The Night Before-előzetes: ez miért nem vicces?

Biztos több van benne, mint ami látszik, a drámai oldalon. Tippre nem tudták, hogy mivel kéne reklámozni a filmet. Azért reménykedek amúgy, mert az 50/50 rendezőjétől érkezik, és a főszerepben Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anthony Mackie található.

A három hősünk minden évben együtt töltötte a karácsonyt, viszont így a felnőttségük igazi hajnalán (az egyik túl nagy sztár lett, a másiknak gyereke fog születni) feladják ezt a tradíciót. Ezt persze egy utolsó, hatalmas karácsonyi őrülettel teszik.

Bár az előzetes nem kapott, de szerintem a komolyabb témák is rendesen lesznek benne felhasználva, hiába erőltették a rossz poénokat. A tovább mögött nézhető.

10 hozzászólás a “The Night Before-előzetes: ez miért nem vicces?” bejegyzéshez

  1. hogy lehet a két értelmes színész közé sethet beválogatni?! ez olyan mintha valaki direkt szart rakna a nutellás palacsintába

  2. Seth az egyik legjobb vígjátékos manapság szerintem… This is the end, The interview meg főleg adta.

  3. Ki is nyomtam a trailert amint megláttam hogy Rogen már megint muszáj alapon drogozik.

    Ennyire viccesnek tartják ezt a “hogy be van már tépve” dolgot, vagy ez valami védjegy, esetleg valami célzás arra hogy minden átlag ember tolja fölösleges álszenteskedni? Komolyan nem értem a honnan jön a késztetés hogy szinte minden filmben el kell ezt sütni, mitől ennyire vicces vagy érdekes ez hogy nem lehet kihagyni?

  4. Nem tudom ki vette észre, de eszméletlenül kreatív ez a poszter. Nekem nagyon teszik! :D

  5. *tetszik. Ja és az előzetessel sincs gond, de szerintem nem hozza a 50/50 szintjét majd, de ne legyen igazam. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.