A Bond-csajok

A következő Bond filmből fedték fel őket. Sok meglepetés nincs. Kiderült az is, hogy Bellucci egy maffiózó özvegye lesz, Léa Seydoux egy bérgyilkos orvosnak állt lánya, Moneypenny adott, Stephanie Sigman karakteréről pedig semmi új nem derült ki.


Közben Sam Mendes olyat nyilatkozott, hogy valószínűleg a Spectre lesz az utolsó Bondja. Elismeri, hogy a Skyfall után is ezt mondta, viszont most komolyabban gondolja, mivel már zavarja, hogy saját projekttel nem foglalkozhatott.

Nemsokára felfedik, hogy idén ki vitte a főcímdalt. A tippem Rihanna és a Bitch Better Have My Money. Jaj ne vegyétek komolyan, hiszen sosem már kész dalt használnak, szóval nemsokára megtudjuk ki énekli majd hogy Spectreeeeee.

human
írta
2015. 07. 21. 16:47
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A Bond-csajok” bejegyzéshez

  1. Én a Suicide Squad előzeteésénél feldolgozott BeeGees (I Started a Joke) szám énekesnőjét Becky Hansont tenném meg a főcímdal énekesnőjévé :)

    Tudom, esélytelen a dolog, de azért szép volna végre egy nem a slágerlistákról lemászott, csak egyszerűen jó énekesnőt hallani.

    Amit a Danny Boy-ból is kihozott az eszméletlen, pedig nem hittem volna, hogy van ennél unalmasabb, többször ismételtebb klasszikus kesergés, erre képes volt líraivá tenni, hihetetlen a csaj:

    https://www.youtube.com/watch?v=v1Op1GKHYsI

  2. Amúgy ez hihető teljesen Mendestől, jó volt a Skyfall is, de tényleg térjen vissza valami sajátra ezután:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.