The New Maze Runner: The Scorch Trials másodszor

Move over Katniss. Az előző Hunger Gamesnél sokkal izgalmasabbnak tűnik ez a Maze Runner folytatás. De tényleg, ez még szeptembern jön, Katnissék előtt, és posztapok jövő, eskü korrekten megcsinált akciójelenetek (pedig YA). Mi a fene? Plusz még ott van a filmsorozatos rejtély is.

Bár a trailer egy kicsit sokat mutat, de azért tutira nézős lesz ősszel a film. A tovább mögött az új előzetes. A karakterposzterek ugye nemrég voltak.

10 hozzászólás a “The New Maze Runner: The Scorch Trials másodszor” bejegyzéshez

  1. Na, ki tud több Game of Thrones szereplőt találni a trailerben? 3-ig jutottam. :)

  2. Olyan, mintha elég durván átírták volna a történetet. Ez a rész még úgy ahogy tetszett könyvben, viszont a végkifejlet olyan borzalmasan semmitmondóan b filmbe átalakuló gáz ostoba karakterekkel, hogy bánom, hogy időt szántam a kiolvasására.

  3. LAckas: Tudomásom szerint hivatalosan átírták a történetet elég durván. (Illetve kevertek bele a 3. könyvből.) Amúgy eddig nem tudom mit gondoljak; nem tűnik rossznak, csak kicsit olyan tucatnak. Littlefinger miatt nézős (akármennyire keveset lesz benne), meg érdekesnek tűnik (bár a green screen baromira kilóg).

  4. Én is olvastam a könyveket, és tényleg úgy néz ki, hogy a harmadikkal összemosták ezt a részt. Ha a sztorit pedig kissé átírták, szerintem ez most az a helyzet, hogy jót tehet a filmnek, mert a második és a harmadik rész is gyengébb volt könyvben az elsőnél. Így kihozhatnak belőle még két tényleg jó filmet. Meglátjuk. A trailer biztató.

  5. Én most készülök elolvasni a könyveket, de engem egyáltalán nem zavar, hogy átírják, sőt! 1 sztori 2 különböző módon tálalva. Értem én, hogy könyvadaptáció, de lehet jobb így a film, és az elsőnél se sok fanyalgó volt, pedig ha jól tudom, azt is átírták.
    Szóval én örülök neki, mert pl. a Mockingjay első részét szépen ugyanúgy vitték vászonra, ahogy az a könyvben volt, én pedig másodjára aludtam el rajta majdnem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.