Attack on Titan hosszabb trailer?

A anime adaptáció újabb trailert kapott, méghozzá angol felirattal. Lássuk, hogy a hatalmas falakon kívülről milyen óriások érkeznek, hogy megzavarják az osztályharcot.

12 hozzászólás a “Attack on Titan hosszabb trailer?” bejegyzéshez

  1. Egy “ki hogy hal meg” összeállítást leszámítva semmit nem láttam az animeből, de ez a film jóindulattal is Asylum szintnek tűnik a trailer alapján. :/

  2. Én végignéztem anno az animét. Sztem egész jól összerakták, felkeltette az érdeklődésemet a trailer.

  3. Emlékszem, amikor még csak egy nagyon jól sikerült rajongói filmes poszter készült erről, és mindenki azt kívánta, hogy de jól tudna ez filmként kinézni , ehhez képest már hol tartunk.
    Nem vagyok a manga rajongója, de tekintve, hogy nem hollywoodban készült, hanem a japánok maguk készítették el, jóformán maguknak és a külföldi rajongóknak (aminek a tábora hatalmas), nagy bizonyossággal bibliaként kezelték az alapművet is, úgyhogy bármilyen is lesz ez a live action, más kezében csak rosszabb sorsa lett volna.

  4. Én is láttam az animét szerintem lesz olyan jó a film is.
    Senki ne egy hollywood-i minőséget képzeljen el. Ez egy tipikus japánoknak csinált film.

  5. Bitang jol nez ki, nem sajnaltak bele az anyagot. A titanok nyilvan CGI, de josok epitett diszlettel is dolgoztak, es ezert respect.

  6. nekem így látatlanban azzal van bajom, hogy realisztikusan egy rakás ilyen óriás kb egy nap alatt ledarálna mindent, csak ilyen mondvacsinált szuperrepkedéssel tudják velük felvenni a harcot, innentől meg tök esetleges lesz az egész, ha akarom egyvalaki körberepked és mindegyiknek elvágja a nyakát. nem lehet így átérezni a tétjét a dolognak, ha nem a megszokott fizika szerint zajlik a harc.

  7. A trükkök elég jók benne :) Kár hogy sztem a tipikus erőltetett, túljátszott (európai szemmel) színészkedés ront az összképen…De ugyan ez volt a death note kapcsán is.

  8. clegane: szerintem a szorakoztato filmek jo 90%-nal szimplan balfekseg felhozni a realitast. Amig a sajat vilagaban “realis” marad szerintem tul lehet ezen lendulni.

    En szeretem ezt az anime-t, de nekem ez borzalmasan nagyon japannak tunik. Ritkan mondok ilyet, de ezt joval emeszthetobb formabanszivesne latnam hollywoody feldolgozasban (persze nem kiherelve a tortenetet). Egyszeruen nekem minden fajoan tulzo benne (pl. robbanas utani “repkedesek”), meg az anime-ban kb egy felver csaj(eren “novere”) volt mindenki mas kaukazusi rassz.

    No mindegymajd meglatjuk.

  9. clegane: az anime-ben elmondanak minden fontos információt a titánokról és az emberekről is.. (most nem spoiler-ezek fölösbe…)

    Más…én nem vagyok benne biztos, hogy Hollywood nem lépne-e a megszokott ösvényre…pl. a story kicsavarva, túl dramatizálva odaadja a közönségnek…és végeredményben mindenki lehurrogná, hogy így meg úgy nem tetszett neki…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.