The Revenant-előzetes: DiCaprio oscarja?

A filmet Alejandro G. Iñárritu (Birdman, Babel) rendezte, és nem csak DiCaprio szerepel benne, de még Tom Hardy is. Eredetileg azt mondták a történetről, hogy a társai egy medvetámadás után magára hagyják Capriot, de úgy tűnik, hogy nem csak a bosszú hatja majd előre, hanem a sarkában levő indiánok is.

Még azt érdemes tudni a Revenantről, hogy az operatőr csak természetes fényt használt. Ez minden képkockán látszik. Hiába na, Iñárritu szereti a különleges dolgokat.

Nem elég amúgy a fény, még maga a trialer is fantasztikusan lett összetéve. Semmi “inception” zene, csak finomhangolt hangulat. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 07. 17. 17:16
megjelenés
53
hozzászolás


53 hozzászólás a “The Revenant-előzetes: DiCaprio oscarja?” bejegyzéshez

 1. hűű. ebből elég volt 50mp. talán még sok is. gyere moziba, itt várok addig.

 2. Nagyon tetszett!!Tudtam,hogy nem fogok csalodni,sem a trailerbe,sem majd a filmben.Caprio nagyon jo,mint mindig!!Remelem megkapja majd az Oscar-t!!!Jo a macis resz lassitva :)

 3. aztamindenit
  ha erre nem kap Leo Oscar-t, akkor igazságtalan a klub Hollywood-ban

 4. Itt a rendező úr az operatőrrel karöltve is simán megérdemelni a szobrot! Leo meg the best.

 5. 1800-as évekbeli Mad Max Fury Road. Üldözés, mindenki őrült, nincs kamerarángatás mi kell még, jöhet azonnal

 6. Először kicsit megrettentem ettől a filmtől Inarritu miatt, mert a Birdmant finoman szólva nem szerettem. Aztán utánaolvastam és kiderült, hogy eredetileg Park Chan Wookot és John Hillcoatot is felkérték a rendezésre, akik kemény stílusukról híresek. Lubezki pedig alapból egy kicseszett zseni, úgyhogy ezek tudatában, valamint eme fantasztikus trailer láttán ez bizony előkelő helyre ugrott a várólistán.

 7. Húúú, ha az operatőri munka olyan lesz, amilyennek gondolom, hogy lesz, akkor a Star Wars mellett meg is van a második moziban nézős film.

 8. jól látom itt is leszenk vágás nélküli jelenetek?

  Amugy most nézném azonnal !

 9. Van egy nagyon egyedi hangulata ennek a trailernek, nagyon bejön eddig, és mocskosul várom már

 10. Jó kis trailer, város.
  De én most még egyelőre mindig a Batman v Superman előzetes hatása alatt vagyok. :D Az egy kicsit elnyomja ezt, bármilyen jó is legyen. Na de off vége. :D

 11. Az új Batman vs Superman trailert számomra nem veri semmi, bár nagyon bejött ez is. Erősen moziban nézős lesz

 12. Nagyon kellett már egy ilyen korban játszódó film. Mondjuk Leo oscarjára nem tennék nagyobb összeget, függetlenül attól hogy tuti szokásosan jó lesz.

 13. Technikailag profi, a gárda magáért beszél, a témaválasztás is telitalálatnak tűnik de nem tudom… valamiért nem az igazi persze várom meg minden de talán a zenétől túl művészi lett az előzetes

 14. Tyűha, ez nagyon komoly lett. Remélem Leo megkapja végre az Oscart ennyi kiváló alakítás után. Az operatőr tuti megkapja, mert eszméletlen szép, ahogy játszanak a fényekkel (a Nap a fák között éppen átszűrődik, megcsillan a hegyeken stb.).

 15. Mekkora ki*aszás lenne, ha Leot beültetnék Michael Keaton mellé, hogy egységben legyenek azok, akik már a kezükben tartották a kis kártyájukat a beszédükkel és mégsem nyertek

 16. Iñárritu eddig 3 filmét láttam (21 gramm,Bábel és a Birdman)
  hát……………? tény van saját stílusa de mély nyomot nem hagyott bennem egyik filmje se!
  az Oscar díját se értem de nagyon széppen beszélt ott!
  az előzetes tetszett – érdekes egy összevágott trailerbe is milyen jó mutattnak a vágatlan képek

 17. A látványvilág jó, meg egy-két beállítás, de ez az úsztatás jobbra-balra stílusa Lubezkinek nem jön be. A végén a lovas jelenetnél ilyen menj már előlem érzésem volt, engem frusztrált. DiCapriónak persze szurkolok.

 18. Marhajó. Csinálhatna egyszer egy HEATszerű bankrablás utáni akciójelenetet vágás nélkül. :)

 19. Lubezkinek nem ez az első filmje amit természetes fényviszonyok közt vesz fel, minden mesterséges fényt kizárva. jelölték is érte oscarra, de azokért nem kapta meg. sőt az első oscarjat egy teljesen green box-ban felvett filmjéért kapta.

 20. Lubezki, Lubezki. Ez az ember egy művész, nincs párja a kameraforgatók között. Már a trailerből látni.

 21. Jöhet!

  (Jövőre micsoda filmes évünk lesz, te jó ég XD Alig győzünk majd moziba járni!)

 22. snipp: USA 25 December 2015 (limited) – 3 napig kell mennie Los Angelesben, hogy jelölhető legyen. És kis filmeket úgy szoktak, hogy előbb kevés vásznon megy és utána egyre többön.

 23. Maga a trailer annyira nem jött be, össze-vissza rohangáltak meg harcoltak azt ennyi. Na meg az előre kiadott sztori sem pont úgy van, a medvetámadás nem tűnik annyira hangsúlyosnak.
  De végülis lehet az a trailer jó, ami nem lövi le a teljes filmet. Kíváncsi vagyok én is mi sül ki ebből, szerintem Innaritu gyakorlatilag csak kiváló filmeket tett le eddig az asztalra.
  Ettől függetlenül ez a trailer szerintem nem jó.

 24. Nem értem, minden oldal és forum úgy hozza le ezt a trailert, hogy év filmje, meg Leo oscarja, de én az ég világon semmi különlegeset nem látok benne. A történet sem különösebben jön át, így nem értem az év filmje részt, oscart meg ennyi alapján max. az operatőr kaphat.

 25. szendroib: mert süt belőle a hangulat? nem értem, mit nem lehet felfogni azon, hogy a te ízlésednek nem volt extra, de sokan máshogy éreztek a nézése közben. Nem bonyolult dolog.

 26. Csak természetes fényt használt? Az de komoly! Mondjuk Lubezki-től elvárható ekkora kreativitás. Zseni az ember!
  A film meg simán az év egyik legjobbja lehet. Hihetetlen hangulatos, dinamikus előzetes.

 27. Az első volt amit a 4k-s OLED tvn megnéztem , hihetetlen szenzációs mozi élmény otthon is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.