Nem minden lesz CGI azért

Bryan Singer újabb képet osztott meg az X-Men: Apocalypse forgatásáról. Jó kis egyiptomi helyszínt láthatunk, amihez építkeztek rendesen.

14 hozzászólás a “Nem minden lesz CGI azért” bejegyzéshez

 1. Ezekkel a gigászi díszletekkel (amik rohadt jók), mi történik később általában? Gondolom valahogy “bedarálják”

 2. zsedan

  az emlékezetesebb díszleteket, ilyen nagyobb blockbusterek esetében megtartják múzeumoknak, vagy a stúdió túrákra

 3. zsedan:
  Sokat elárvereznek.
  Van amit megtartanak ahogy előttem is írták, de sokat meg is semmisítenek.

 4. 1.) jó tudni, hogy még él a díszlettervezés és építés
  2.) miért lógatja ennyire az orrát Anubis? :D
  3.) Platschu: nem nyalásból, de már a nickedtől is SG nosztalgia érzetem támadt, a régi abydosgate oldal óta nem is láttalak :D

 5. Köszönöm srácok, még élek és virulok, bár már évek óta Angliában élek. Az AG is áll még, bár a sorozatok óta egy csöppet kihalt. Mostanában a sorozatjunkien bukantam fel olykor-olykor hozzászólóként (Spartacus, OUAT). ;)

  Visszatérve a filmre, kíváncsi leszek, hogy milyen mutáns miatt kell Egyiptomba menniük vagy hogy nem onnan szabadul el valami ocsmányság. Bár most ahogy ezt így leírtam, mintha rémlene, hogy a főgonosz az előző Xmen film végén szépen építgette mesterséges gravitációval a piramist, miközben a hívek leborultak előtte “Ehnatonnak” szólongatva…

 6. Platschu ne mond, hogy nem tudod, hogy

  SPOILER

  Apokalipszis maga származik az ókori egyiptomból. Szóval erősen valószínű, hogy az ő múltja miatti flashbackban lesz ez a díszlet.

 7. Nem olvastam utána a témának és nem is értettem pontosan, hogy mit mondanak, bocsánat. Kérdés, hogy ez a kis egyiptomi beütés vajon ez mennyire fogja lerombolni a 2017-2019 körül érkező új SG film tervét. Bár a Transformers 2-ben is a piramisokat verték szét, szóval Egyiptom mindig hálás terep volt Hollywood számára. Na mindegy, kár ezen aggódnom, mert azért az X-Menek világának is ez csak egy kis részlete lesz. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.