Freeheld-előzetes: a melegek jogaiért harcol Julianne Moore

Bár mondhatnánk, hogy az Oscar díjért, de mivel tavaly kapott, így szerintem ez fel sem merül, hiába tűnik olyasmi filmnek. A lényeg, hogy Julianne Moore egy leszbikus nyomozónőt alakít. A munkája csak azért számít, mert olyan szakma odakinn, ami után az özvegyének járna a nyugdíja. A probléma, hogy ez csak akkor van így, ha nő-férfi házasságról beszélünk, nem pedig élettéársi kapcsolatról két nő között. És akkor azért harcolnak, hogy utóbbi is számítson.

Hát olyan fontos kérdéses dráma jó színészekkel, szóval akit érdekel a téma az talán örül neki. Trailer és poszterek a tovább mögött.

Facebookon tuti megy, ha youtuberól törölték volna.

13 hozzászólás a “Freeheld-előzetes: a melegek jogaiért harcol Julianne Moore” bejegyzéshez

  1. Húúúúú, hogy ez mennyire idegen hagy… emlékszem egy pár katonás/háborús filmre, amit mindenki lehúzott, hogy csak propaganda film. És ez? (bár természetesen még nem láttam a filmet)

  2. Már megint,melegek,harcok,jogok ennyit tud az amerikai film szakma,minden évben elsütnek pár ilyen filmet:)uncsiiiiiiiii…..

  3. deakfefe: Ha valamiben ilyen látványosan fejlődtek akkor miért ne csináljanak róla filmet is, kérdem én? Más kérdés, hogy ezt és az amcsi patriótizmust nehéz elfogadni sokaknak.

    zsedan: De Ellen Page már leszbi… Vagy legyen még jobban az?

  4. qpak: Ha valamiben ilyen látványosan visszafejlődtek, miért csinálnak róla filmet is, kérdem én? Csak a tisztánlátás kedvéért: megértelek, de nem értek veled egyet. Szerintem te is tégy így velem.

  5. ez a szánalmas kategória.. a rendezőnek, a színésznek, és a nézőnek is

  6. qpak: ja én azt hittem, hogy te :)) a hülyeséghez valóban jogod van, de azért hadd lehessen már a normális embereknek is véleménye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.