúzások bőrlehúzásai mennek. Talán ha 10szer megyek egy évben, sokat mondtam.

 10. @Zyklus: Képzeld már el ahogy egy anyuka meg a 8 éves gyerkőc jegyet kér az “Alattvalók”-ra. Nemár… Ez ahhoz túl gumicukor film.

 11. @Darude-Sandstorm: Persze, értem én, tényleg furán nézne a szülő ha a gyerek az Alattvalókra akarna menni, de akkor is. Béna fordítás ami nem igazán tükrözi. Nyilván nem egyedi, el kell adni mindenképp (Hogyan rohanj a veszTEDbe.. haha)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.