14 hozzászólás a “One Last Time” bejegyzéshez

  1. most bemutat a rajongóknak a középső ujjával?:) nesztek, azért is lesz még egy film ( az utsó )

  2. Kicsit érthetetlen,hogy nem bírnak ebből a karakterből egy normális filmet csinálni.

  3. Még mindig úgy érzem, hogy az X-men 1 fajta kés jellegű karmok voltak a legjobbak (ami persze totál lehetetlen, ha magát a csontkarmot vonja be)

  4. Kiváncsi vagyok mikor fog ez a film játszódni. A Wolverine 2 végén csont karmai voltak. Most pedig újra adamantium.

  5. Nem kéne erőltetni….
    és lesz még vagy 8 “#onelasttime”… hátha egyszer bejön nekik

  6. Érdekes. Jönnek az ilyen darkosabb, keménytökű Wolverine plakátokkal, képekkel, aki nem ismeri a karaktert a képek alapján egy hentelős, szabdalós, sötét-tónusú hard action akció-fantasy-t várna, közben pedig kap egy cukormázas random akciófilmet. Ez a baj a Worverine filmekkel…

  7. Raamwerk: talán ha a Deadpool siker, akkor… áh akkor sem, a klasszik X-men tuti marad pg13

  8. Raamwerk: A The Wolverine filmen sokat segitett a rendezői változat. Igaz, hogy CGI volt a vér, de sokkal jobban feldobta a jeleneteket. Például a film végi ninja-s jelenet sokkal véresebb és hosszabb, mint a mozis.

  9. Az volt a gondom, hogy akkora plot hole-k voltak benne, hogy már a film alatt is csak pislogtam (ott volt rögtön elején legyengítve az ágyában, mi az istenért nem akkor vitték kiszívni a csontvelőt, ha az volt a lényege mindennek). A szerelmi szálhoz kb sorozat kaliber hosszúság kellett volna, abszolút lehetetlen ezt 2 órában, egyáltalán nem érződött semmi a karakterek között. Illetve, ahhoz képest, hogy milyen régóta fight-ol, még mindig úgy mutatják be, mint valami kocsmai verekedőt, holott elég kemény harcművész is. Illetve, mivel a filmben nincs Silver Samurai mutáns, minek kellett az a hatalmas adamantium páncél? a Karmok levágásához alapvetően hőre volt szükség, amit bármivel megoldhattak volna. Hozzáteszem, de írtam már párszor, nagyon nagy képregény rajongó és azok filmjeit is szeretem, de Wolverine-t nem tudták eddig önálló filmben jól megoldani : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.