26 hozzászólás a “Melyik volt a legjobb Mission Impossible-kaszkadőrmutatvány?” bejegyzéshez

  1. jó plakátok, de nekem spec a sziklás jelenetnél emlékezetesebb az, amikor egyik épületről átlendül a másikra, persze az nem ugyanabban a részben van
    az első meg bármennyire legend, mára nekem már inkább megmosolyogtató, hajmeresztés szempontjából a dubaji simán üti
    a 2006-ost meg konkrétan meg sem ismerem

  2. Az első végén a vonatos rész volt a legjobb. Dubajos meg a leghajmeresztőbb. 2. Rész egy az egyben értékelhetetlen. 3 ba nem volt semmi emlékezetes nekem. 4 re se emlékszek… Az új film előzetese viszont tetszik. Így marad az első rész a legjobb.

  3. Szerintem a Dubai-os, felhőkarcolós a legjobb. A 3-4. részt amúgy is nagyon szeretem az első melett, ami mára már nagyon alap. A harmadik rész hidas jelenete amúgy egy az egyben a True Lies. :D
    Az MI filmeket nagyon csípem, egyedül a második rész az, ami számomra nulla. Abban egyetlen egy értékelhető dolog van, hogy a MetallicA-é a fő soundtrack. :D

  4. Elso. Az a jelenet egy popkult ikon, a szo legszorosabb ertelmeben. Alapvetes. Azt a jelenetet ezer helyen ezer modon nyultak le, masoltak, figuraztak ki, mert MINDENKI ismeri, es tatott szajjal, lelegzetvisszafojtva neztuk, mikor kijott. Es onerobol lett megkerulhetetlen. A burj khalifa is kezd hivatkozasi pont lenni, de az a marketing egyik sarokkove is volt, azert (is) maradt meg jobban az emberekben, az elsobol a rablast sosem novi tul.

    Filmben is az elso a legjobb. Masodik a M:I franchise Batman&Robin-ja. Harmadik szep comeback, de a negyedik annal is jobb lett, sokkal emlekezetesebb, PS Hoffmann ide vagy oda. Az otodikkel remelem folytatjak a felfele ivelest.

  5. Nekem is az I az alapság, a II gyengus, a III feledhető, a IV nem volt rossz. Bizakodom. A plakátok közül is az első adja, de a többi sem rossz, elférnének.

    Btw a kettőben nem is emlékeztem a Metallica trackre, a Bizkit-félével azonosítottam mindig.

  6. @Zyklus

    De volt benne Metallica is, még klippet is gyártottak hozzá: “I Disappear”. Csak a stáblista alatt ment a filmben. Nekem megvan maxi CD-n ez a track :D

  7. “Az a helyzet, hogy a repülőst még nem láttuk nagy vásznon, és szerintem nem a legjobb M:I film”
    Honnan tudod? Vagy azt akartad tán írni, hogy szerinted TALÁN nem EZ LESZ a legjobb.

    Amúgy a legfélelmetesebb a sziklás, semmi biztosítás, kurva nagy hegy. De Dubaj a leglátványosabb.

  8. @Gabor Vajda

    Igen, utánanéztem mielőtt írtam volna, valóban van olyan témájú klipp is hozzá. Viszont valószínűleg egyik MI sem fog akkora hatást gyakorolni, hogy végignézzem a stáblistát :)

  9. Mindnekinek tetszett a M I 2?

    Nem hiszem el, hogy “mindneki szereti/szerette” borzasztó mit tett vele John Woo , amúgy sem áll hozzám közel a rendező legtöbb filmje.

    Három sem volt túl jó.

    De hát izlések és….az elsőt imádtam anno , meg az utolsó részt és remélem ezt a vonalat folytatják.

  10. Gyula:
    Senkinek nem tetszett az MI2 mindenki azt írja, hogy az a leggagyibb. Te nem olvastad a kommenteket? :D
    human:
    Igen arra az egy jelenetre persze hogy emlékszek, de abból a filmből mindenki csak arra emlékszik.

  11. Baszki a Limp Bizkitet már el is felejtettem, egyáltalán azt is, hogy volt ilyen együttes. :D Tényleg övék a film elején a fő soundtrack (ami jó is), MetallicA-é pedig a film végi stáblistás.

  12. Én csak azt bánom a Mission:Impossible filmeknél, hogy semmi köze az eredeti sorozathoz. Talán az első rész első 10 percében volt meg a MI hangulat. Onnantól kezdve már csak one man show az összes film. Szerettem, ahogy a sorozatban csapatként oldottak meg lehetetlen feladatokat. A filmekben is besegitenek néha, de főleg Ethan Huntról szól minden.

  13. Nyilván mert Tom a nagy sztár, ergo a legdurvább dolgokat mindig neki kell megcsinálnia, meg különben is, ő a legjobb ügynök alapon. Ettől még mindig mindenki besegít neki, aládolgozik, mert különben nem lenne sikeres egy-egy akció. Ethan csak a legrizikósabb részét csinálja mindig a feladatoknak, de csapat nélkül nem menne. Szóval szerintem ez így teljesen rendben van.

  14. és a ghost protocolban újra előkerült a csapat, mert a 2. résznél még megértem ezt a kritikát.

  15. Nem pont az előttem lévő néhány kommentre gondoltam, hanem általában sokan szeretik és magas tetszési indexet kapott anno ( M I 2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.