Ant-Man interjú és poszterek, az egyik ebből alap

“A shocking conclusion to my interview” hahaha. Az Ant-Man hírműsoros viral videói hatalmasak. A frissen kiadótt Scott Lang interjú is remekül sikerült. Na meg van hozzá egy poszter, meg egy Lego Ant-Man poszter is, ha valakinek épp ez kéne. A videó a lényeg a tovább mögött.

11 hozzászólás a “Ant-Man interjú és poszterek, az egyik ebből alap” bejegyzéshez

 1. A film engem nem érdekel, de az jutott eszembe, hogy baromi jó videojátékot lehetne antmanből készíteni. :-) Egy komoly stúdió ráfeküdne, remekül meg elhetne csinálni és iszonyat hangulatos lenne tetszés szerint összetöpörödni és úgy haladni tovább. 1-2 fejtörő amit csak “apróként” lehet pl. megoldani, a story vége felé meg óriássá is válhatnánk. :D

  Ha már úgyis olvassák külföldi fejesek a filmbuzit: hogy tetszik az ötlet, kedves Rocksteady? Na? Lécci? :P

 2. Jó az interjú is de OLVASSÁTOK EL A KOMMENTEKET IS ALATTA!!!

  Nem fogtok csalódni!

 3. bëiz:
  Szívemből szóltál, bár engem a film is érdekel :) De tényleg jó lenne egy rendes “game”. Csak az a baj, hogy a Marvel játékok a legót leszámítva elég szarok. De a legó meg bejáratott elemekkel dolgozik, inkább logikai, mint ügyességi játékok, fix-többnyire zárt helyszínekkel.

  Igazából engem 3 dolog miatt érdekel ez a film, 1) Drágám a kölykök összementek témakör gyerekkorom óta óriási kedvenc, egyszerűen tényleg imádom az ötletet 2) Paul Ruddot csípem Jóbarátok “Mike” szerepe óta, és örülnék neki, ha bejönne neki végre valami film, amit ő visz a hátán 3) Szerintem a jelmeze illetve a főellenfél jelmeze messze az egyik legmenőbb/komolyabb a többi szuperhőséhez képest. Valami bitang jól néz ki, de tényleg még a Darázsé vagy mi a neve, annak is.

  Nagyon szeretném, hogy a langyi kezdeti marketing után egy jó film jöjjön a moziba, és nem valami gyenge vagy (ami amúgy sanszos) “egynek elmegy” alkotás. Igazából a Thor és a Cpt America első részei szintet saccolom neki, remélem meglep, és nem azzal, hogy alul se hozza ezt a szintet…

 4. Az Ant-Man lego készlét már 2 hónapja fent volt a neten, és elég nagy Spoliert tartalmaz :D

 5. SP the stick of truthban össze lehet menni a fejtörők kedvéért just sayin :D

 6. Most jöttem haza moziból, féltem tőle, trailereket gagyinak ítéltem meg de nagyon jól szórakoztam, mindenkinek ajánlom.

 7. EpicZurg: jó-jó, de miért akarnék az énekes-fotós EsPével összemenni egy játékban? Én Antmannel akarom ezt. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.